Şimdi Ara

Tüm Sapphire X800 GTO² ler 16 Pipe mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tüm Sapphire X800 GTO² ların hepsinin 16 pipe ı da açıkmıdır ?

Değilse, kutunun dışından bakılarak anlaşılabilirmi..?

Bu kartı kullanan varmı arkadaşlar forumda ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi science_is_4_ever -- 16 Ocak 2006 22:27:08 >

• Yok 12 aslında da modlanarak diğer 4 pipe da aktif hale gelebiliyo,ama garantisi var mı bilemem.
  • Teşekkürler, evet aslında yanlış sormuşum.. düzelteyim..

***> Tüm Sapphire X800 GTO² ların 12 pipeının nin üstüne 4 pipe daha açılabiliyormu ? diye sormam gerekirdi..

Açılmayan olmuşmudur acaba bugüne kadar..? Bilen warmı..?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi science_is_4_ever -- 16 Ocak 2006 23:26:50 >
  • Bu güne kadar GTO2'lerin Pixel Pipeline'ı açılmayan olmadı vede hepsi X850XT'ye modlanabiliyor
  • zaten powercolour'ın hazır satılan fabrika çıkış extra 4 pp açık modelide var!
  • Merhaba,

Evet bu karta sahibim, tüm soruları alabilirim...

12 iş hattı ile geliyor standart, değiştirilmiş BIOS yüklenerekten 16 iş hattı oluveriyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fx57

zaten powercolour'ın hazır satılan fabrika çıkış extra 4 pp açık modelide var!

Bu hangisi ve Türkiyede satılıyormu ve kaça..?

Amma çok soru sordum yow..?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi science_is_4_ever -- 17 Ocak 2006 1:37:03 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • X800 GTO² ler TR de satılmıyor satılmıyacakta malesef sadece yurt dısı alınabilir zamanında cok kostum o kartın pesinden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psy_dreams -- 17 Ocak 2006 1:46:27 >
  • Satılmayacak diye peşin hükümlü konuşmayalım
  • Ozan abi sen bişeyler biliyon sanırım ben TR pazarına girmiyecek diye biliyordum
  • Yok canım nereden bilecez
  • Gerci benim hesaba katmadığım bir nokta var forumdaki yurt dısından urun getiren abilerimiz getirebilir tabi bu vgaları Gerci bende suan americadan vga mın gelmesini bekliyorum
  • abı galıba bıldıgım kadarıyla yurt dısındada bulmak zorlastı.sitelere baktım da. ayrıca bence bu vakıtten sonra ben olsam daha ust model ekran kartlarına bakardım.cunkku modlanan gto larında fıyatı az degıl bence.yurt dısından al getır falan garantısı gumrugu kargosuydu bır suru masraf. burada zaten sapphıre x850xt 300 dolara satılıyo.yanı ben olsam getırtmeye ugrasmam.ama bı bılgı yanlısım varsa soleyın yanlısımı duzelteyım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cemalefendi
    abı galıba bıldıgım kadarıyla yurt dısındada bulmak zorlastı.sitelere baktım da. ayrıca bence bu vakıtten sonra ben olsam daha ust model ekran kartlarına bakardım.cunkku modlanan gto larında fıyatı az degıl bence.yurt dısından al getır falan garantısı gumrugu kargosuydu bır suru masraf. burada zaten sapphıre x850xt 300 dolara satılıyo.yanı ben olsam getırtmeye ugrasmam.ama bı bılgı yanlısım varsa soleyın yanlısımı duzelteyım.

Nerde abi x850xt 300 e ? KDV'si dahil 465.- tl dediğin ise vaz geeç..
    x800 gto2 gelse TR'ye basar hepsine bu kartların ve fiyatları da çok ekonomik olur..
    Hayır, basar basmazı bir tarafa bıraksak bile, fiyat/performans olarak en iyi kart bu, ama nerdeee bizde onu getirecek birileri....??
    Millet yıllarca bi DFI tutturdu, geldi ne oldu ?? almayan bi pişman alan bin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi science_is_4_ever -- 17 Ocak 2006 2:33:10 >

• dfı konusunda bence ayrı bı konuç ben fıyatı dolar olarak solemısıtm. gto2 gelse sankı aynı fıyattan mı satacaklar.onuda satarla 270-280 dolara.dısardan getırıtsen ımkanları cok zorluyosun ve garantı problemı falan oluyo.gercı oyle kartı bozulupta magdur kalan gormedımçzaten kalsada garantıs dısı kalır heralde. gto2 nın bence cok ıyı fıyatı olması lazım kı alına bılmesı olsun.abı bence x850xt suan ıtıbarıyle cok daha ıyı bı secım.buraya gelıpte fıyatları ne olur o zamankı tartışılacak bısey.

ıyı geceler
  • x800gto2 en aşağı 170 tl daa ucuz olmalı fakat x800gt2, x850xt'yi bırak, x850xt pe seviyesine bile çıkabilen bir kart. Onun için tartışmak bile anlamsız. malum cepte 350 tl den fazla yok ii bir ekran kartı için..bu da gerçeklerin sesi yani..

ii geceler..
  • GTO2 gelecekmiş haftayaaa diye duydum. Gelirse ben sizlere haber veririmö,satış fiyatınıda bilmiyoruz tabii
  • Biz boşa mı konuşuyoruz burada Hele biraz sabır
  • yaw x800GTO2 bir yana , şu 6800GS lerin gerisi gelmedi yaw , giga numunelik bikaç tane getirdi sonrası gelmedi yaw

şöle 200$ civari 6800GS olsa dadından yenmes ama , yok işte
  • quote:

Orjinalden alıntı: cemalefendi

dfı konusunda bence ayrı bı konuç ben fıyatı dolar olarak solemısıtm. gto2 gelse sankı aynı fıyattan mı satacaklar.onuda satarla 270-280 dolara.dısardan getırıtsen ımkanları cok zorluyosun ve garantı problemı falan oluyo.gercı oyle kartı bozulupta magdur kalan gormedımçzaten kalsada garantıs dısı kalır heralde. gto2 nın bence cok ıyı fıyatı olması lazım kı alına bılmesı olsun.abı bence x850xt suan ıtıbarıyle cok daha ıyı bı secım.buraya gelıpte fıyatları ne olur o zamankı tartışılacak bısey.

ıyı geceler

Dfi dan kim pişmanmış?.Ben görmedim nedense pişman olanı ama mennun olan çok..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.