Şimdi Ara

TURİZM REHBERLİĞİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
6.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: oguzdh

balıkesirde dediğin bölümde okuyorum

Bölümü bitirdikten sonra iş bulmak arkadaşın dediği gibi çok mu zor?
  • kardeşim en az 3 dil gerekiyor arkadaşın dediği gibi kokart sadece ingilizceyle olmuyor eğer öbür dillerin gramerinide ingilizce gibi düşünürsen yanılırsın rusça oldukça zor bir dil okulda ingilizce almanca seçmeli rusça,bir dil daha veriliyor okulda araştırmayı seven yazmayı okumayı seven biri olmalısın birde sana tavsiyem eğer olursa kültür değil yurt dışı rehberi ol daha fazla miktar geçer eline tabi yorulacaksın bunuda unutma grubun başı sen olduğundan uykunun en tatlı yerindede aranabileceğini unutma hayatında başarılar kolay gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMasquerade

quote:

Orijinalden alıntı: FatalKnifeStroke

Tur rehberi olmak zor is kokart filan alicaksin.ingilizceden kokart vermiyorlar mecbur baska yabanci dillere yoneliceksin kokart almak icin ydsden 80 puan uzeri alman lazim ki bu biraz zor kaldi ki yabanci dilleri yaparim diyorsan bide 45 gunluk yurtici turu var buda tahmine 5000 tlye mal olur turdan sonra mulakati var filan. Herseyi gectin kokarti aldin diyelim bi otele veya acentayla anlasma yapicaksin yoksa cok bosta kalirsin bitik sezonda.bir de isin su tarafi varki bi sezonda bir yere 50 kere sefere cikacaksin ornegin efese , insan sIkilir ya ayni yeri gormekten anlatmaktan. Yani bunlari iyi dusun kardesim egerki yabanci dili sevmiyorsan hic bulasma ozellikle rusca kolay bi dil degil

Yabancı diller yapılır halledilir zevklidir ingilizceyi seviyorum zaten başka diller de öğrenebilirim ama aklıma takılan nokta neden ingilizceden kokart vermiyorlar?

Cok fazla ingilizce bilen rehber var ondan dolayi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

İlk iki yıl ingilizce ve almanca görüyosun

üçüncü ve dördüncü yıl rusçada ekleniyor zaten 3 dil biliceksin okul bittiğinde

yazları staj yapıcaksın zaten 90 gün staj gerekiyo okulu bitirmek için

Okuldada ayriyetten başka dillerin kurslarına filan katılırsan kendini geliştirirsen hertürlü bulursun işi sıkıntı değil orası
  • Sakın diyeyim. Bölümü okumadığımız halde okuyanlara acıdık. Gözümüz korktu.
    Bizim Turizm Rehberliği dersi hocamız biraz anlattı sizin işiniz kolay ama onların işi çok zor dedi.
    Sadece okumanız yetmiyo baya zor sınavlara ve mülakatlara falan giriyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: marcoruzzier

Sakın diyeyim. Bölümü okumadığımız halde okuyanlara acıdık. Gözümüz korktu.
    Bizim Turizm Rehberliği dersi hocamız biraz anlattı sizin işiniz kolay ama onların işi çok zor dedi.
    Sadece okumanız yetmiyo baya zor sınavlara ve mülakatlara falan giriyorsunuz.

Gözümü korkutma ama Zaten kararsız biriyim tam bir karar verdim diyorum bir sorun çıkıyor cayıyorum Dilciydim lisedeyken son sene dili bırakıp konservatuara hazırlandım sonra vazgeçtim dilden sınava girdim rusca yazdım kazandım sonra ondan da vazgeçtim bıraktım üniyi bu sene tekrar girdim sınava sene başında radyo sinema tv istiyordum şimdi de turizm rehberliği cazip geliyordu ona karar verdim. Boş boş ing dil edb okursam da bi yol olmaz ne yapacağın meçhul bu bölümde hiç değilse bitirdiğinde iş sahibi olabiliyorsun düşüncesi var aklımda. Siz hangi bölümdesiniz ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMasquerade -- 4 Nisan 2013; 13:14:54 >

• quote:

quote:

quote:

İlk iki yıl ingilizce ve almanca görüyosun

üçüncü ve dördüncü yıl rusçada ekleniyor zaten 3 dil biliceksin okul bittiğinde

yazları staj yapıcaksın zaten 90 gün staj gerekiyo okulu bitirmek için

Okuldada ayriyetten başka dillerin kurslarına filan katılırsan kendini geliştirirsen hertürlü bulursun işi sıkıntı değil orası

Teşekkür ederim. Zorlanmıyacağız değil mi 3 dili bir arada götürürken. Bi de kaçıncı sınıfsınız tavsiyeleriniz olur mu bana.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rainboy1991

kardeşim en az 3 dil gerekiyor arkadaşın dediği gibi kokart sadece ingilizceyle olmuyor eğer öbür dillerin gramerinide ingilizce gibi düşünürsen yanılırsın rusça oldukça zor bir dil okulda ingilizce almanca seçmeli rusça,bir dil daha veriliyor okulda araştırmayı seven yazmayı okumayı seven biri olmalısın birde sana tavsiyem eğer olursa kültür değil yurt dışı rehberi ol daha fazla miktar geçer eline tabi yorulacaksın bunuda unutma grubun başı sen olduğundan uykunun en tatlı yerindede aranabileceğini unutma hayatında başarılar kolay gelsin

Çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için okulda temel 3 dil veriyorlarmış zaten bir şekilde okulda tamamlayamazsak kurslar ile açığı kapatmaya çalışacağız. Nasip olursa gelecekteki mesleğim bu olacak var mı tavsiyeleriniz yada gelecekte karşıma çıkacak şeyler ufak tefek bilgiler gerekecektir hem iş hem üniversite hayatımda.

• Tavsiyem erasmusla yurt dışına gitmen sadece bu :D
  • quote:

Tavsiyem erasmusla yurt dışına gitmen sadece bu :D

Teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.