Şimdi Ara

Türev - integral kaç gün sürer?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
2
Favori
2.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Türev integral dışında tüm mat Konuları bitti, yarın türeve başlıyacam yüzde yüz yayımcılıkın Kitabı'ndan. Iki konuda da sıfırım denebilir (Türev alma Hariç). Sizce kaç günümü alırlar? Kaç saatlik bi çalışma programı ile?? Taktik ve önerilerinize de yer vermek isterseniz mükemmel olur 👍🏻

• Bence kalan süre yeterli ama bende ikisine çalışmadım ve bu hafta başlıyorum kesin olarak.Benim biraz mantığına hakmiyetim var o konuda avantajlıyım.Umarım başarırız dostum
  • takip
  • konular biter her turlu orda sikinti yok ama ne kadar soru tipi gorebilirsib orasi mechul

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vallaha ne yalan söyleyim 10 gündür türevdeyim,20-30 tane alt başlığa ayrılıyor kendi içinde bir ekosistem
    Behzattan dinleyince uzun sürüyor baya,her türlü soru tipi gördüm 10 gün içinde,şenol hocadan dinlesem 1 günde biterdi
    Logaritma 2 gün sürdü,limit ve süreklilik 5-6 günümü aldı,trigonometri 4 gün aldı,türev de 10. gündeyim toplasan,1-2 güne bitiyor ama sorun bitmesi değil zaten,o kadar uzun konu ki başını unuttum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oksygen -- 20 Mayıs 2015; 1:32:38 >
  • Ben türev apotemiyi 3 günde bitirdim, + karekök ,femset soruları vs karışık 4 günde türev pro oldum.Sonra integralde 2 günde bitti + 2 gün soru. Toplam 8 günde bitti. Türev integral temelim yoktu. 10-20 gün diye abartanlara takma ki ben yaylana yaylana bitirdim, sıkı çalışmayla 5-6 günde biter.

Mantıklı ve analitik düşün bi:
    Türev alma ve L'hospital (0.4 gün)
    Türevin geometrik yorumu ve extremum noktalar (0.6 gün)
    Maximum-minimum problemleri (0.7 gün)
    2.türevin yorumu ve türevin fiziksel yorumu (0.3 gün)
    Grafikler (0.3 gün)
    Al sana çok sıkı çalışmayla 2.3 günde türev . 10 gün napıyosunuz abi türevde, yiyişiyonuzmu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JustHF -- 20 Mayıs 2015; 2:43:28 >
  • 2-3 gün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    geometri kaç günde biter
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2si toplamda 6 gün biter çok mattan bunaldığını varsayarsak 8 gün

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • oksygen kullanıcısına yanıt
    Benimde o civarda sürdü, ama Behzat hoca çok detaya giriyor zaman bol olsa takılacam da bi limit izledim tüm gün gitti ve süreklilik hariç. Yüzde yüz yayıncılıktan başladım ilerliyorum yavaş yavaş daha sağlıklı gibi duruyor ama uzun sürecek gibi
  • Yüzde Yüzden çözüyorum ben temeli olmayınca konunun Geçmek bahsettiğin kadar kolay ve kısa sürmüyor :(
  • İkisini 12 saatte halledersin

• Hani digerleri tamamen bitti diyorsan yaladim yuttum diyorsan o zaman bence max dort gundur. Kucuk bi defterim var benim matematik formuldu turev integral yaziyordum icine soru cozdugumde unuttugum oluyo acip bakiyorsun. Ben sadce gecen sene hocadan dinleyip az bucuk cozmustum oturdum adam akilli bitirdim. Ozellik + soru olunca cok guzel anliyorsun konuyu dedigin yayini ben bilmiyorum simetriden ve o tarz bi fem kaynagindan calismistim basta oturmuyor yuvarlak icine alip soru isareti koyuyorsun ya bu nasil oluyo diye ondan sonra ona benzer viktiginda o sekil cozdugun zaman oturuyo hocaya goturuyorum mesela bazen. Aa bunu nasil vozememisim diyorsun ilerledikce oturuyor ezberci olmadigin surece kolay hani lnx in turevi mesela xlnx-x tir bunun gibi pratik olsun diye akilda tutmaya calis. Yaz deftere falan ve bi de hani yok turevin yarisina geldigimde bira test cozup devam edeyim falan kesinlikle hayir bence. Tumunu denemede gormen gerekiyor zaten genel cozmeni oneririm komple bi gunde bitir araliksiz turev calis sadece bitir ve test coz bayagi coz ama sonra da integral zaten arada onceki konulari da yoklayan guzel sorular oluyor onlarda da problemin olmaz bitirdiysen ama bol bol soru hocamiz bizim hatamizin konuya takilmak oldugunu soylerdi ve cidden oyle konuya takilma direk gec soru coz geometri icin de boyledir dergiden calisirim yuvarlak icine alirim ozellikleri konuyu bitiririm ozellikleri deftere geciir sorulari cozerim bu vok cok kalici bi yontem. Basarirsin az kalmis zaten bitirmissin de deneme falan ohh mis :) kolay gelsin :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.