Şimdi Ara

== TURK BATTLEFIELD FANS | FAST VEHICLE | GGC-BF4DB-PBBANS == (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
2
Favori
2.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Senin avatarın direk siyaset zaten..Boş boş konuşup konuyu kirletme.
    Biz burda senin gibi oyunculardan hoşlanmıyoruz,beğenmediğin servre girmemekte özgürsün,bizde tayyipten tiknismekte özgürüz.Artislik yapma.
  • Parola_18 kullanıcısına yanıt
    ( bende birkaç yalaka bulup iletişim halinde olsam öldügümde sürekli birileri beni kaldırsa) bunu sen yazmadınmı ?
    İşte biz aynen böyle oyun oynuyoruz yani bu lafın ucu bana ve bu şekilde oynayan herkese dokunuyor!!
  • tunathebarbarian kullanıcısına yanıt
    Yazımı okursan server kesin bu burada oldu demedim.Akşama evegidinci bakarım diye parantez içine yazdım zaten...Sizin serverde favorilerimde zaten... Bu hudays ve kerim karadeniz nickli arkadaşlar arasında geçti konuşma.Benim nicim vollcan59.

Edit : birde oynadığım önceki oyunlara nerden bakaacğız yazarsan sevinirim.Akaşamki oynadığım oyuna sitenin neresinden bakacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vollkan59 -- 30 Mayıs 2015; 20:40:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunathebarbarian

( bende birkaç yalaka bulup iletişim halinde olsam öldügümde sürekli birileri beni kaldırsa) bunu sen yazmadınmı ?
    İşte biz aynen böyle oyun oynuyoruz yani bu lafın ucu bana ve bu şekilde oynayan herkese dokunuyor!!

ucu sana niye dokunsun benim takım puanın senden daha iyi kendimedemi giydiriyorum alakasız cümleler kuruyorsan neyse uzatmaya gerek yok
  • Parola mıdır nedir aylardır adamın hile demediği kimse kalmadı.Bi şey bilmeyip 10 yoldor oynoyorom demesi yok mu. Sen git helikopteri taşıma olarak kullan. O heli ile tank ile seni vuranlar da hileci olsun. Bi git şurdan artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Georgearkin

Senin avatarın direk siyaset zaten..Boş boş konuşup konuyu kirletme.
    Biz burda senin gibi oyunculardan hoşlanmıyoruz,beğenmediğin servre girmemekte özgürsün,bizde tayyipten tiknismekte özgürüz.Artislik yapma.

senin gibi hilecilerdende herkes tiskiniyor konuya siyasete getirmek niye burasıda senin babanın yerimi ki sahiplenmişin ? serverini begenmiyorum diye böyle absürt yorumlar yapmayın
  • Olan adamların konuya oldu Bi admin falan el atsa da gereksizler temizlense.

• vollkan59 kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım dediğin gibi bir olay olmuş KerimEldeniz nickli oyuncu başka birine küfür etmiş (sen değilsin bu) server otomatik olarak uyarmış tekrar yaparsa banlanır. Söylediğin için teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunathebarbarian -- 31 Mayıs 2015; 2:20:39 >
  • Arkadas bu oynayip ban yiyen arkadaslar bu k\d oranini sadece turkiyede oynayip yapmadilar avrupada sunucularda da oyun oynuyorlar.ha tabi ordaki adminler salak aptal oyuncular da mal zevkine olmek icin oynuyorlar.birtek siz zaten bu isi biliyorsunuz.ha pardon siz oyunu yapmistiniz degilmi... Cacadiablo abim bence sevinmelisin herseye hile diyen bu uyanik arkadas lar ile birlikte oynamadin icin...selam olsun herseyi bilen uyanik adminlerimize ve onlara yardimci olan cok iyi ve uyanik oyuncularimiza...

senin gibiler asla şu oyunu iyi oynıyamıcak Cachadiablo VE Funkinetics kardeşim türkiyenin en iyi tank oyuncularındandır ve bir tank ile 100-0 gitmek gayet kolay bir iştir heleki Türk public serverlarında daha kolaydır.şimdi hayatında tank ile 20 kill alamamış bir oyuncu gelipte tank kullanan bir adama iftira atamaz , burda laga luga yapmayın senin gibilerinden çok gördüm hile hile diyen.Gel gelelim türk publicinde noob keserek kendilerini iyi sananlar benim karşıma çıkınca boynunun ölçüsünü alıyorlar.Sana birde tank gameplay atim de tankı düzgün kullanan birinin neler yapabileceğini gör.K/D oranına bakan bi adamdan ne beklersinki yazık valla acıncak haldesin,TÜRKİYEDE İYİ OYNAMAK GERÇEKTEN SUÇ..

