Şimdi Ara

Türev-İntegral ve Yahya Tan Hoca hakkında.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
1
Favori
874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ne Behzat'ı ne de Mikail hocayı bekleyecek zamanım kalmadığını düşünüyorum. Şubat ayı başı ve Mart ayının sonuna kadar konu kısmını Yahya Tan hocadan halletmeyi, üç dört beş, acil ve son olarak da apotemi'den bu konuları bitirmek istiyorum. Sorun şu ki; Yahya Tan hocayı daha önce hiç dinlemedim. Çalışan arkadaşlar anlatım düzeyi ve verimliliği konusunda bilgi verebilir mi?

• Ben yahya tan hocayı çok sevdim 12.sınıf öğrencisiyim limit hiç görmedim türev görmedim yahya hocayla limiti bitirdim çözemediğim soru kalmadı soru bankalarında ondan sonra türeve geçtim 3-4 video izleyip ara vermiştim şimdi başlayayım dedim tekrar forumda birisi önermişti Sende Sorr diye bir kanal var oradan izliyorum türevi onu öneririm sana. Yahya hoca da çok iyi ama ben bu kanal MEB kitabından anlatıyor diye daha sevdim. Eğer 12. sınıfsan aç meb kitabını hoca anlatsın sonra soruları çöz çözemediğini dinle halledersin. Tabi yahya tanın da pdfi var çok temelden anlatıyor düzey olarak yani iyi anlayıp temeli sağlam kurarsın onla gidersen de.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.