Şimdi Ara

Tune UP 2007 Resimli Anlatım (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
0
Favori
57.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: guvenbudar

Arkadaşlar TR yamayı kuramadım.
    yardımcı olurmusunuz.

Yamayı zipli ya da rarlı olan dosyadan çıkaracaksınız. Çıkardığınız dosyayı, Programı kurduğunuz yere(C:\Program files\Tune Up Utilities 2007) yapıştıracaksınız. Yapıştırdığının yamaya çift tıklayarak ,yamayı kurun.

Düzeltme: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kıdemli Yarbay -- 16 Mayıs 2007; 1:35:09 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: dejaay

quote:

yardımcı olurmusunuz.

Yamayı zipli ya da rarlı olan dosyadan çıkaracaksınız. Çıkardığınız dosyayı, Programı kurduğunuz yere(C:\Program files\Tune Up Utilities 2007) yapıştıracaksınız. Yapıştırdığının yamaya çift tıklayarak ,yamayı kurun.

Maalesef olmuyor kardeş. Zaten ilk sayfada verilen Tr yamadaki link de bozuk.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ByAdmin

quote:

Orjinalden alıntı: dejaay

quote:

yardımcı olurmusunuz.

Maalesef olmuyor kardeş. Zaten ilk sayfada verilen Tr yamadaki link de bozuk.

Sorun yama da ise olabilir ama benim anlattığım şekilde yaparsanız programın dili Türkçe olacaktır. Ben şu anda Türkçe kullanıyorum.

Bu arada programla ilgili, bilgi ve istekleriniz olursa PM den yanıtlayabilirim. Türkçe yamasını da gönderebilirim.

• arkadaşlar türkçe yamayı arıyorum, yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler.
  • Çok teşekkürler. Çok güzel anlatmışsın :::Banner:::
  • system mechanici ilacladım ya 1 ay sonra tıkır tıkır calısıyor 7 sürümü...bence en iyisi system mechanic ondan sonra ise VCOM SYSTEM SUİTE daha sonra tuneup geliyor...bence vcom da cok iyi deneyin derim..

inceleme için teşekkürler..eline saglık..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oldboy83tr -- 27 Mayıs 2007; 17:02:43 >
  • link bozuk
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmet1474

link bozuk

Çalışıyor

Buradan indirebilirsiniz
    http://dl8.filekicker.net/private/$adv-rgn2$1180910761$2dcc50867bdb9be0d10c584a047cfd0e$/id/$FK14032$188204-VGQS$/cache/f4be19ec39cb360990e13626990edd07505ea219e4307552e75d45f51484e7e360b7e640bb32/TU2007TrialEN.exe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kıdemli Yarbay -- 3 Haziran 2007; 13:48:47 >

• Teşekkürler
  • çok güzel çok
  • walla çok işime yaradı saolun
  • diğer de link hatalı yazılmış, şu şekilde olacak..

http://yukle.turkceyama.net/TuneUp.Utilities-TR.zip
  • quote:

Orjinalden alıntı: foreverbabu

diğer de link hatalı yazılmış, şu şekilde olacak..

http://yukle.turkceyama.net/TuneUp.Utilities-TR.zip

o türkçe önceki versiyonuna ait olduğu için işe yaramaz
  • Yazıların bi kısmı gözükmüyor
  • teşekkürler
  • Program süper birşeymiş ya! System Mechanic 6 Pro'yu kaldırdım valla...

Tune-Up 2007 + Vista Manager 1.1 + O&O Degraf 10 Pro Sistem bir nebze iyileşti.
  • Arkadaşlar eğer tryama hala yüklenmediyse bir el atabilirim
    Daha yüklemedim programı da, yamada eksikler falan var mı?
    Şimdi yükledim ve baktım, dosya bulunamıyor diyo, dosyayı göstermeme rağmen yama yüklenmiyor.
    acaba yama ile programın linkteki sürümü arasında fark olabilir mi?
    Kullanan arkadaş bize exe dosyalarını paketleyip gönderebilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pavlov -- 20 Ağustos 2007; 3:18:18 >
  • Arkadaslar resimli anlatim yapan arkadasa tesekkur ediyorum.Ben ayriyetten videolu anlatim yaptim.Sistemden tam performans almak icin yapilmasi gerekenleri videoya cktm.Indirip izlemenizi tavsiye ederim.Kolay gelsin..

rapid-share birlesik yaziniz!

http://rapidshare.com/files/49934254/nitro.rar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nitro-s -- 20 Ağustos 2007; 12:09:50 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nitro-s

Arkadaslar resimli anlatim yapan arkadasa tesekkur ediyorum.Ben ayriyetten videolu anlatim yaptim.Sistemden tam performans almak icin yapilmasi gerekenleri videoya cktm.Indirip izlemenizi tavsiye ederim.Kolay gelsin..

rapid-share birlesik yaziniz!

http://****.com/files/49934254/nitro.rar.html

Çok sağolasın Nitro bey

• peki bu unknown dediklerinide kaldırmamız yaralı olurmu banner arakadaşım

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.