Şimdi Ara

Tüm Pwp Serverları Anlatımı (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
771
Cevap
0
Favori
102.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BU ARADA GERÇEKTENDE SERVERDA LAG ÇOK OLMAYA BAŞLADİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karavel

ARKADAŞLAR BİR KONUYA AÇIKLIK GETİRMEK İSTEDİM ARKADAŞLARMİZ ZZYT2 DE HEP KİLÇİKLAR NEREDE SATİLİYOR DİYE SORUYOLAR VE BÜYÜK MİKTARLARDA PARA ÖDÜYOLAR KİLÇİK İÇİN... AMA O SATANLARDA ASLİNDA BALIK TUTMUYOR İŞTE BÖLE ALİYOLARLAR ::::

Tüm Pwp Serverları Anlatımı

Öncelikle sana çok çok çok teşekkür ediyorum kaplan kalkanı basmak için istiyordu sonunda buldum oh be

bugün zzyt2de tesadüfen thunderwolf ile karşılaktık beraber kasıldık bir metin kesmişiz sormayın tam 53 lvl olduk thunderwolf ortalardan kayboldu nereye gitti lae

• ö.değil kardes lagg çok olmasa bende giricem oyuna ama
  • ARKADAŞLAR BEN ZZYT2 DE EVLENDİM VE KARIMIN SKİLLERİNDEN HAVA KILCINI ALMAK İSTİYORUM BUNUNLA İLGİLİ BİLGİSİ OLAN VAR MİDİR_?

NOT: SERVERDA EVLENENLER KARŞILIKLI SKİLLERİNİ KULLANANLAR ÇOK VAR
  • senin dediğin soruyu bilmiyorum ama kalkanımı +7 yaptım şimdide istiridye istiyor oda çok pahalı be :(
  • güzel paylaşım yapanın eline sağlık
  • quote:

ARKADAŞLAR BEN ZZYT2 DE EVLENDİM VE KARIMIN SKİLLERİNDEN HAVA KILCINI ALMAK İSTİYORUM BUNUNLA İLGİLİ BİLGİSİ OLAN VAR MİDİR_?

NOT: SERVERDA EVLENENLER KARŞILIKLI SKİLLERİNİ KULLANANLAR ÇOK VAR

Merak etme onlarda genelde evlenmiyor hile sayesinde oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Plunder

senin dediğin soruyu bilmiyorum ama kalkanımı +7 yaptım şimdide istiridye istiyor oda çok pahalı be :(

kılçığın üstündeki kırmızı inci istiridye hatta ben 34 tane açmıştım içinden 1 tane beyaz inci çıkmıştı gerisi taş parçası
  • quote:

Orijinalden alıntı: leaderknight

quote:

senin dediğin soruyu bilmiyorum ama kalkanımı +7 yaptım şimdide istiridye istiyor oda çok pahalı be :(

kılçığın üstündeki kırmızı inci istiridye hatta ben 34 tane açmıştım içinden 1 tane beyaz inci çıkmıştı gerisi taş parçası

Çok ep oda be
  • al gitsin şu ana kadar gördüğüm en çok epi zzyt2 veriyo
  • tamamda yetmiyorki ep'im 999999 ep veriyor zzyt2 ama o inci 1000001
  • Zzyt2 mi başlasam ne?
  • benim zamanımda öyle değildi
  • quote:

kardes öncelikle bi olta al 2 M pazarda hamur adamlar satiyor 100 hamur yada 200 hamuru 500 k 1 m filan satiyolar

bu yöntemle şu anda 800 yakin hamur var ve bu gün +9 kaplan kalkani ve +9 abonoz kolye bastim

BİDE BU ARADA NOT DÜŞELİM İTEMLERİNİZİ SİHİRLİ METAL İLE BASİN HEM 5 K HEMDE İTEMİNİZİ KUTSAMA GİBİ +SİNİ DÜŞÜRMÜYOR BASARİSİZ OLURSANİZ ESKİSİ GİBİ KALIYOR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karavel -- 6 Eylül 2009; 14:14:43 >

• quote:

quote:

kardes öncelikle bi olta al 2 M pazarda hamur adamlar satiyor 100 hamur yada 200 hamuru 500 k 1 m filan satiyolar

bu yöntemle şu anda 800 yakin hamur var ve bu gün +9 kaplan kalkani ve +9 abonoz kolye bastim

BİDE BU ARADA NOT DÜŞELİM İTEMLERİNİZİ SİHİRLİ METAL İLE BASİN HEM 5 K HEMDE İTEMİNİZİ KUTSAMA GİBİ +SİNİ DÜŞÜRMÜYOR BASARİSİZ OLURSANİZ ESKİSİ GİBİ KALIYOR

evet bende sihirli metalle basıyorum tesadüfen bulmuştum +sınını düşmediğini

• quote:

Orijinalden alıntı: Claus Von Stauffenberg

quote:

Orijinalden alıntı: ¿Nakamura¿

quote:

yardım edin. lütfen. privateye girrerken yukardaki hata geliyo...........!!!!!!!!!!!!

http://www.dosya.tc/packdosyas_na_11009.rar.html

Klasörün içindekileri pack dosyasına at

Nakamura çok saqolda. oyuna çift tıklıyorum yani türkçe yamaya siyah ekran geliyo sonra çıkıyor neden ?hata felan vermeden çkıyo hile programıyla mı açacaz anlamadım?

• quote:

quote:

quote:

yardım edin. lütfen. privateye girrerken yukardaki hata geliyo...........!!!!!!!!!!!!

Nakamura çok saqolda. oyuna çift tıklıyorum yani türkçe yamaya siyah ekran geliyo sonra çıkıyor neden ?hata felan vermeden çkıyo hile programıyla mı açacaz anlamadım?

M2'yi baştan yükledin mi?

• Ayrıca Biz Thunderle Ortağız O Ninja Kasıyo Ben Sura
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legend_Warrior

Ayrıca Biz Thunderle Ortağız O Ninja Kasıyo Ben Sura

Son mesajı sen yazdığını görünce içimden "Kesin bu yeni bi Pvp bulmuştur" Diyorum
  • quote:

quote:

quote:

quote:

M2'yi baştan yükledin mi?

hayır yüklemem mi lazım yükleyeyim o zmn saqol

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.