https://www.youtube.com/watch?v=fZkrOeXcd08

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IIWorldLifeII -- 31 Mayıs 2015; 10:56:54 >

• IIWorldLifeII kullanıcısına yanıt
    ne anlatmaya çalışıyorsun temiz oldugunumu ?
    cevap vermeye gerek bile yok senin gibi noob lardan çok var oyunda sen rahat ol senin gibileri kesmek keyifli oluyo iyiki varsınız
  • Velet diyorsunuz hile diyorsunuz, arkadaşım ben neredeyse 30 yaşındayım ve oyunlardan da bir beklentim yok en iyi ben olacağım gibi, kimseye sataşmam oyun esnasında sonrasında,
    serverlarda o kadar çocuk çoluk var ki kime neye cevap verelim? arkadaşlarımız funkinetics olsun worldlife olsun anlattıkları ortada, bu durumda adminlerin yapacağı iş de ortada, kusura bakma tuna ama bana yazdığın mesajı aşağıda yayınlamak zorundayım,
    beni baskı altında kalarak banlanmama göz yumduğunun resmidir bu ve bir admine yakışmıyor,
    bu arada sizin serverınız dışında sadece delilerin serverından banlıyım ama takmıyorum çünkü yaş ve oyun olarak seviyeleri belli..
    bunun dışında kingston serverı varken K/D ratio olarak şüheli listesindeydim ama hiçbir zaman ban yemedim aynı listede benim gibi ohannesburger, turboviper, funkinetics ve daha niceleri vardı ve listenin başında "bu listede olanlar hileci değil sadece şüpheli K/D'den ötürü bu listededir" deniyordu..

== TURK BATTLEFIELD FANS | FAST VEHICLE | GGC-BF4DB-PBBANS ==

• respawn13 R kullanıcısına yanıt
    Bu sadece benim düşüncem ben kanıt olmadan hareket etmeyi pek sevmem. Silah istatisliklerin normal (orda yazdığımda tank ile yaptığın k/d oranına bakmamıştım). Ama çoğunluk hile olduğunu düşünüyor o yüzden yapabileceğim bir şey yok. Bu konularla ben ilgilendiğim için size cevapları ben yazıyorum bir nevi aracılık gibi. Senle konuştumuğumuz bu mevzuda aramızda gecen ve benim kendi düşüncelerimden ibaret. Bu arada aynı şekilde Funkinetics in 200 kill den 100 tanesini headshot aldığını görünceye kadar temiz olabileceğini düşünüyordum.
    Madem türk serverlarına bu kadar sinirli ve adaletsiz olduğunu düşünüyor arkadaşlar (bunu sana demiyorum cacha ) gitsinler yapancı serverlarda oynasınlar.
    Birbirimize yeterli cevapları verdiğimizi düşünüyorum bu konunun uzamasına gerek yok bence daha.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunathebarbarian -- 31 Mayıs 2015; 16:54:02 >
    Hala stats padding in ne olduğunu bilmeden/anlamadan konuşuyorsun Tuna, aynı adamı doğduğu gibi tekrar öldürünce, istesem 200 kill den 200ü de headshot olurdu, amacım headshot değil kill almaktı( bow assignmentlarını bir an önce bitirmek için) , %50 headshot oranı şansa çıkmış birşey, eğer böyle birşey( stats padding) olduğunu bilseydim, yapmazdım. Dahası bilip te yapmaya çalışsam, yapmam gereken tek şey kafalarına vurmamak( farkedilmemek için). Yaptığım tek yanlış şey, kolay yoldan sadece 200 kill almaya çalışmaktı yani. Bunun haricinde sunabileceğin birşey yoksa ve hala da hile kullandığımı düşünüyorsan yuh diyorum başka birşey demiyorum. Ayrıca evet Türk sunucular ne yazıkki bir tanka 5 saniyede 4 füze atamayacak kadar basit oyuncularla dolu, hile olduğumuzu düşünen oyunculardan mesela MIT clanından 4 kişi akıllı olsaydı, beraber olup 4 füze atar o araç yaşamazdı. Ama banlatmak daha kolay tabi! Üstüne üstlük bizim de elimiz armut toplamıyor, repair denen birşey var, takım oyunu ile takım oyunu oynayamayan bir takıma karşı o araçların o kadar yaşaması gayet normal oluyor sonuç olarak!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: tunathebarbarian

