Şimdi Ara

tuneup nedir bilirmisiniz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bende "TUNEUP" diye bir proğram var ve bu program hdd yi onarıyor temizliyo ve fazla bilgileri siliyo bilg. performansını ayalryo be ben bu proğramı indirdim ve şuan demo olarak kullanıyorum. aranızda buna cdkey bulabilecek babayiğit birisi var mı?

• creage die bi program var adını tam olarak hatıryamadım onun sayesinde bulursun dostum..ama ismini tam hatırlayamıorum yanlış olabilir..eğer adını bilen bi arkadaş varsa o yazsın o program sayesinde...her türlü crack.serial vb. şeyleri bulmana yardımcı olur dene kesin derim ben....

abdulheycoskun55@hotmail.com
  • tune up utilities'in en son versiyonunu soruyorsan şayet(TuneUp Utilities 2006 5.0.23.31) aradığın aşağıda;

Name:Whi5tleR
    Company:dailyxdownloads
    Serial:HASSH4FPGPCMXGTNX2HBGEYM55WAKN

2004 v.s. bir sürümünü kullanıyorsan tam sürümü yazmalısınki bakıp araştırayım
  • quote:

Orjinalden alıntı: emrahc

creage die bi program var adını tam olarak hatıryamadım onun sayesinde bulursun dostum..ama ismini tam hatırlayamıorum yanlış olabilir..eğer adını bilen bi arkadaş varsa o yazsın o program sayesinde...her türlü crack.serial vb. şeyleri bulmana yardımcı olur dene kesin derim ben....

abdulheycoskun55@hotmail.com

Craagle dostum dediğin pro nun ismi, son sürümü zannediyorum 1.91 olması lazım
  • @shle çok sağol kardeşim
  • ama olmuyor yaw bu şey
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu müziği nerden indirebilirim ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.