Şimdi Ara

Turbo az gel

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
84
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Eczacı ilacı küpüründe ki fiyattan pahalıya satabilir mi, ilacı eskiden almış ilaca zam gelmiş güncel fiyatı bu diye.

İlacın üzerindeki fiyatlar toplamı 230 alınan 249.90.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sen turbonun ezcaneye gıtmıssın

ciddiye alabilicek olanlara söyleyım turbocugumu severım şaka amaclıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InsignAce -- 25 Nisan 2016; 15:05:36 >
  • InsignAce kullanıcısına yanıt
    Babam gitmiş şişli de bir eczaneye k kartından çektirmiş slip elinde, karekodlı fiyatlarda. Borçlar huk kapsamında koştursam 20 lirayı alırım ama benim amacım eczacılar kanunundan bir şey yakalamak.

Tck kapsamında dolandırıcılık olcağını sanmıyorum, basit bir hesap hatası diyebilirler. Bilmiyorum biraz üzerine düşücem ama.

Ek olarak eczacı dükkanında yüksek ihtimal durmuyordur. T ecza bir şikayet edicem hem durmadığını hem bu durumu. Üstüne bimer, sağlık bakanlığı vs da ekliycem.

Yada başka ne yapılabilir. Eczanelerde ne gibi üçkağıtlar dönyürk. Söyleyin onlarıda ekliyim. Genelde dükkanda durmama şeyleri var ya başka ne var. Muadil ilaç vermeleri suç değil. Asıl ilaç ellerinden olduğu halde çoğu şerefsiz daha fazla kazandıran muadili verir. Ama o ilaçlar bileşik olarak muadil olsa da gerçekte muadil değildir, aynı etkiyi vermezler.

Düşünün bakalım eczanecilerin yaptığı üçkağıtları yazın buraya bende kovalıyım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Olur boyle seyler , ben de kucukken terziye gitmistim acik yaziyordu ama kapi kilitliydi yan dukkan la tartismistim baya.

Acik yaziyo ama bura niye kilitli diye adam zorla ikna etmisti o yazi seysinin dondugunu bana ama abi icerde benim okul pantolonum var uhu uhuhu

O gun eve korkudan gec gitmistim evdekilere anlattim benimle alay etmislerdi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Afrika sucugu kullanıcısına yanıt
    o terzi bendim
  • Wheatley kullanıcısına yanıt
    muadil muhabbetı yasaklanmıstı sanrım hanı ne yazılıyosa onu vermekte yukumluyduler gel abı bu daha ıyı gıbı bısey soz konusu olamaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.