Şimdi Ara

türev osmandan yediğim tarihi ayar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • her okulun kel hocası gibi bizimde türev osman dediğimiz bi kel hoca vardı.sınıfta ben dahil herkese çektirmişti bu kel.artık intikam vakti geldi dedim kendime,tüm sınıfı topladım,ondan intikam almak için yaptığım planı herkese anlattım.sonra herkes yerine geçti,türev osman derse geldi.dersin ortalarında bi anda öküz gibi gülmeye başladım.hoca ne gülüyon söylede bizde gülek diye atar yaptı.bende arkadaş espri yaptıda ona güldüm boşverin söylemeyin dedim.oda zorladı,beni tahtaya çıkardı.anlat bakayım dedi herkesin önünde.ben öf pöf çekerek başladım."bitane çocuk manava gitmiş,bana iki kilo et versene abi demiş,adamda manavda etin ne işi var gitsene kasapa demiş.çocukta zaten ben buraya bisikletle geldim demiş" diye anlattım.sınıf bi gülmeye başladı ortadan ikiye yarılanmı dersniz,sıraları yumruklayan mı dersiniz gülmekten garip garip hareketler sergilediler.tabi bu anlamadı,ortada mal gibi kaldı.fıkrayı iki kere daha anllattırdı.tabi hiçbirşeydn haberi yok,her anlatışta suratını dahada ekşitiyo,her anlatışta sınıf gülmekten gidiyordu.mal gibi kalışına bakıp bakıp kopuyoduk.en son delirme noktasına geldi.sinirlendi,tahtaya kafa attı.bende sırama dönerken ibreti alem olsun,bi daha kıllık yapamayacan hiçkimseye diye içimdn geçiriyodum.tam sıraya otururken beni tekrar çağırdı,kolumdan tutarak yan sınıfa götürdü.fıkrayı ordada zorla anlattırdı.hiç kimse gülmedi tabi,ortada mal gibi kaldım.çok pis rezil oldum ya.aleme ibret oldum :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matkapkr -- 21 Mart 2015; 16:35:42 >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cps

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen bu işi biliyorsun matkap
  • güzel csb
  • güzelmiş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.