Şimdi Ara

turbo sim geldi arkadaslar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu siteye az once uye oldum arkadasim in vasitasiyla acemi oldugum icin nereye ilan vericem ne yapicam bilemedim arkadaslar. elimde turbo sim var yeni geldi bu hafta sonu en yeni cikan versiyonu cok ince oldugu icin diger cip ler gibi zor girmiyor direk oturuyor icine eger ilgilenen varsa ariyabilirler telim 0505 667 41 23 arkadaslar tane fiyati 100 ytl dir

• dostum orjinal mi bu bladox un mu
  • fatura verebiliyormunuz acaba mallar için
  • resim koyabilirmisin ???
  • yer neresi
  • orjinal kopya sim falan digil resim nasil koyuyoluyo solerseniz koyarim isterseniz msn adresi veriyim farketmez ilk defa bi foruma uye olunca boyle oluyo :D bu arada arkadaslar simdi yekadar 30 tane taktim hic bi sorun olmadi avea vodafone turkcell eski hat yeni hat hepsini calistiriyor bi sorunu yok deneyerek alabilirsiniz yani iciniz rahat olsun,hocam bu arada faturasi yok malesef
  • quote:

Orjinalden alıntı: burak_zer

orjinal kopya sim falan digil resim nasil koyuyoluyo solerseniz koyarim isterseniz msn adresi veriyim farketmez ilk defa bi foruma uye olunca boyle oluyo :D bu arada arkadaslar simdi yekadar 30 tane taktim hic bi sorun olmadi avea vodafone turkcell eski hat yeni hat hepsini calistiriyor bi sorunu yok deneyerek alabilirsiniz yani iciniz rahat olsun,hocam bu arada faturasi yok malesef

bu ne demek hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    e-sim li saat tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • msn adresını yazarmısın

@kopya değiil demek istemiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magic_ocean -- 6 Ocak 2008; 21:15:26 >
  • hocam bazi simler var bozuk cikiyor turbo sime benzetmek icin kopyaliyorlar bunu demek istedim su anda msn deyim burak_zer@hotmail.com resim istiyene msnden gondere bilirim
  • hımm oke
  • MSN den görüştüm arkadaşla fotoyu gördüm orjinal değil zaten çinden alınmış
  • quote:

Orjinalden alıntı: apple_store

MSN den görüştüm arkadaşla fotoyu gördüm orjinal değil zaten çinden alınmış

fark yaratırmı aga ne gıbı sorun cıkar
  • hocam bu da çalışır ama biri bladox biri çin
  • ben simdi yekdar 30 tane sattim hic bir sorun olmadi almak istiyen olursa alir zorla vermiyorum benim fiyatim 100 ytl dir,apple_store ve magic_ocean arkadaslarimizda benden chip istedi bilginize ...
  • ben alcam arkadaşlar onu da söliim tabi
  • quote:

Orjinalden alıntı: apple_store

ben alcam arkadaşlar onu da söliim tabi

çin malındamı alıcan
  • Beyler 100 ytl'ye satıyor dikkatinizi cekerim 4 gündür ugraşıyoruz 50 ytl'ye alabilmek icin bilseydim kar amaçlı yapardım bu işi,

birde arkadaşım satış yapacaksan yerin burası degil 2.el gidip satısını orada yap lütfen..
  • 100 e almıcam dostum tabi ki ama almaktan vazgeçtim zaten
  • ya nedir bu turbosim ne işe yarar
  • quote:

Orjinalden alıntı: mymobile

ya nedir bu turbosim ne işe yarar

bu sana yardımcı olurhttp://resim.donanimhaber.com/m_19329918/tm.htm
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.