Şimdi Ara

Tünelde Çatışma Çıktı (S2000 ve Tofaş içerir) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
2
Favori
4.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bundan daha vahimini Ankarada Anadolu Bulvarında yaptılar; trafik 15dk durdu. Kendilerince eğlendiler. Tabi ambulans falan olmadığı sürece bu işler zararsız. Kimsenin işi gücü, acelesi yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nk061

    Ortak bir yanımız çıktı demek

    Hocam asıl konuya gelince de mesela siz asker uğurlamışsınız, sessiz yapmışsınız. Ama bizim oralarda askeri şanlı,sesli uğurlamak adetten gibi birşeydir yani. O yüzden eğer onları eleştirirseniz yöre halkını da eleştirmiş oluyorsunuz. Ayrıca oranın gençleri 75 hp motorları ile yanlamaya çalışan gençler.

    Orada TOFAŞK diye bir olgu var, inanamazsınız. 5.000 TL'lik araçlara 10.000 TL'lik ses sistemi döşeyen var. O yüzden böyle hareketler oralarda çok normal, hatta beğenilerek, imrenilerek bakılan şeyler -bence-.

    İşte benim için araba ile eğlenmek arabaya binip, emniyet kemerimi takıp:

    1) Gidiş-geliş yolda araba kullanmaktır. Özlemim var yemin ederim. Hele dağ yolu ise tadından yenmez. Basmak değil mesele. Efendi gibi sollama yapmak.

    2) Mümkün mertebe virajlık yerlerde kapatmaktır... Arkadaşlarım dalga geçer: Düz yolda 140, virajda 180 diye. Ben herşeyimle arabayı hissedeceğim ve arka lastikten arada sırada cıyırtıyı duyacağım. Kayarak viraj dönmek... Viraj içini ve devamını görüyorsanız tadından yenmez. Görmeden yapmak mallıktır.

    3) Karda araba kullanmak. Burada kar yağınca herkes eve bir şekil kendini atmaya bakar. Ben yollarda gezmeye başlarım.

    4) Spin atmaya, arabayı dağıtmaya karşı değilim; ama tercihen bunu trafiğe kapalı yerlerde yaparım. Tarla, pazar yeri falan tercihimdir. Mümkünse başkası görmesin hatta. Başkasına artizlik yapmak için yapmıyorum. Eğlenmek için yapıyorum neticede. Kimseye bir zararın yokken, bir arsada dönüp dururken polis neden gelir başına bela olur hiç anlamam. "Sana ne arkadaş, kime zarar vermişim?" diyesim gelir hep.

    Bu arada askeri sessiz uğurlamadık ya. Duman grubu vardı sahnede. Adam başı çeyrek şişe viski, bol bol da bira içtik. Omuzumuza alıp atıp-tuttuk. Hatta kalabalığa bile elden ele gönderdik herifi. Askere giderayak ellenmedik yeri kalmadı. Pek sessiz sayılmazdı kısaca. Ancak sokak, herkesin eğlence alanı olmadığı için, tüm ülkece veya şehirce toplu bir kutlama yapılmıyorsa, kutlama yapmak için uygun ortam değil. Hastası var, yaşlısı var, her tipten her görüşten insanı var. Gidenin moralini yüksek tutması lazım, o kesin. O yüzden gideni eğlendirmek şart. Ama bunun için sokağı birbirine katmaya gerek yok. Aslen başkasını rahatsız etme ihtimali olan hiçbir şey yapmamak lazım. Neticede dip dibe, iç içe yaşıyoruz. Şehir hayatı bu. Eğlenmesini bilmiyor bu halk. Yılbaşında millet birbirini doğruyor, sebebi de aynı. Nasıl eğleneceğini bilmiyor adam. Birinin eğlencesi öbürüne batıyor. Olmadı kızına sarkıyor, laf atıyor. O da aynı, nasıl eğleneceğini bilmiyor. Umuyorum onu da öğrenecek zamanla.




  • 29 sn izledim. bu, aynı zamanda hayatımdan çaldığınız süre.
  • Beyinden yoksun varlıklar işte, ne yaparsın.
  • Arkadan 3 tane siyah Transporter gelip camları açıp cidden çatışmaya girip alayını öldürse gram üzülmem

    Türkiye bitti arkadaslar imkanı olan gitsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ister asker ister kutlama her turlu trafıgı felç edenlere sövuyorum.
    ezikler mi acaba bu tipler?...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.