Şimdi Ara

TUNA MAĞAZACILIK ALFEMO TARAFINDAN DOLANDIRILDIK

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar öncelikle konuyu başkaları da görsün dikkat etsin sizin de yakınlarınızın da başınıza gelmesin diye açtığımı belirtmek isterim. Hikaye kısımlarını --- --- ile belirteceğim.

---Valide uzun zamandır yeni koltuk takımı almak istiyordu. Peder asker olduğundan ve sürekli taşınma durumundan yaklaşık 13 yıldır eşya alamıyordu. Malum nakliyeciler her şeyi kırıp döküyor.(Bunun için de ayrı bir konu açacağım sakın ola ADRESİM NAKLİYAT ile anlaşmayın.)---

İstanbul'a taşındıktan sonra yaklaşık 3 hafta her yeri birkaç akraba ile gezip koltuk takımı aradılar. 13 Yıldır eşya alamadığı için hayalindeki gibi bir şey olsun istiyordu kadıncağız tabii, neyse. En son TUNA MAĞAZACILIK ALFEMO'dan alaçatı takımını beğenmiş bütçesine de uygun olduğu için o gün almış.(03.08.2019) Nakliye için 05.08.2019'da anlaşmışlar ve mağazadan ayrılmış.

fatura TUNA MAĞAZACILIK ALFEMO TARAFINDAN DOLANDIRILDIK

Ardından 05.08.2019 akşamı koltukları getirdiler. Koltuklar geldi ancak bir görseniz çöp ve pislik içinde! Üstünde bir şeyler yenilip içilmiş ayrıca da dökülmüş, koltukların minderini kaldırınca şeker çöpleri falan bulduk. Koltuğun bir tanesi güneşte kalmış gibi solmuş çok kötü durumdaydı. Üstüne iki tanesinin rengi ve deseni birbirinden farklı!

Teslimat sırasında ben de vardım bu ne ya hu dedim getiren vatandaşlara abi biz sadece nakliyeden sorumluyuz falan dediler, valide hemen mağazayı aradı hesap sormak için satış sorumlusu izne mi ne ayrılmış(!) güya ertesi gün arayacaklarmış yardımcı olacaklarmış...

Nakliyeciler giderken eksiksiz teslim aldım şeklinde olan kağıdı valideden imzalamasını istedi ben girdim araya neyi aldık görmüyor musun imza istiyorsun diye çıkıştım o sinirle adama. Tamam abi kalsın elalem yalan söylüyor cezasını biz çekiyoruz deyip gittiler.

teslim fişi (forum yüklememe izin vermedi bu yüzden yandaki linkte. )
    imgbb.com
    Screenshot-1
    https://ibb.co/5WTDdfM

Ertesi gün akşam oldu aramadılar, aradık. whatsapptan resim iletin inceleyelim dediler. Gönderdik fotoğrafları farklı olduğunu gördüler. Başka bir mağazadaki tekli koltuğu değiştirmeyi ama bunun için 600 lira nakliye ücreti teklif ettiler. Biz de kendi hataları yüzünden nakliye ücreti ödemeyeceğimizi koltukların leş gibi olduğunu yıkatmak için ayrıca para harcamamız gerektiğini belirttik. Yine ertesi gün dönüş yapacaklarını söylediler. (Dönüş falan olmadı.)

İki gün sonra biz aradık faruk denen bir şahıs ile görüştük ve ürünü zaten çok indirimli aldığımızı bunun için de bizi ilgilendirmediğini söyleyerek sanki hibe etmişler gibi bir konuşma yaptı. Sonra alfemo müşteri hizmetlerini aradık ve onlar da geri dönüş yapacaklarını söylediler ancak dönmediler.

---Ben tüm bu olanlar sırasında sürekli yürü mahkemeye gidelim diye tutturdum valideye ancak sabırla çözülmesini bekledi. En son kolundan tutup kendim götürdüm kaymakamlığa ve şikayetçi olduk. Tüketici hakem heyetine başvurduk lehinize sonuçlanacaktır ayıplı mal bu dedi oradaki çalışanlar epey yardımcı oldu sağolsunlar. ---

Şu an anlayacağınız evde leş gibi pis koltuklarla ve -4000 lirayla kalakaldık. Siz siz olun bu mahlukatlar ile ticaret falan yapmayın yakınınıza da yaptırmayın.

