Bildirim
Tüm zamanların en iyi takımı

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
2009 - Barcelona
Bir sezonda en çok kupa kazanan takım,bir sezonda mücadele ettiği tüm kulvarlarda başarıya ulaşan takım.Bir sezonda 6 kupayla sezon kapatan başka takım yok.
Bireysel olarak en iyi takım diyorsan tabikii de 2002 Brezilya veyahut Müller'li batı almanya. -
Ne barcası ne brezilyası nefret ederim ama tartışmasız son 4 yıldaki ispanya
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venceremos91 -- 21 Eylül 2012; 3:53:27 > -
b quote:
Orijinalden alıntı: sssfb
Söylediğinin geçerliliği var.Ardarda bu kadar başarı sağlayan başka bir milli takım yok.Ama bireysel olarak 2002 brezilyası çok daha iyi bir takımdı.Cafu,Carlos,Ronaldo,Rivaldo,Emerson,Kaka,Ronaldinho,Denilson,Roque Junior vs .En sağlam takım 2002 Brezilya milli takımıydı tarihte bana göre.Ama gel gelelim başarılar yıldızlar ve kadro kalitesiyle ölçülmüyor .İspanya,2002 brezilyasına göre çok daha mütevazi bir kadroyla daha büyük başarılara imza attı.
Ama ben hala konuyu açan arkadaşın iyi takım kriterlerini bilemedim.Konuyu açan arkadaşın en iyi takım kriteri olarak bize ne olarak sunduğunu önemli.Başarılar konusunda mı yoksa kadro kalitesi konusunda mı ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asil Türk Kanı -- 21 Eylül 2012; 4:53:32 >
-
dida
cafu - nesta - stam - maldini
pirlo - gatusso - seedorf
kaka
sheva - inzaghi(kiralıkta olsa crespo) lu milan
2002 brezilya
bide her ne akdar izleyememiş olsamda gullit li rijkaard lı van basten li milan -
1902-2012 Real Madrid
2004-2005 Man Utd -
2002-2003 arsenal ve 2009 barcelona
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: SüperSiper
1902-2012 Real Madrid
2004-2005 Man Utd
ya olm real iyi tamam da ta 2001 de almış en son cl yi bari 1902 2001 yap -
99-2000 Lazio'yu hatırlayan var mıdır ?
http://romanistabukowski.blogspot.com/2008/05/ss-lazio-19992000.html -
2009 da Barcelona tüm kupaları kazanmasına bakmayarak bana göre 2010-2011 sezonu Barcelonası daha başarılıdır -
Sadece bir tane seçmek zor. 71 Ajax, 60 Real Madrid, 83 Liverpool, 98 Manchester United, 90 Milan, 96 Juventus,70 Brezilya, 74 Hollanda... -
1989 Şampiyon Kulüpler Kupası - Milan zaten Van Basten Gullit Rijkaard'ın olduğu Milan desek yeridir adamlar dünya karmasını yendiler zaten yakın zamanda da 2005'te en iyi kadroyu kurdular bana göre tabi bu ama tarihin gelmiş geçmiş en iyi kulübü Milandır bana göre. -
Tek sezonluk değil de, çoklu sezonlara yayılmış başarılara bakması daha önemli bence kulüpler için. Kronolojik olarak geriye gidersek;
2009dan bu yana Barcelona.
Ferguson-CR iş birliği ile 3 sene üst üste EPL kazanıp ŞL'de de iyi işler başaran Man. Utd.
Mourinho'nun Chelsea'si.
Del Bosque dönemi, 1998-2002 aralığında 5 senede 3 ŞL (ve 2 La Liga) kazanan Real Madrid.
Lippi'li Juventus, 1995-1998 aralığı.
Sacchi-Capello dönemi, Hollandalı dolu 1988-1994 aralığı Milan.
1989-1994 dönemindeki Barcelona.
Platini dönemi Juventus.
