math1 de sadece limit bitmesine rağmen 1 dersin sınavında türev ve integral soruları çıkmasıyla dumura uğradım.çoğu dersten aa ba almışken bu ders büyük ihtimal bb bile gelmeyecek.siz ne durumdasınız? |
turev integral bilmeden mühendislik okuyan arkadaşlar

-
-
up var mı benim gibisi
-
yazın çalışmayan tek enayi benim sanırım :d
-
hoca anlatmadığından nasıl sorumlu tutuyor ki?
-
ben de çalışmadım yazın. keşke çalışsaymışım.
-
Apotemi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Matematik dersinde çıkmadı hocam başka bir derste çıktı.o da liseden bildiğimizi varsayiyor ama çoğumuz bilmiyoruz iste -
Valla son çare apotemi olcak gibi.calculuste işlemeyi beklersem bu seneyi gözden çıkarmam lazım :D -
Bugune kadar tasidi beni apotemi valla, ama artik apoteminin otesine geldik
Mat1de neredesiniz hocam -
Hacim bitti ln e geçiyoruz
ln ne?
-
Dogal logaritma olan ln, e tabanindaki log yani hocam
ln'i bilmediğimi tahmin etmene ne demeli
Bildiğimiz log desen de anlardım hocam. Acaba lineer cebir falan mı dedim. Kalkülüsten sonra logaritma olacağını tahmin etmemiştim.
Neyse kolay gelsin o zaman :)
-
Hocam trolluyosunuz sandim
Spesifik olarak ln goruyoruz 1/x in integrali oldugu icin, gerisi de ordan tanimlaniyor logaritmik diger fonksiyonlar ve ustel fonksiyonlar -sanirim, en azindan kitapta böyle gitmis-. Kalkulusun icindeyiz yani hala
Lineer 2.sinifta cok var oraya
Anladım teşekkürler :D
-
çoğu kişi parayla hoca tutup çözdürdü çoğu 100 aldı ben kendi emeğimle çözdüm 80 aldım aw inş işverenler ortalamaya bakmaz ya da inş 2. dönem açılır
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X