Şimdi Ara

TURBO'NUN TEZGAHINI AÇIKLIYORUM.(TÜM DETAYLARIYLA) AÇTIĞI 1 DAVADAN DAHA BERAAT ALDIM! (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
983
Cevap
51
Favori
117.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1556 oy
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Senin bir hastalığın olduğu için cezadan muaf olduğunu forumda biri yazmıştı. Adnan Oktar gibi rapor alıp soruşturmalardan yırtıyormuşsun doğru mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetbayram5 -- 14 Ekim 2025; 23:52:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Yasaya aykırı resmen köle ilanı verip milleti küfretmeye tahrik ediyor bunu da ranta çeviriyor. Hatta bazı şikayetlerine takipsizlik verildi bunu gelir kapısı yaptığını savcı belirtti. Küfretmek yanlış ama bu adam gerçekten normal biri değil. Bu kadar insanın canını yaktı o paraları yedi dua etsin efendi insanlara çatmış. Bela tipleri şikayet etseydi adresinden bulup şiddet uygulayabilirlerdi. Önüne her gelene had bildirmeyi görev edinirsen bir gün sert kayaya toslarsın.

Neyse ki 9.yargı paketiyle bu suistimal bitti. Adliyelerde dosyaların yarısı sosyal medya hakaretiydi. Bana da bazı yerlerde birçok kez küfredildi 1 kişiyiz şikayet ettim çünkü anneme küfretti. Şahsıma edenlerin hiçbirini şikayet etmedim insan adliyeye gitmeye utanıyor turbo denen bu adamda nasıl bir yüz var yüzlerce kişiyi şikayet etti. Biz kavga etsek şikayete gitmeye utanırız bu adam basit hakaretleri utanmadan şikayet edip devletin kaynaklarını kendi cebini doldurmak için kullanıp gerçekten mağdur olanların dosyalarının yavaş ilerlemesine neden oldu. 1000 dosyanın 500'ü hakaretse savcı hangi biriyle uğraşsın? Mağdur olduğum bir dosya var 19 aydır savcılıkta bekliyor. Dava açılırsa ilk duruşmaya olaydan 2 sene sonra çıkacağım bu gidişle. Turbo utanmazına devlet öyle okkalı ceza vermeliydi ki bu iş yıllar önce bitmeliydi. Devlet demeliydi ki " Sen işçi kanununa aykırı ilanı verip halkı nasıl tahrik edersin ve bu insanları şikayet edip Tck'nin arkasına sığınıp rant devşirirsin ve yargıyı da meşgul edersin?" Şükür ki 9.yargı paketiyle eski suçlarda 1080 liraya yeni suçlarda 9000 liraya bu iş bitiyor ve tazminat hakkı da yok. Bundan sonra şikayet etsin bakalım turbo gibi utanmazlar

• turbolineam T kullanıcısına yanıt

Açamazsın o da yasaklandı. Bir kişi sana ancak 2 kez hakaret ederse tazminat hakkın var. Kimse de 2 kez ceza alacağı duruma düşmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetbayram5 -- 14 Ekim 2025; 23:54:49 >

Ama iste 2 3 kez kiskirtip ilk seferinde 5 yil suc islememe sartiyla salinan vatandasa ardarda 2yi. 3. Yu gondermis ki ceza alsin veya korksun uzlaşsin diye. Bu yolla aldigi arsalarin reklamini da forumda yapmaktan cekinmeyen bir arkadas kendisi. Eskisehirde izmirde arsa alip izmirli falan olacagina inaniyor.

Hocam uzun iş o kaybedersen vekalet ücreti falan sana kalır

Adam gelip zorla mı seni tahrik ediyor ? İş teklifini sana mı yaptı adam ? Teklifi sana yöneltmediyse neyin tahrikine kapılıp adama küfrediyorsun ? İşçilerin hamiliği sana mı düştü ?

Küfür tehdit dosyalarına bakan savcılar ayrı. Senin dosyanın uzun sürmesiyle turbonun alakası yok.

Adam haksız tahrike kapılanların parasını cebe indirdi. Bence iyi yaptı. Her şeye tahrik olan tipler yarın öbür gün karşına çıkıp sana da zarar verirlerdi. Sanaldaki troll iş ilanına bile tahrik olan reelde insanlara neler yapmaz...

Bu yüzden ben turboyu destekliyorum. Kendi öfkesini kontrol edemeyen gidip birinin rastgele canını yakar turbo sayesinde 5 sene denetime girdiler iyi oldu.

