Şimdi Ara

Turizm otelinde çalışacağım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ağustos ayında askere gideceğim hayatımda hiç zorluk çekmedim fazla iş deneyimim yok yabancı dilim yok denecek kadar az.
    şimdi benim amacım kendimi askere alıştırmak biraz gurbette çalışıp zorluğa kendimi alıştırdıkdan sonra askere gitmek istiyorum şuanki halimle gidersem komaya girerim sanırım herneyse.
    turizm otellerinde çalışmak zormudur? bodrum rixos otelinde çalışacağım deneyimli arkadaşlar varsa öğrendikleri ders aldıkları şeyleri anlatırlarsa çok iyi olur

• gençler yokmu yardım edebilecek biri
  • Ben ekstra garson(waiter) olarak bodrum rixos premiumda çalıştım 1 ay kadar.Lojmanı güvercinlikte güzel temiz odaları var deniz manzaralı ama otele biraz uzak servis ile 15-20 dk hergün yol :).Otel güzel sadece ana restoranda rubbermaidlerin(araba) tekerleri bozuk itme çekme zorluk yaratıyor,hiçbir zaman yeterli takım olmaz yetişmez yetmez misafirlere takımlar, bulaşık makinasının başında takım beklersin,servis bar çürümüş peynir gibi kokar yazın kimsede niye öyle koktuğunu bilmez :) ben restoranda çalışmanı tavsiye etmem bende 2 gün dayana bildim :) imkanın varsa beach barda çalış en yogun sezonda bile dinlenecek vaktin oluyor çünki bardaki su bile ücretlendiriliyor sipariş az oluyor kafan rahat ama beach barlardan sakın Sea & See Bar seçme enbüyük bar orası depo orada, yanaşan teknelerede servis yapılıyor sıkıntı orası zaten barmenleride cins garsonlarıda, diğerleri bal kaymak,bulabilirsen barmen ismail var orada en kafa adam bu onun barda takılırsın yer içersin rahat edersin kasmaz fazla

Edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Pan_ -- 23 Şubat 2015; 4:31:16 >

• Tavsiyem çalışmadan direk git. Zaten orada alışman gereken herşeye mecburen alışacaksın. Enerji toplayıp git, ihtiyacın olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çalışmakla askerlik aynı şey değilmiş bunu askerliğini yapıp gelenler söylüyor bence fazla kasma yapar gelirsin kendini kafayı yerim falan diye şartlama. ben turizm otobüsünde muavinlik yaptım uzun süre ama otelde çalışma ortamı nasıldır bilmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _Pan_ kullanıcısına yanıt
    cevabınız için çok teşekkür ederim.
    peki ben istediğim bölümde çalışma şansım varmıdır? ilgiliye anlatsam desemki mesela ben restorantta çalışmak istemiyorum beni komi yapın yada şuraya bara koyun yada başka açık olan bölüm varsa oraya koyun gibi? 2. çalışma tecrübem olacak çünkü korkuyorum kaldırabilirmiyim bu işi diye
  • Vodoo112 kullanıcısına yanıt
    Sezonun yoğun olduğu zamanda başvuru yaparsan istediğin yeri seçebilirsin,sezon yoğunken o otelde hiçbir zaman yeteri kadar personel olmaz ben bile antalyadan gitmiştim oraya personel bulamıyorlar kolay kolay :) görüşme yapacağın zaman bar bölümünde çalışmak istiyorum diye belirt komi deme restoranta yönlendirirler barboy olarak söyle.Restoranta almak isterlerse ısrar et bar işini öğrenmek istiyorum ileride memlekette mekan açıp işletmeyi düşünüyorum veya tanıdığımın mekanında okurken çalışıcam gibisinden gir ikna et :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Büyükada da otel tavsiyesi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • _Pan_ kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim cevabınız için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.