Şimdi Ara

TURAN ÜLKÜSÜ HAKKINDA DÜŞÜNCELİRİNİZ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
2
Favori
1.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ülkücüadam

Bir zamanlar canla başla inaniyordum.

Sonra ne mi oldu ;

Kirgizistan, Turkmenistan gibi ulkelerden pek cok insan tanıdım kardeslikle birlesemeyiz ha derseniz ki silah dipcigiyle o zaman olur.

Niye hocam? Nedir anadolu Türkleriyle ilgili düşünceleri tanıdığınız kişilerin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asau

Hayatımda gördüğüm en gerçekdışı ülkü. İşin en komiği Türkiye Türklerinin kendilerini Türklerin efendisi sayması. Herhalde kendilerini Selçuklu veya Osmanlı döneminde sanıyorlar. Bundan fazla değil 20 30 sene sonra örneğin Kazakistan veya Türkmenistan İsviçre olurken Türkiye Hindistan olacak. BÜYÜÜKK ülkeyiz diye sevinen milyonlarca Hint fakirinin sevinmesi gibi sevinecek Türkiye Türkleri herhalde. Allah akıl vermiş düşünelim diye! Onu bunu bırakın da TCyi yıkın ve gidin Kazakistan'ın veya Türkmenistan'ın kolonisi olun, belki bir anlamı olur Turan ülküsünün!!!

Hayatımda gördüğüm en saçma, en fail yorum.

7 cümle var, hepsi de yanlış. Sen komple yanlış gelmişsin kardeş.

• quote:

Orijinalden alıntı: berkbozkus

quote:

Orijinalden alıntı: ülkücüadam

Bir zamanlar canla başla inaniyordum.

Sonra ne mi oldu ;

Kirgizistan, Turkmenistan gibi ulkelerden pek cok insan tanıdım kardeslikle birlesemeyiz ha derseniz ki silah dipcigiyle o zaman olur.

Niye hocam? Nedir anadolu Türkleriyle ilgili düşünceleri tanıdığınız kişilerin?

Hocam turkmenlere sorun ruslari onlara göre ruslar birer dost, turkiye ile rusya arasinda tercih yapsalar kesinlikle ruslar olur. Zaten konustuklari dilden yazdiklari alfabeye kadar tam bir ruslar. Herhangi bir milli kimlige sahip degiller. Turk adi onlar icin cokta milli mesele degil. Bizdeki gibi turk dunyasi adina bir beklentileri yok.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.