Şimdi Ara

Turbo Internet - Yeni sürüm ve DH kullanıcılarına ücretsiz kullanım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
555
Cevap
0
Favori
33.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kangroo

trojan mırocan olmasın?

180 den fazla ülkeye yazılım ihracatı yapan bir firma olarak Trojan yükletmemiz beklenemez sanırım. Ama böyle düşünmekte haklısınız tabii ki. Bu günlerde hiç kimseye güven olmuyor.

Kısa bir not: Yazılım Microsoft tarafından Windows 7 Logo programına hak kazanmıştır. Detaylı bilgi için aşağıdaki adresi ziyaret edebilirsiniz:

http://bit.ly/9Kyfxq
    http://www.microsoft.com/turkiye/isvwin7compat/default.mspx

Sanırım bazı siteler DH de yasaklanmış :)

Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtillaYurtseven -- 7 Ağustos 2010; 12:37:13 >

• 150 kb ile müzik indirdim 1 mb internetim var
  • torrentte işe yaramıyor sanırım 108 i geçmedi
  • Pm lisans lütfen teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlkYunuS

Benim İndirme Hızım Ortalama 750 - 800 Kb/sn Bu Programı Kullanırsam İndirme Hızım Daha Da Artacakmıdır ?

Şayet IE, Mozilla gibi tarayıcılarda indiriyorsanız artış olacaktır. 8mbps'yi seçin lütfen. Download managerlarda artış sağlanmıyor sebebini açıklayayım:

Birçok download manager trial yada ücretsiz sürümlerde hızları yavaşlatabiliyorlar. Turbo Internet'in bu yazılımlara müdahele ederek hızlandırdığını tespit ettik. Bunun etik olmayacağını düşündüğümüzden ve download manager programlarının satışını baltalayacağından dolayı bu özelliği devre dışı bırakmak zorunda kaldık.

Kısacası video izlerken ve tarayıcı üzerinden download yaparken hızlanma söz konusu olacaktır. Özellikle uzak ve yavaş sunuculardan bu farkı çok rahat görebilirsiniz. Yakında bir de download manager yazılımımız gelecek ancak bunun için bir tarih veremiyorum şu anda.

Teşekkürler

• Torrent konusunda herhangi bir faydası dokunur mu?
  • Teşekkür Ederim Fake Olduğunu Düşünümştüm İndirdim 720P Videolar Normalden Daha Da Hızlı Yükleniyor (Youtube) :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: rbcntechnic

torrentte işe yaramıyor sanırım 108 i geçmedi

Sadece Web tabanlı programlarda çalışır. Torrent'te çalışmıyor haklısınız. Ayrıca bir ftp sunucusundan IE, Mozilla vb. kullanarak download yapıldığında da çalışmıyor (şimdilik). Torrent desteği için söz veremem ancak ftp eklenecek çok yakında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raz

Pm lisans lütfen teşekkürler

banada lütfen
  • banada pm atar mısınız?
  • Arkadaşlar ben indirdim ve cepnet tarifesinde büyük avantaj sağladığını hissettim.Gerçekten hızlandı.1mbit ve üstü bağlantılarda bunu farketmeniz oldukça zor sadece download hızından anlarsınız ama cepnet kullananlar için birebir program bence.
  • Beta'sını denedim fazla bi verim aldığımı söyleyem. İnternet 8Mbit...

Edit: Baktım bu benim ilk kullandığım değilmiş, ilk kullandığım bir işe yaramıyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desiremusic -- 8 Ağustos 2010; 13:01:41 >
  • PM isteyenlere lisansları gönderildi. Kullanan arkadaşlar kendi görüşlerini yazarlarsa çok memnun olurum. Sonuçta benim "şöyle iyi, böyle iyi" diye yazmam diğer kullanıcılarımız için hiç bir anlam ifade etmeyecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH.Dogpro

Beta'sını denedim fazla bi verim aldığımı söyleyem. İnternet 8Mbit...

Devreye girmemiş olabilir mi acaba? 32bit tarayıcılarda çalışıyor şayet 64bit kullandıysanız çalışmamış olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecay

Arkadaşlar ben indirdim ve cepnet tarifesinde büyük avantaj sağladığını hissettim.Gerçekten hızlandı.1mbit ve üstü bağlantılarda bunu farketmeniz oldukça zor sadece download hızından anlarsınız ama cepnet kullananlar için birebir program bence.

Ben de cepnet kullanıyorum şuanda standart sende kaça kadar yükseldi?idm kullanıyorum.

PM yollarmısınız AtesSoft.
  • Pm İstiyom
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecay

Arkadaşlar ben indirdim ve cepnet tarifesinde büyük avantaj sağladığını hissettim.Gerçekten hızlandı.1mbit ve üstü bağlantılarda bunu farketmeniz oldukça zor sadece download hızından anlarsınız ama cepnet kullananlar için birebir program bence.

Hızınız neye göre arttı SpeedTest'te değerler cepnet aynı ping download ve upload.

Programın içeriğini nelerle oynadığını anlatabilirse iyi olur konuyu açan kişi...
  • PM lütfen.Deneyelim ve sonuçlarımızı paylaşalım bakalım.
  • SpeedTest.net Down./Upl. sonuçları:

Kapalıyken
    DOWN : 2.99 MB/S
    UPL : 0.57 MB/S

Açıkken
    DOWN : 21.80 MB/S
    UPL : 0.66 MB/S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desiremusic -- 8 Ağustos 2010; 13:08:20 >
  • Dostum bir pm de bana çek zahmet olmaz ise...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.