Şimdi Ara

türev sadece apotemiyle çalışarak hallolur mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
1
Favori
627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bir yerden konu çalışmaya gerek olur mu yoksa sadece fasikülü okuyup çözmek yeterli mi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• dene gör

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • benim bi arkadaş geçen sene öyle yapmıştı iyi öğrendim diyordu

• niye macera arıyorsunuz ki

• eyüp b + apotemi

• benim adım laz ziya kullanıcısına yanıt
    tesekkur ettim hocam oyle yapicam

• taklayageldik T kullanıcısına yanıt
    ders videosu izleyemiyorum hocam. izlemek zorunda kalırsam da taş çatlasın 10-15 dk. 5 saat türev izleyemeyeceğim için sordum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • daxpc kullanıcısına yanıt
    vdd mi

• demirsodyum kullanıcısına yanıt
    rica ederim hocam,temelin var mı

var hocam zaten temeli olmayan adam da turev calismasin

temel derken türev temeli yav,türevin tsini bilmiyosan daha zor işin

he o yok hocam. sadece türev almayı yani 2x^2nin türevi 4x diyebilecek kadar biliyorum

• apotemi fonksiyonlra temelim var deyip girişmiştim de çözemeyip araya bir soru bankası koymuştum sonra ilerleyebilmiştim. senin türevde hiç temelin yok neredeyse. kesinlikle eyüp b izlemeni tavsiye ederim. kitaptan 1 anlarsan videodan 10 anlarsın. hoca oraya buraya referans yapar, başka konularla olan bağlantılarını söyler, yorumlarını anlatır vs.

ayrıca kardeş sen ders videosunu maks 15 dk izleyebiliyorsan apotemiyi nasıl işleyeceksin. okumak dinlemekten daha çok yoruyor beyni.

ben vdd aldım ama hoca 10 sorudan birinde buna da siz bakın dediğinde bi lazım oluyor. bence tamamen gereksiz, videolarıyla gidiyorum kitap neredeyse bomboş

• daxpc kullanıcısına yanıt

değerli yorumunuz için teşekkürler bende de vdd var. boncuk down sendromlulara üssü indirmeyi anlatcak diye 15 saatlik playlisti dinleyemem, zaten baştaki sorular da kolay olduğu için direkt apotemiye girişeyim üstüne de orijinal ya da 3dden çözer deneme atarım diye düşünmüştüm.

• okumak 1 dk dinlemek 1 saat hocam. ayrıca fonksiyon fasikülü çözülür mü aw

fonksiyon her şeyin temeli. Türevin de temeli. hoca 1 saat videoda boş mu yapıyor arkadaşım, hele eyüp b.. adam dersten başka bir şey konuşmuyor 0 sohbet full ders.

neyse sen kararını vermişsin en azından hakkını ver ve çözemediğin soruları biriktir arada tekrar et detaylarıyla anca böyle kotarırsın. ve üstüne bir soru bankası da çöz en az.

• millet kolaya kaçıcam ayağına eyüp hocanın konu anlatımlarına kadar laf eder hâle gelmis,sene sonu görücez sonuçları hocam,boşa dil döküyosun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam bahsettiğiniz kişi Eyüp Hoca. Bence yine de dinleyin. Sizin boş diye düşündüğünüz kısımların birinden bir bilgi kaçırırsınız, sonra daha çok uğraşırsınız. Daha zaman var. Bence 15 saatten bir şey olmaz. Her gün 1 saatlik video dinleseniz 2 hafta. Sapasağlam öğrenirsiniz.

• okuyarak mat mı öğrenilir

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.