Şimdi Ara

Turbonet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Turbonet hakkında bilgisi olan kişiler bu topice cevap yazabilir mi, Turbonet bilindiği üzere kendi altyapısını kuruyor, ve istanbulda pilot bölgelerde hizmet veriyor, turbonetin kurduğu altyapının bant genişliği yeterli midir ve yurt dışı çıkışları nasıl olur. Eğer ttnet rezaleti gibi değilse, bulunduğum şehir antalyaya hizmet versin direk geçerim turbonete fiyatına bakmadan, sizin de görüşlerinizi alabilir miyim.

• Sanırım bu cevap yeter...

Adamlar kendi sokağına bile hizmet veremiyor pilot falan hikaye
  • quote:

Orjinalden alıntı: sarikanarya567

Sanırım bu cevap yeter...

Adamlar kendi sokağına bile hizmet veremiyor pilot falan hikaye

Valla ben pek birşey bilmiyorum turbonet hakkında, o yüzden bu topici açtım, cevabın için saol.
  • baba sen ne yaptın ya 24mps sınırsız 300 ytl ya OMG!!!
  • Biz lag sorunumuzu çözdük valla salla Turbonet'i falan.:D
    Üst konuya bak.:D
  • Arkadasım mynet ın var smile var superonlıne var sence onlar kımın cıkıslarını kullanıyolar hangı kablo adam ozel kablomu dosettı sankı:D TELEKOM adam gelıyor bıze su kadar port lazım yanı manası yok ole soylım sana
  • Öle bi yazdınız ki sanki ben turboneti savunuyorum, turbonet nasıldır bilgisi olanlar paylaşsın dedim, ve kendi bildiğimi de yazdım. Cevaplar bundan sonra ben turboneti savunuyomuşum gibi gelmesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batu0792 -- 25 Eylül 2007; 6:57:52 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TTNet fiber altyapı
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu ülkede uydu haricindeki diğer isslerin ttden bir farklı olmaz. Aynı altyapıyı kullanıyor hepsi.
  • Hayır bu şirket kendi altyapsını kurmayı amaçlıyor yeni yapılan lüks yerler varya 3.cadde falan oralara döşüyorlarmış kendi alt yapısını kuracakmış (yurtdışı bağlantılarıda dahil) oyüzden ama adamlar çok yalancı en az 10 sene var...
  • http://www.turbo.net.tr/ girin bakın okuyun gerek yok tartışmaya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.