Bu aralıktan bir takım seçecek olsam 1988-1994 aralığındaki Milan 1, 2009dan günümüze kadarki Barça 2 derim. Kendi içlerinde yer değiştirseler de ilk 2 kesin bence. Ama kıyaslanamaz ya da ulaşılamaz değiller tabii.
Milli takımlar açısından son dönem İspanya'sı değil kesinlikle. Üst üste 3 büyük kupa rekor olabilir ama oynadıkları oyunları da değerlendirmek lazım. 2006da İtalya'nın kazandığı Dünya Şampiyonluğu, 2010da İspanya'nın kazandığından kat be kat iyi ve değerlidir mesela. Performanslar da çok önemli.
Tek kupalık performans kalitesi dersek en azından izlediğim dönemden; 1998 Fransa, 2000 Fransa, 2002 Brezilya, 2006 İtalya, 2008 İspanya arasında geçer bu tartışma benim için. Kadro kalitesine de ağırlık verdiğimizde 2002 Brezilya öne çıkıyor ama 2002 Dünya Kupası'nı hatırlarsak sadece finaldeki rakipleri Almanya onlar için tek ciddi rakipti. Zorlu yollardan gelerek şampiyon olduklarını söylemesi zor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Asil Türk Kanı
bquote:
Orijinalden alıntı: sssfb
Söylediğinin geçerliliği var.Ardarda bu kadar başarı sağlayan başka bir milli takım yok.Ama bireysel olarak 2002 brezilyası çok daha iyi bir takımdı.Cafu,Carlos,Ronaldo,Rivaldo,Emerson,Kaka,Ronaldinho,Denilson,Roque Junior vs .En sağlam takım 2002 Brezilya milli takımıydı tarihte bana göre.Ama gel gelelim başarılar yıldızlar ve kadro kalitesiyle ölçülmüyor .İspanya,2002 brezilyasına göre çok daha mütevazi bir kadroyla daha büyük başarılara imza attı.
Ama ben hala konuyu açan arkadaşın iyi takım kriterlerini bilemedim.Konuyu açan arkadaşın en iyi takım kriteri olarak bize ne olarak sunduğunu önemli.Başarılar konusunda mı yoksa kadro kalitesi konusunda mı ?
Kulüp veya milli takım düzeyinde futbol tarihinin gelmiş geçmiş en iyi şampiyon takımını soruyorum. Ama şampiyon olmak zorunda da değil. Yani karşısına istediğiniz takımı koyun rahat yener diyebileceğiniz bir takım olmalı.
-
Galatasaray 2000
Pirlo,Inzaghi,Sheva,Dida,Maldini'li Milan
Bill shankly'in Liverpool'u.
Liverpool 1983-85 sezonları arası.
Morinho'lu Chelsea
Eski Ajax ve Dortmund -
futbolu takip ettiğim dönemde gördüğüm iyi takımlar; real madrid in los galacticos u, 2002-2003 arsenal, 2002 brezilya, 2009-2011 arası barcelona ve tabiki şuanki ispanya milli takmı. hangisi en iyidir? sanırım barça.
real madrid in los galacticos u hernekadar şuanki barça kadar ezici üstünlükler sağlayamamış olsa da bunda en önemli faktör ozamanlar takımların güç oalrak daha dengeli olmalarıydı bence. buyüzden bu takımı da esgeçmemek gerek. -
2008 Manchester United -
2000 GALATASARAY... gerisi hikaye
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Odinn#21
Bu aralıktan bir takım seçecek olsam 1988-1994 aralığındaki Milan 1, 2009dan günümüze kadarki Barça 2 derim. Kendi içlerinde yer değiştirseler de ilk 2 kesin bence. Ama kıyaslanamaz ya da ulaşılamaz değiller tabii.
Dediğime gelmişin bak taa ne zaman5 gün önceymiş
-
Yaklaşık 12-13 senedir futbolu takip ediyorum, bana göre gelmiş geçmiş en iyi kadro Barça da.
Benzer içerikler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X