Şimdi Ara

tüplü şofben önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • bütçe 500 tl civarı evde kullanılacak termosifon istemiyorum evde doğalgazda yok düzgün yanan sorun çıkarmayan bir ürün öneriniz varmı ?



  • xantorus X kullanıcısına yanıt
    Tüplü şofben derken bacalı şofbenden bahsediyorsanız tehlikelidir almayın

    hermetik şofben alın

    Ben 9 yıldır daxon kullanıyorum memnunum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xantorus

    bütçe 500 tl civarı evde kullanılacak termosifon istemiyorum evde doğalgazda yok düzgün yanan sorun çıkarmayan bir ürün öneriniz varmı ?

    8 yıl Arçelik otomatik şofben kullandım memnundum şimdi son 2 yıldır doğalgazla ECA hermetik şofben kullanıyorum bundan da memnunum, hiç sorun çıkarmadı. İstediğiniz ısıya ayarlayın su ısısı sabit kalsın, lpg ile de çalışabiliyor. En güvenlisi hermetik şofbendir. Yalnız bu ürünün baca bağlantısı dış ortama olacak şekilde kullanabilirsiniz normal bacaya bağlayamazsınız. Montajını mutfakta baca dışarıya çıkacak şekilde veya dolap içerisinde balkona montaj yaptırabilirsiniz.

    http://www.eca.com.tr/tr/urun/detay/202/eca-hermetik-sofbenler




  • neden hala tüplü şofben merakındasınız hiç anlamadım . o rezil şeyi biz de evde yıllarca kullandık. güvekliği son derece sakat ilk başta . fiyatı da düşük değil. ayrıca banyonun havalandırmasının da çok iyi olması gerekiyor aksi halde servis takmayı kabul etmiyor. yaktığı tüp de az değil. elektrikli şofben kullanarak bu tehlikeyi tamamen ortadan kaldırabilirsiniz . yaptığı iş aynı olmasına rağmen hem tehlikesi yok hem de aynı işi yapıyor . hem de fiyatı son derece ucuz. su sıcaklığı da belki tüplüden daha iyidir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.