ETİKETLER

ALFEMO
    ALFEMO KOLTUK REZALETİ
    ALFEMO BAKIRKÖY TUNA MAĞAZICILIK
    TUNA MAĞAZACILIK İNCİRLİK BAKIKÖY
    ALFEMO İSTANBUL TUNA MAĞAZACILIK

• Herkes görsün UP!!!
  • up
  • Bol bol foto video cekseydiniz hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Madem o kadar köüydü niye teslim aldınız ki... (hoş bir imza atmadık diyorsunuz o zaman teslim almış sayılmazsınız)

Ödemeyi banka havalesi ile yaptınız (muhtemelen değil) ... nakit ödediyseniz elinizde bir malbuz var mı?

Ödemenizi belgeleyebiliyorsanız keşke hiç ayıplı mal değil direkt malı teslim almadık deyip meletseydiniz...

İşte insanımıza ilkokuldan beri din kültürü ve ahlak bilgisi dayayacaklarına biraz ekonomi biraz kişisel haklar alanında hukuk öğretseler de insanlar hakkını biraz arayabilse

• alfemo bir de hiç beklemezsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun. Adamlar ne kadarda rahatlar böyle. Keşke kanunu lar daha çok tüketici lehine olsada böyle firmalardan kurtulsak

• Up
    Koltuklardan foto atarmisin merak ettim

• ALFEMO
    ALFEMO KOLTUK REZALETİ
    ALFEMO BAKIRKÖY TUNA MAĞAZICILIK
    TUNA MAĞAZACILIK İNCİRLİK BAKIKÖY
    ALFEMO İSTANBUL TUNA MAĞAZACILIK

Geçmiş olsun
  • ponchik P kullanıcısına yanıt
    Kartla ödemiş hakem heyetinde slipi istediler belgelerin arasına ekledik zaten hocam.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ilkerk88 kullanıcısına yanıt
    Eve tekrar uğradığımda atacağım hocam.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Öncelikle geçmiş olsun.

Böyle durumlarda size uzatılan evrağa gorduğunuz kusur ve eksikliklikleri ekleyip imza atiniz. Size gelen nakliyeci de isin icinde maalesef oda biliyor koltuğu nasıl teslim algidini.

Siz teslim almasanız , evrak imzalamasanız bile onlar ücretini alır gorevini yapmış olur.

Anneniz teshir urunu mu aldı acaba, urunu almadan resim cektiyseniz kanıt olarak kalabilir elinizde yada teshir urunu bile olsa size ayıpları gösterilip, o sekilde satmaları lazım.

Her turlu iade edersiniz onda sorun yok,hizli sonuc almak icin sikayet siteleri kullanin. Alfemo incirli veya bakirkoy subesinde dolandirildim diye bir sikayet olusturun ve resimleri de ekleyin. Bir kaç güne yeni urun veya iadeniz onaylanır.

Alfemo da mi bunu yapıyor diye soranlara, alfemo sıradan bir marka coğu firmaya göre ama yinede bu terbiyeszliğin yapan bir tatlı su kurnazı şahıs firması. Bedelini ikiside odemeli...

• Alfemo mobilyanın yaptığına tam dolandırıcılık ve yalan söyleme üstüne ayıplı mal satma. Ürünlerin videosunu çekip youtune yükle derdini anlat buradan beğeni yaparız açıklama kısmına donanimhaberde açtığın konuyu lbaşlıklı link koy
    Uzun nie açıklama yaz hatta konuştuklarını script olarak yazabilirsin

Etiketleri doldur
    Örnek
    Alfemo,alfemo mobilya,alfemo şikayet,alfemo yorum,inceleme vs. Googleda insanların ne aradıklarına da bakabilirsin.

• yukarı
  • başta teslim almyacaktınız,
    niye uğraşmısınız ki iade edin gitsin !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuzgun_ -- 21 Ağustos 2019; 14:50:7 >
  • ALFEMO pişmanlıktır.. 2 yılda 5 kez arıza veren yemek odası takımı garanti bitimine 2 ay kala yine arıza yaptı değişim istedim reddettiler hakem heyetine verdim bilir kişi yolladılar. Gelen adam kırılan sandalyeye dandik sunta koymuşlar tabi kırılır siz merak etmeyin dedi gitti.. Raporda nasıl olduysa tüketici hatası yazmış.......

Gidin 3 kuruş fazla verin marka alın kaliteli ürün alın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.