Şimdi Ara

TÜM Zamanların En Korkunç 25 OYUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tüm zamanların gelmiş geçmiş en korkunç 25 oyunu sıralanmış. Bazı oyunlar çok eski ama şu an bile o kalitede oyunlar görmek imkansız neredeyse.

http://www.hayatimizoyun.com/2012/03/tum-zamanlarin-en-korkunc-25-oyunu/

• amnesia 1. benim için dead space nasıl üçüncü olmuş? yeni aldım aksiyon felandır diye (dead space 2den)
  • Amnesia hakkaten çok çok kaliteli bir yapım . ama kardeş dead space de sağlam korku öğeleri var. hakkını vermek lazım. Tabi bazı oyunlar çok eski. Yaşı küçük olanlar hatırlamayabilir. Ama bazılarını hatırlıyorum. Mesela Phantasmagoria gibi bir yapım daha ben görmedim. Bu nesilde böyle bir yapım çok mükemmel olurdu.
  • Dead Space 1 oynarken çok tırsardım
  • Undying bitiremediğim bir oyundu. Ne varsa eskide var ya. Artık kaliteli korku oyunu zor çıkıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: geoxid

Undying bitiremediğim bir oyundu. Ne varsa eskide var ya. Artık kaliteli korku oyunu zor çıkıyor.

Aynen dostum katılıyorum sana. Zaten listeye bakılırsa %75 i eski oyunlar. Devir artık FPS, RPG, MMORPG devri. Kimse yanlış anlamasın o türler de başarılı oyunlar var. Ama nerede o eski korku öğeleri. Son zamanlarda çıkan bir tek amnesia var. Ama umutluyum. Amnesia nın başarısı fitili ateşler umarım. Silent Hill ve Resident evil serileri özüne dönerse. of of of....
  • Amnesia en iyi korkutan oyundu 4. luk degil hakki..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SON 5-10 YILIN EN İYİ OYUNLARI
    7 yıl önce açıldı
    Her Yılın En İyi 10 Filmi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: _DevilsNeverCry_

Amnesia en iyi korkutan oyundu 4. luk degil hakki..

Dediğim gibi Amnesia daha çok yeni bir oyun. zaten hak ettiği yeri de bulmuş, ama bir resident evil yada silent hill serisinin de hakkını vermek lazımdı.
  • Undying oynarken ne kokular salmistim be cevreye
  • Silent Hill Downpour bana kalırsa Amnesia dan sonra son dönemde çıkan en iyi korku oyunu olacak. Resident Evil Operation Racoon City den iş çıkmayacağı belli. Resmen fps olmuş oyun. Capcom Resident Evil 6 da bakalım seriyi hangi noktaya götürecek.
  • Korkutuculuk ön plandaysa Amnesia 1. sırada olmalı Silent Hill , Resident Evil serilerini sollar bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.