• Sen boş konuşan,bir halttan haberi olmayan birisin. Savcılıkta hakaret ve tehdit dosyalarına ayrı savcılar bakıyor demen bile seninle muhatap olunmaması gerektiğini gösteriyor. Hayatında adliyenin önünden geçmemişsin bilirkişi gibi konuşuyorsun.

Gelbura.com senin hakkından iyi gelmiş sanırım onun kuyruk acısı hala duruyor. Başkalarının da canı yansın istiyorsun utanmaz herif seninle muhatap olmaya değmez. Suç bende ki belli bir eğitim ve bilgi seviyesinin altındakilerle muhatap oluyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetbayram5 -- 15 Ekim 2025; 20:7:21 >

Ya herkes istedigi herkes hakkında suc duyurusunda bulunabilir aslı astarı olmayabilir de. Ama sonrasında iftira veya karşı davalarda ne olacak ?

blöf yapıyorsun. Konuda yazıldığı gibi şizofreni raporun varsa iftira suç duyurusu yapsam da kurtulacağını biliyorsun ama o raporun gözden geçirilmesi için senin hastaneye sevkini talep ederim.

Direk denmez direkt denir git eğitim al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetbayram5 -- 16 Ekim 2025; 2:46:52 >

Beni sosyal medyada tongaya düşürdüğü çömezlerle karıştırıyor. O giderken ben dönüyordum.

Çok amator yahu. Ben kazandigi paralarla falan max bi cep telefonu falan alabildigini dusunuyorum

Sen fazla özgüvenlisin ve hukukun H'sini bile bilmediğin halde biliyorum geciniyorsun. Bana da başka bir başlıkta gelip, hukuk öğretmeye çalışmışsın. Sana bu gereksiz özgüvenini bırakmanı tavsiye ederim.

Hakaret eden herkesi isteğim an hem savcılığa veririm, hatta polise sikayet etsem onlar dosyayı gönderiyorlar, hem de mahkemeye ücretini yatırır, tazminat davası açarım ancak simdiye kadar beni bu denli sinirlendirebilen bir kisi cıkmadı. O yüzden böyle bir şey yapmadım fakat istersem yapabilirim. Gayet kolay olur. Sadece ciddiye almam gerekiyor. Ciddiye alırsam, uğraşırım elbette. Bunlar yapılabilen seyler.

Üstelik bu tarz yerli forumlarda, yönetim, ilgili makamlarla ip paylaşmak mecburiyetinde kalıyor. Adamları elimle koymuş gibi savcılığa cektirir, bir de mahkemeye çıkartırım, tazminat davası açarım ve honor 400'lerini alırım diyorum   

Not: Neyin hakaret olup, neyin olmadığını da cok iyi bilirim ve ona göre sikayet ederim zaten. Yüzde yüz ceza alırlar ve tazminat öderler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 16 Ekim 2025; 19:56:57 >

• Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt

Hiçbir halt bilmediğin bu yazından belli. Sen önceki yazında "hakaret davası açarım" dedin tazminat değil. Aslında şu an tazminat davası bile açamayacağını da bilmeyecek kadar hukuki yeterliliğin düşük. Git anayasa mahkemesinin kararını oku sana anlatıp hazıra konmana izin vermeyeceğim

ben seni eğitemem cünkü bu imkansız  

senin gibilerin hakkı bloktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 16 Ekim 2025; 21:32:1 >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

ACER SWIFT 3 SF315-52G Intel i5 8250U 1.8Ghz L3Cache 6MB, 12GB DDR4 2400MHZ, NVIDIA MX150 2GB VRAM

• ahmetbayram5 A kullanıcısına yanıt

Turboya mı özendin ? Aklınca hukuk cahili olan senin tahriklerine kapılıp sana küfür edeceğimi mi sandın ?

Evet hakaret ve tehdit dosyalarına bakan savcılar ayrı departmanlaşmadan dolayı. Tevzide dosyalar rastgele mi dağıtılıyor sanıyorsun ? Keşke bu kadar cahil olmasan.

Gelbura.com'a daha sonra 9k tl icra vekalet ücreti ödetip + malın teslimini icra yolu ile yaptırdım merak etme. Giden sadece onların prestiji oldu. Yine kardayım. Takma kafana sen o işleri.

Utanmaz herif lafını da sana aynen iade ediyorum. Burada avukatlığa savunup millete yalan yanlış bilgi veriyorsun. Hukuki sonuçlar doğabilir hakkında kardeşşşş çok zıplama sen yine de her ne kadar ortam sanal da olsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estafine -- 5 Ocak 2026; 0:56:9 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.