Şimdi Ara

Tüm Yeni Nesil Transporter Kullanıcılarının Dikkatine

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
2.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar araçlarımızda bulunan gündüz farlarının ve bluetooth un aktivasyonları için yaptığım yazışma ve konuşmalar neticesinde bu özellikleri ancak ek servis ve işçilik ücretleri ödeyerek kullanabileceğimiz bilgisi "Doğuş Otomotiv" tarafından bildirildi. Bunun üzerine kendileri ile tekrar yazışma içerisindeyim, bu araca sahip olan ve bu özellikleri kullanmak isteyen tüm kullanıcıların desteği ile eminim bu işi çok daha çabuk sonuçlandırabiliriz. Attığım mail metnini sizlerlede paylaşmak istiyorum, Lütfen sizde desteklerinizi esirgemeyin ve
    info@vw.com.tr adrese mailleriniz vasıtası ile isteğinizi iletin

    Araç üzerine konulan her düğmenin ya da parçanın bir işlevi olacağı açıktır. İşlevsiz düğme ya da parçaların araç üzerinde bulunmasının ise anlamsızlığı aşikardır. Bu mesnetle düşünülecek olursa araç üzerinde bulunun ve alıcısına varmış gibi gösterilen donanım, işlev ve benzeri parçaların yanıltıcı olabileceği ortadadır. Satın almış olduğum araç üzerinde bulunan düğme ve fonksiyonların tam olarak çalıştığı düşüncesi şu an artık acaba daha hangi özelliklerin çalışmadığı ya da bulunmadığı şekline dönüşmüş durumda. Yaptığınız bilgilendirmeler neticesinde aracımda bulunuyormuş gibi duran fakat çalışmayan fonksiyonların ek işçilik ve parça ücretleri neticesinde aktif edilebileceğini öğrenmek açıkçası çokta kabul edilebilir bir durum değildir. Araçlarda bulunan fonksiyonlar eksiksiz ve tam çalışmalıdır. İşlevi olmayan düğmelerin ya da parçaların bulunması anlamsızdır. Anlamı olmayan hiç bir parça ise araç üzerinde zaten bulunmamalıdır. Örnek vermek gerekirse; araçların donanım özelliklerine göre farklılık gösteren elektrikli katlanır yan aynalar, elektrik kumandalı sürgülü kapı gibi fonksiyonlar aracımda bulunmadığı için zaten bunların kumandaları ya da bu işlevlerin simgeleri bile aracımda yer almamaktadır. Bu çok açık bir şekilde bu donanım özelliklerinin bulunmadığını göstermektedir ve bu son derece mantıklıdır. Fakat Bluetooth menüsü, işaretleri, açma kapama komutları ve kullanım tuşu varken yine aracımda bu donanım yoktur. Aynı şekilde gündüz sürüş farları da aracımda yer aldığı halde işlevsel değildir. Sahibi olduğum fonksiyonların kullanıma açılması için adaptasyon işlemleri yapılması gerektiği ve bu işlemler için ek ücretler istenmesi kabul edilebilir değildir. Bu durum Tüketicinin kandırılması ya da aldatılması şeklinde yorumlanır. Sahibi bulunduğum araçtaki bu donanımların çalışmaması Tüketiciyi Koruma Kanununda da olduğu gibi bu ürünün "Ayıplı" nitelikte olduğunu göstermektedir. Bu sıkıntının giderilmesi için yapılacak işlemlerin kullanıcı ile hiç bir ilgisi yoktur ve kullanıcıdan bir ücret talep edilemez. Bu cihetle aracımda varmış gibi görülen ama olmayan bu özelliklerin tarafınızca aktif hale getirilmesi gerekmektedir. Bu sıkıntı ve sorunların giderilmesi için en yakın zamanda tarafıma ulaşılması ve tarafınızdan bu işlemlerin yapılarak bu sıkıntının giderilmesi için gerekli çalışmanın yapılmasını talep ediyorum. Bu taleplerim dikkate alınmadığı, tarafınızdan giderilmediği takdirde ise hukuki yollardan hakkınızda gerekli takibatın başlatılması için gerekli tespit ve başvuruları yapacağımı bildirmek isterim.

    Aynı şekilde televizyonlarda yayınlanan "Yeni Nesil Volkswagen Transporter" reklamının ise gerçeklikten yoksun olduğu, aldatıcı bir içeriği sahip olduğu, bu reklamın düzeltilmesi gerektiği, reklam görüntüsündeki aracın Volkswagen Transporter değil, Volkswagen Caravelle olduğu, bu reklamın düzeltilmesi gerektiği düşüncesindeyim.

    Saygılarımla



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi roadmonsterboy -- 7 Haziran 2010; 21:30:32 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.