Şimdi Ara

turev integral kitaptan ogrenilir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Limit hocanin isledikleriyle kitap ayni ama integral oyle mi bilmiyorum kitaba bakip ogrenilir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• öğretmenden dinlemek şart önce öğretmenden dinle sonra kitaptan çalışabilirsin ama ilk defa göreceğin konuyu öğretmenden dinlemekte fayda var
  • Bol örnek sorulu bir kitaptan öğrenilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xGrandMasterx

öğretmenden dinlemek şart önce öğretmenden dinle sonra kitaptan çalışabilirsin ama ilk defa göreceğin konuyu öğretmenden dinlemekte fayda var

Ogretmende elindeki kagitlardan tahtaya yaziyor

• Başta mantığını anlayana kadar videolardan dinle sonra kitaptan gidebilirsin.
  • 1/2mv2 1 kullanıcısına yanıt
    sadece kuralları yazıp geçmiyordur herhalde bir şeyler anlatıyordur
  • Cozumlu sorulari olan kitaptan yardir hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    integral sorusu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kitaptan çok rahat öğrenilir.özellikle simetriden. ben sınava hazırlanırken kitaptan öğrenmiştim. sadece hoca anlatırken kitapta olmayan bikaç kısayol öğrenmiştim.açın simetriyi gayet rahat öğrenirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crista galli -- 18 Ekim 2013; 12:07:59 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Öğrenebilirsin. Uğur'un bir tane kitabı vardı sadece Türev - İntegral vardı yanılmıyorsam içinde. Ben sömestr'da ondan çalışmıştım kendi başıma evde integrale.
  • Mesela benim hocam fasikül aldırdı oradaki örnek soruların mantığını kavratıyor nasıl çözüldüğüyle ilgili. Sonra konu sonu testlerinden de ağır olanları çözüyor geri kalanı da ödev veriyor
  • Her ogrencinin ayri bir ogrenme stili vardir, mesela ben matematigi sadece kitaptan hocasiz ogrenemem ama baska bir ogrenci kitaptan calisip hocaya ihtiyac duymadan ogrenebilir.

• integral daha karısık eger calısısp da anlamazsan ön yargı olusur 12 sin sen galiba bence hocayla git ama ögrencem dersen de planlı yavas yavas git hemen bitecek konular degil sindir
  • 1/2mv2 1 kullanıcısına yanıt
    o zaman okulada gitmek ne gerek var orkakilerin hepsi kitaptan anlatıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: hedefsizz gobel

o zaman okulada gitmek ne gerek var orkakilerin hepsi kitaptan anlatıyor.

Bana gore gerek yok okula. Mecburiyetten gidiyorum. Tabi herkese gore degisir senin icin okul faydalidir, benim icin degil gibi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.