Şimdi Ara

TÜM XPERİA Serisi İçin ICS Den 2.3.4'e dönüş Rehberi[ARC / ARC S / NEO / NEO V / VS] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
350
Cevap
6
Favori
58.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ftmglc

bootloader'im kapalı o değil dediğim sürümü geri cevirmek için her işlemi yaptım en son aşamada geri tuşuna basıp aynı anda bilg bağladığımda işlemi yapmıyor msc modu ile ilgili birşeyler yazıyor msc^ye getirdiğim halde hala msc modunu istiyor eski sürümüne döndürmeye başlamak için

Size verdiği uyarının türkçesi şudur

''Telefonu MTP Modunda bağlamadığınızdan emin olun''

Bu telefonu msc moda olan demek değil.Zaten telefon kapalıyken telefonu bu iki moddan birinde bağlayamazsınız.

Siz telefon açıkken mi işlemi yapmaya çalışıyorsunuz ?
  • RockForLive kullanıcısına yanıt
    öyle yapıyordum sonra konudaki mesajları okudum tekrar kapalı yapmam gerektiğini anlayıp, kapalıda denedim ama malesef olmadı. Kapalıda usb takınca sarj olmaya başlıyor yine aynı şey yazıyor. Daha önce döndürmüştüm şimdi yapamadım tekrar ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ftmglc -- 11 Ağustos 2013; 1:42:39 >
  • RockForLive kullanıcısına yanıt
    tamamdır bu sefer tamaladım sorun şurdaymış XPERİA RAY telefonlarda geri tuşu değil ses kısma tuşuna basıyormuşuz tek sorun 2.3.4 değilde 4.0.4 güncellemişim tekrar :)) Neyse sorun çözüldü yinede çok teşekkür ederim yardımlarınız için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ftmglc

tamamdır bu sefer tamaladım sorun şurdaymış XPERİA RAY telefonlarda geri tuşu değil ses kısma tuşuna basıyormuşuz tek sorun 2.3.4 değilde 4.0.4 güncellemişim tekrar :)) Neyse sorun çözüldü yinede çok teşekkür ederim yardımlarınız için

Ben konuda belirtmiştim onu zaten sadece arc/arc s için ve bazı mini serileri için geri tuşudur diye.

Neyse hayırlı olsun yeni sürümünüz.
  • ARKADAŞLAR ŞU 2.3.4 firmware dosyasında hata mı var ben mi biryerde yanlış yapıyorum yardımcı olun lütfen.!.!
     TÜM XPERİA Serisi İçin ICS Den 2.3.4'e dönüş Rehberi[ARC / ARC S / NEO / NEO V / VS]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Hawk. -- 10 Eylül 2013; 15:58:54 >
  • ARKADAŞLAR YARDIMCI OLUN LÜTFEN AŞAĞIDAKİ ŞEKİLDE EROR VERİYOR NEDİR ÇÖZÜMÜ SABAHTAN BERİ UĞRAŞIYORUM

TÜM XPERİA Serisi İçin ICS Den 2.3.4'e dönüş Rehberi[ARC / ARC S / NEO / NEO V / VS]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Hawk. -- 10 Eylül 2013; 18:29:33 >

• Hallettim sorunu yardım eden olmadı ama yinede teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: club marina

Hallettim sorunu yardım eden olmadı ama yinede teşekkürler.

Yardım eden olmadı,allah tarafından çözdün dimi .ftf yi nasıl bulacağını :)

Neyse biz karşılık beklemeden yardım eden insanlarız,sanada eyvallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RockForLive

quote:

Orijinalden alıntı: club marina

Hallettim sorunu yardım eden olmadı ama yinede teşekkürler.

Yardım eden olmadı,allah tarafından çözdün dimi .ftf yi nasıl bulacağını :)

Neyse biz karşılık beklemeden yardım eden insanlarız,sanada eyvallah.

Sana değildi hocam lafım pm den yardımcı oldun teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam eyvallah orochhi de dahil teşekkür ettiğim üyelere sağolun
  • gb için 42 mi yoksa 62 ile biten sürümü mü önerirsiniz? 1 yıl kadar önce olmadı programdan dolayı bu sefer tekrar deneyeceğim kafaya taktım gb ye geri dönüşü.

edit: tel xperia neo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lurn -- 16 Kasım 2013; 19:20:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrainDamaged

gb için 42 mi yoksa 62 ile biten sürümü mü önerirsiniz? 1 yıl kadar önce olmadı programdan dolayı bu sefer tekrar deneyeceğim kafaya taktım gb ye geri dönüşü.

Mutlaka .42 kurun.

62 DE wifi sorunu oluşabiliyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BrainDamaged

gb için 42 mi yoksa 62 ile biten sürümü mü önerirsiniz? 1 yıl kadar önce olmadı programdan dolayı bu sefer tekrar deneyeceğim kafaya taktım gb ye geri dönüşü.

Mutlaka .42 kurun.

62 DE wifi sorunu oluşabiliyor.

usta 1 yıl kadar önce programda tam hatırlamıyorum herşey tam olduğu halde sorun çıkmıştı şimdi programı ve firmwareleri hazırlayacağım tekrar hallederiz inşallah

• Yaa arkadaş her denileni yapıyorum olmuyor Flashtool kurudm ancak bana telefon modeli seç diyo bu normalmi?
    sonra seçiyorum neov flash mode seçiyorum sonra Ne0V_4.0.2.A.0.42.ftf seçiyorum ama ama ne wipe ne misc aktif olmuyo....
  • quote:

Orijinalden alıntı: illegal_89

Yaa arkadaş her denileni yapıyorum olmuyor Flashtool kurudm ancak bana telefon modeli seç diyo bu normalmi?
    sonra seçiyorum neov flash mode seçiyorum sonra Ne0V_4.0.2.A.0.42.ftf seçiyorum ama ama ne wipe ne misc aktif olmuyo....

Driverleri kuramamışsın yada kurarken hata yapmışsın ki yazılımlar cihazını algılayamıyor.
  • quote:

quote:

Yaa arkadaş her denileni yapıyorum olmuyor Flashtool kurudm ancak bana telefon modeli seç diyo bu normalmi?

Driverleri kuramamışsın yada kurarken hata yapmışsın ki yazılımlar cihazını algılayamıyor.

Yaptım driver hepsini kurdum olmadı sonra bi video anlatımlı yapsanız super olur

Edit:Tamam hallettim benim flashtool eski versiyonmuş yenisini yükleyince oldu ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi illegal_89 -- 8 Aralık 2013; 1:23:49 >
  • quote:

quote:

quote:

Yaptım driver hepsini kurdum olmadı sonra bi video anlatımlı yapsanız super olur

Edit:Tamam hallettim benim flashtool eski versiyonmuş yenisini yükleyince oldu ;)

Ben xperia arc s'imi satalı 2 yılı geçti.

Bırak videolu anlatımı foruma zor giriyorum artık :)

Bu konuyada hala cevap yazıyorsam sırf insanlara biraz daha yardım edebilmek içindir :)

• Saol reis ;) Ugrasnca oluyOmuş telefn yag gbi oldu :-D. Ben 2014 sonu gbi degştirirm neo mu:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah razı olsun kardeşim
  • mr.biceps kullanıcısına yanıt
    Ne demek,işin görüldüyse ne mutlu
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.