Şimdi Ara

Türk Aion Private Server'ı Geliyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, sizinde bildiğiniz gibi birsürü Aion private server oluştu.Bizde kendi kendimize sorduk bütün Türk'leri toplamak için ilk Türk private server'ı yapmak için kolları sıvadık.5 kişi çalışmaya başladık.Gerekli dosyalara Alman bir arkadaşımız sayesinde ulaştık ve tüm hızıyla ExTRemeAion'un temelini attık.Eğerki başarılı olursak dosyaları paylaşıp nasıl server'ı kurduğumuzu detaylı bir şekilde anlatacağım.Eğer bir aksilik çıkmazsa 15-20 gün içerisinde betaya adım atacağız.

Server Yükleme İlerlemesi: (Belli başlı şeyleri yazdım yükleme ilerledikçe güncellenecektir.)
    WebSite: (%40)
    Moblar: (%25)
    Skilller: (%35)
    Attacking Mobs: (%100)!
    Droplar: (%5)
    Free-Fly Çalışması: (%3)
    Maps: (%55)
    Launcher: (%10)
    Questler: (%60)

Özelliklerimize gelecek olursak;
    Server oranları şu şekildedir:
    *Exp 10x
    *Kinah 15x
    *Drop 7x
    Diğer Özellikler:
    *Vps Server 7/24 Online!
    *Free-Fly [Beta sürecinde geçerli olacaktır.Yani yaklaşık 1 ay.]
    *Haftalık Event'lar [Henüz Ne Tür Event Olacağı Karar verilmedi.]
    *Abbys Akive olacaktır.
    *PowerShardlar Akive Olacaktır
    *ManaStone Akive olacaktır.
    *Skilleri %100 Yapmaya çalışacağız ama en az %90'ı aktive edilecektir.
    *Questler %100 Akive Olacaktır.
    *Lejyonları InfiniteAion yetkilileriyle bağlantı kurabilirsek aktive edeceğiz.[Sonuç alamazsak bile illaki çözümü çıkar birgün(: ]
    *Oyun esnasında kesinti olmayacaktır.
    *1.5.1.9 Versiyonuyla başlamayı düşünüyoruz.[Bende o versiyon yok diyenler merak etmesin Launcher Auto-Update Aktive Edilecektir.]

Ve aklımızda bir fikir daha var eğerki kodlarını bulabilirsek 2 server'lı sisteme geçicez.(Muhtemelen betadan sonraki dönemde olur.)Onuda hemen açıklayayım 2 serverlı sistemde 1.Server'ımızın özellikleri "Zor" 2.Server'ımızın özellikleri daha "Kolay" olacak.Bu konuda oyuncularında görüşlerini oyun açıldıktan sonra alacağız.

Evet arkadaşlar eğerki bir problem çıkmazsa [ki şuan herşey yolunda gidiyor]15-20 gün içerisinde hem Dünya çapında KALİTE'li bir server hemde Türkiye'nin ilk Türk Aion Private Server'ı olacağız.Bu yolda bizimle olursanız çok mutlu oluruz.

ÇOK YAKINDA GELİYORUZ!!

ExTReme Aion

• Benim anlamadığım oyundaki öğeler de mi Türkçe olacak? Yoksa bir sürü hazır DB var piyasada. Ve bu DBlerle açılan serverlar. Maplar, questler henüz bitmediğine göre.. Free fly a bile % koymuşsun. Fake gibi geldi bana. Bekleyelim görelim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quirah -- 14 Şubat 2010; 3:03:25 >
  • nereye acıyosunuz ya boşuna uğraşmayaın altından kalkamazsınız üstelik tutulmazsınızda...
  • Daha önce WoW sunucum vardı. Fakat işlerden dolayı 2 yıl açık tutabildim. Siz dosyaları Alman arkadaşınızdan aldığını söylüyorsunuz . Kendiniz Script yapamıyorsanız ilerleyen patchlerde sorun oluşacak. Kendiniz script yazıp edit yapmanız gerekli onun dışında ondan alırız bundan alırız ile çok fazla yürümez 5. aydan sonra kapatmak zorunda kalırsınız.Birde bu evden açmakla fln olmaz ciddiyseniz sunucu kiralamanız gerekli , 180-250 lira aralığında bir sunucu bulabilirsiniz. Onun dışında db bilginizinde olması gerekli heves etmiş olabilirsiniz ama göründüğü kadar kolay değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psikotrex -- 14 Şubat 2010; 12:00:45 >
  • Questlerin yaklaşık %60'ını aktif ettik.Önemli questleri anlaşılabilir bir şekilde çeviriyoruz.Yani %90 aktif quest varsa bunun %30'u Türkçe olarak size sunulacak.75€'luk bir sunucuya sahibiz.Bana da arkadaşlarım çok fazla yürümeyecek diyor ama ben umutluyum.İnşallah vazgeçmeden serverı açıp sizide boşu boşuna heveslendirmemiş oluruz.
  • Açılır İnş. Ama Rateler İnfinitedeki Gibi Olursa Daha İyi Olur Mesela 15 x le 25 e kadar Sonrası 30-40-50 Arası Değişmesi Daha İYi Olur Ve Skill Bugları Olmassa Server Tutar Emin Olun Örn Assasinin ambush havaya kaldırma magenin teleport clericin summon shield vb. bisürü skil
  • En onemli seyi yazmamissin arkadasim Donate sistemi nasil olucak?

Bazi serverlardaki gibi mobdan dusmeyen questi calismayan rb si buglu olan itemleri donate koyarsaniz hic bi sekilde tutturamassiniz donate koydugun itemleri zoda olsa adamin yapabilmesi lazim. Neyse bi kurun bakalimda ben pek Turk serverlarinda+Turklerle oynama taraftari deilim ama gelir bakariz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En son açılan aion server'i
    10 yıl önce açıldı
    Sro için Teamspeak3 Server'ı.
    12 yıl önce açıldı
    Kore server'ı
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • zor serverda zaman harciyamam ben kolay server varsa oynarim
  • Questleri türkçe yapiyomuşununz Tebrikler...
    Versiyon ne olacak onu anlamadim acikcasi.(Herkes 2.5 merak ediyo.free server lar için. siz niye 1.5 -1.9la başliyonuz)

Türk server buuna dnecek tek bişey var hiç biserverda türk topluluğu bir arada olmaz Türk serverlarida sade türk yonelik yapinca tutmaz gibi geliyo.

Server kolay ve zor versiyonlar olacak diyon offical server kolaylaştirmaya calişiyolar.Sürekli double exp verip duruyolar 2 aydir double var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: exTRemeAioN

Questlerin yaklaşık %60'ını aktif ettik.Önemli questleri anlaşılabilir bir şekilde çeviriyoruz.Yani %90 aktif quest varsa bunun %30'u Türkçe olarak size sunulacak.75€'luk bir sunucuya sahibiz.Bana da arkadaşlarım çok fazla yürümeyecek diyor ama ben umutluyum.İnşallah vazgeçmeden serverı açıp sizide boşu boşuna heveslendirmemiş oluruz.

olmadı galiba haber yok
  • Aion oynıyan bir arkadaşım bana özelden msj atabılırmı ??
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.