Bu sadece benim düşüncem ben kanıt olmadan hareket etmeyi pek sevmem. Silah istatisliklerin normal (orda yazdığımda tank ile yaptığın k/d oranına bakmamıştım). Ama çoğunluk hile olduğunu düşünüyor o yüzden yapabileceğim bir şey yok. Bu konularla ben ilgilendiğim için size cevapları ben yazıyorum bir nevi aracılık gibi. Senle konuştumuğumuz bu mevzuda aramızda gecen ve benim kendi düşüncelerimden ibaret. Bu arada aynı şekilde Funkinetics in 200 kill den 100 tanesini headshot aldığını görünceye kadar temiz olabileceğini düşünüyordum.
    Madem türk serverlarına bu kadar sinirli ve adaletsiz olduğunu düşünüyor arkadaşlar (bunu sana demiyorum cacha ) gitsinler yapancı serverlarda oynasınlar.
    Birbirimize yeterli cevapları verdiğimizi düşünüyorum bu konunun uzamasına gerek yok bence daha.

Tuna o 200 kill assignment için yapılmış birşey ayrıca Cachadiablo'nun accuracy'sinin yüksek olmasının sebebi canister shell ile aynı anda 2-3 adam alınca %150 - %200 gibi accuracy ler geliyor.onun haricinde ben dahil olmak üzere iyi oynayan arkadaşlarımızı banlamaları ne kadar çaresiz olduklarının göstergesidir.Kendilerine iyi oyuncuyum diye geçinenler türk publicinde adam kesmeye devam etsinler.

• Funkinetics F kullanıcısına yanıt
    Stats padding nedir iyi biliyorum. Neredeyse yarı yarıya headshot almışsın yine hile kullanıyorsun demiyorum sana. Sunucunun hack korumalarından birisinin verdiği uyarıda şüpheli diyor : [22:31:26 61] CD - suspicious stats: Funkinetics BULLDOG hs/k: 60,71% (2,84) yine hile kullanıyorsun demiyorum sana tesadüftür buda çünkü ama bu kadar tesadüf bir araya gelince ban atmak için yeterli sebep ortaya çıkıyor.Sana kesinlikle hile demiyorum bak (Stats padding kimisine göre hile kimisine göre dildir) ama bu durum şüpheli olduğu için ban atılmış.
    Ben burada sadece neden ban atıldığını yazıyorum başka bir derdim yok yanlış anlamayın beni.
  • IIWorldLifeII kullanıcısına yanıt
    Cachadiablo'nun accuracy'sine bir şey diyen olmadıki zaten. Biz Türk publicinde adam kesmeye devam ediyoruz iyi oyuncuyuz diye bir iddamız da yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunathebarbarian -- 31 Mayıs 2015; 18:26:19 >
    Biliyorum diyorsun ama hala yarı yarıya headshot almışsın diyorsun, o %100 headshot da olabilirdi. Zaten bundan dolayı o raund içinde stats padding yapmışım diye geçiyor. Bulldog gibi DLC silahları ilk çıktıklarında denemiştim sadece, eğer uzun süre oynasaydım düşerdi oran, o muhtemelen fazla şansa denk gelmiş. Ayrıca Bulldog silahını nerdeyse hiç oynamadığımı farketmişsindir zaten. Stats paddingin hile ile yakından uzaktan alakası yok bence. İkisini de birbirine bağdaştıranlar ne mantık kullanarak yapıyor anlamıyorum. İkimizde gayet biliyoruz ki stats padding yapmam sadece bahane, eğer yapmamış olsaydım da CachaDiablo gibi yüksek k/d gibi sebeplerden banlanıcaktım. Sende söylediklerimizi kişisel olarak algılama lütfen, Turk Warfighters sunusundaki tek yetkili kişi sen değilsin ama varsa bir hata ne yazık ki buna göz yumuyorsun. Diğer adminlerin ( MIT Clan'dan ya da ATA Clan'dan ) sebepsiz, kanıtsız şekilde suçlaması bir gerçek ve ne yazık ki diğer sunucularda olduğu gibi burada da bunun önüne geçilemiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

öyle bir iddanız yoksa iyi oynayanlara saygınız olsun lütfen bunu sana demiyorum clan arkadaşlarına diyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.