Şimdi Ara

Turbobit Premium Üyelik En Uygun Fiyat Garantisiyle! Kredi kartıyla alabilirsiniz... (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
520
Cevap
13
Favori
27.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kahramanmaraş İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hnzl

quote:

Orijinalden alıntı: Mitra

quote:

günceldir

Turbobit'de sorun mu var giremiyorum.. İndireceğim diziler var indiremiyorum..

Evet 3-4 gündür sorun var, turbobit çalışanları problemi çözmek için sürekli çalışıyorlar. Şuanda download yapılabiliyor, sorunsuz indirebilirsiniz.

Hayır yok download yapamıyorum.. Turbobit'e giriş yok... :(

• quote:

quote:

quote:

quote:

günceldir

Turbobit'de sorun mu var giremiyorum.. İndireceğim diziler var indiremiyorum..

Evet 3-4 gündür sorun var, turbobit çalışanları problemi çözmek için sürekli çalışıyorlar. Şuanda download yapılabiliyor, sorunsuz indirebilirsiniz.

Hayır yok download yapamıyorum.. Turbobit'e giriş yok... :(

Özel mesaj ile yardımcı olmaya çalışalım hemen.

• 6 aylık bir adet aldım, acele biraz :) eğer erken ulaşırsa elime sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahbârî

6 aylık bir adet aldım, acele biraz :) eğer erken ulaşırsa elime sevinirim.

Siparişinizden 20 dakika sonra mesaj ile gönderdik, hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KenanDemirali -- 30 Ekim 2013; 16:41:19 >
  • Satışlarımız tüm hızıyla devam ediyor...
  • satışlar günceldir
  • devam ediyoruz
  • Gittigidiyor'da 430 işlemde %100 olumlu puan + hızlı teslimat, satışlarımız tüm hızıyla devam ediyor.
  • hay arkadaş yaa 1 aylık premıum alayım dedim kredi kartımda sorun çıktı bendeki şansta varya pufff
  • quote:

Orijinalden alıntı: djvietnam

hay arkadaş yaa 1 aylık premıum alayım dedim kredi kartımda sorun çıktı bendeki şansta varya pufff

Paypal ile veya havale ilede ödeme yapabilirsiniz.
  • Gittigidiyor'da 433 işlemde %100 olumlu puan + hızlı teslimat, satışlarımız tüm hızıyla devam ediyor.
  • Gittigidiyor'da 434 işlemde %100 olumlu puan + hızlı teslimat, satışlarımız tüm hızıyla devam ediyor.
  • Satışlarımız günceldir...
  • az önce 1 aylık turbobit aldım premıum hemen skyp ile verdiğinizi okudum skyp adresiniz nedir acaba? @hnzl

yok artık daha az az önce skyp adresini istedim ben daha pcden skyp açana kadar geldi premıum skypın açılışından bile hızlı premıum gönderme teşekkürler

helal olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djvietnam -- 9 Kasım 2013; 20:30:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: djvietnam

az önce 1 aylık turbobit aldım premıum hemen skyp ile verdiğinizi okudum skyp adresiniz nedir acaba? @hnzl

yok artık daha az az önce skyp adresini istedim ben daha pcden skyp açana kadar geldi premıum skypın açılışından bile hızlı premıum gönderme teşekkürler

helal olsun

Fiber internet altyapımızla siz değerli müşterilerimize en hızlı hizmeti sunmak için elimizden geleni yapıyoruz.

Güzel yorumunuz için ben çok teşekkür ederim. Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın. 1 ay sonra görüşmek dileğiyle iyi indirmeler...

Skype adresimiz 1. mesajda mevcuttur: premiumla

• Gittigidiyor'da 442 işlemde %100 olumlu puan + hızlı teslimat, satışlarımız tüm hızıyla devam ediyor.
  • Satışlarımız devam ediyor
  • Gittigidiyor'da 442 işlemde %100 olumlu puan + hızlı teslimat, satışlarımız tüm hızıyla devam ediyor.
  • Günceldir...
  • Fiyat +++++
    İlği +++++
    Hızlı alişveriş +++++
    Sabır +++++ [çok soru sordum cevap aldım ]

orjinal kod veriyor kiralık değil bu çok önemli .. verdigi kodu kendi mail adresinizle giriyorsunuz
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.