Şimdi Ara

Tüm tarayıcılarda youtube kasıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Youtube ile 720p ve üstü videolarda takılıyor. 1080P ile sürekli kasma oluyor 720p de ise 1 dk sonra feci şekilde kasıyor 3-4sn de bir görüntü geçiyor denediğim yöntemler bu ne yapabilirim ? Bence sorun tarayıcı değil çünkü chrome için tüm ayarlar yapılmasına rağmen hala kasıyor firefox veya diğer tarayıcıları kullandığımda ise aynı sorunu yaşıyorum bilgisayar ile ilgili olabileceğini düşünüyorum neyi yüklemem gerek veya ne ayarları yapmam gerek ?

Chrome için :

Plugins den eklenti devre dışı bırakma
    Hedef yoluna disable gibi şeyleri yazma
    flags dan medya ve köprü gibi şeyler etkinleştirme

Mozilla :

Eklentiler yan uygalamalar vs vs devre dışı bırakma

Bilgisayar için :

K lite codec pack yükleme
    Ekran kartı driver son sürüm
    DNS 8.8.8.8 8.8.8.4 yapma
    Grafik ayarları performans da ya da kalite de deneme.
    Tarayıcı silip yükleme, farklı tarayıcılar kullanma

Bunlar haricinde ?

• linyit43 kullanıcısına yanıt
    Islemcin Pentium E6300 mü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 23 Ekim 2014; 21:50:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Cold Fusion Energy, Inc.
  • PC aekadasin oldugu için resim atmasini istedim asagidaki dxdiag resmini atti.

Nvidia geforce 7100 gs 512 MB ekran karti var.

1 GB 667 MHz RAM

asagida işlemci icin resim var.

Bu sisteme win XP sp3 ile 5 sene kullanildi kasma yasanmadi. Gecen sene win 7 ulti attik 2 ay sonra bilgisayar hayvan gibu kasti sonra tekrar xpye çevirdim 3ay boyle kullandi ancak online oyunlarda NEP net olan şey 3 dakika sonra hayvan gibi kasiyordu. Bir daha XP artik simdi de oyundaki bir sure sonra kasma sorunu YouTube a sicradi PC daha yeni formatli hic bir şey yok canavar gibi ama YouTube kasiyor.

Tüm tarayıcılarda youtube kasıyor

• linyit43 kullanıcısına yanıt
    Youtube eski youtube degil artik. Goruntu ayni ama sistemi zorlayici hale geliyor bazen.

Bence arkadasin makinaya 1 gb daha ram alin. Farki gorecektir.

Cold Fusion Energy, Inc.
  • Angelica kullanıcısına yanıt
    Düne kadar yoktu ?

Cold Fusion Energy, Inc.
  • O özelliklerle 1080p videoyu doğru düzgün oynatmaz. Aynı sistem bende de vardı 1080p videoları takılarak ilerletiyordu. 720p izle.

@Kurutucu 1080 de zaten kasiyor sorunum o değil. 720p de NEP net iken 1 dakika sonra hayvan gibi takilmaya basliyor düzgünce izlerken birden kasmaya başlıyor.

@Jeffrey Dahmer Deneyelim bakalim belki bir sure sonra isinma oluyor zaten ne zamandır temizlenmedi.

• Bendede aynı sıkıntı var forumda hep pluginsden flash player eski sürümünü kaldırın diyorlar ama bende sadece bi tane gözüküyo onu devre dışı bıraktığım zaman da bişey farketmiyor düne kadar bişey yoktu pcye format bile attım fayda etmiyor yardımcı olursanız sevinirim.
  • Opera tarayıcı kullanın. bu sorun genelde işlemcinin yetersizliğinden kaynaklanıyor. flash dosyalar işlemciye aşırı yük bindiriyor.
    Yav zaten yapmıştm ayrınıtılara basmama rağmen bi tane flash dosyası gozukuyodu sonra macromedia flash diye bişey yukledım onu yukledıkten sonra ikinci bi flash eklentisi geldi oraya ayrınıtlara bastıgım zaman 2 taneydı eskı surum olanı devre dısı bıraktım ama hala aynı bi yardımcı olursanız çok sevinirim
  • Arkadaşlar aynı sorun bende de var öyle ki trt canlı yayın izlerken bile kasılıyor.. Hafif bir tarayıcı var mı acaba?

İşlemci AMD Turion 64x2
    1 gb ram
    Ati x1100 ekran kartı
    XP service pack 2

teşekkür ederim.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.