Şimdi Ara

TÜM PS3 LERE E3 ODE - COBRA ODE UYGULMASI YAPILIR...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
1.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • tüm ps3 modellerine e3 ode ve cobra ode uygulmasi yapilir.
    su an icin 4.53 e kadar olan sistem yazılımına yapiliyor 4.55 sistem yazılımında calismiyor, kısa bir süre icinde 4.55 versiyonda da ode update ile calisip online oynanabilir.

e3 ode ve cobra ode icin uygulama ücreti 250 liradir.

her türlü sorunuz için pm atabilirsiniz.

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Biraz pahalıymış
  • Her ne kadar elektroniğe ve lehimleme işlerine yatkın olsakta, kendimiz yapmaya çalıştığımızda riskimiz artacaktır, daha önce deneyimiz olmadığı için elimiz hem yavaş olacaktır hemde herhangi bir sorun ile karşılaştığımızda elimizde ikinci bir ode çip ve ps3 olmadığından sorunun kaynağını bulmamız zor olacaktır, O yüzden bu işleri elindeki imkanları daha fazla olan profosyonel kişilere yaptırmamız daha doğrudur fakat onlarında ellerini vicdanlarına koyup kabul edilebilir bir fiyatlandırma yapmalarını bekleriz. Bence 50 tl den fazla olmamalı

Edit: Bahsettiğim 50 tl sadece montaj içindir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blindfire -- 24 Şubat 2014; 10:31:40 >
  • ode ve e3 ode icin hicbir fiyat bilginiz yok sanirim o yuzden bu luzumsuz yaziniz icin size bisey demiyorum ...

50 degil 150 tl ye siz yapiyorsanir ben size yaptirim

• quote:

Orijinalden alıntı: konsolkurdu
    ode ve e3 ode icin hicbir fiyat bilginiz yok sanirim o yuzden bu luzumsuz yaziniz icin size bisey demiyorum ...
    50 degil 150 tl ye siz yapiyorsanir ben size yaptirim

Hocam Yanlış anlamıssınız konu bütünlüğüne baktıgınızda (lütfen bidaha okuyun) Bahsettiğimiz şey montaj ücretidir. Yani Çip+50 tl Oda yaklaşık olarak 175 Tl gibi bir ücrete tekabül eder
  • herneyse ama yine de ode nin satis fiyatlari degisir hepsine uyan ve sadece slimlere uyan seklinde satiliyor oda 85-95 $ arasinda degisir . sonucta yine 50 gibi bi rakama gelir montaj sadece montaj kalmiyor icine yuklemede istenicektir illaki musteri tarafindan :)

• quote:

Orijinalden alıntı: konsolkurdu
    herneyse ama yine de ode nin satis fiyatlari degisir hepsine uyan ve sadece slimlere uyan seklinde satiliyor oda 85-95 $ arasinda degisir . sonucta yine 50 gibi bi rakama gelir montaj sadece montaj kalmiyor icine yuklemede istenicektir illaki musteri tarafindan :)

Hocam fiyatlar dediğiniz kadar değil Çoğu kisinin Slim ve super slim olduğunu düşünürsek QSV version alınacaktır. kargosuyla beraber 60 dolara satan satıcılar mevcuttur. Hatta toplu alımlarda fiyatlar 55 dolarlara kadar düşüyor.http://www.aliexpress.com/w/wholesale-cobra-ode-ps3.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blindfire -- 24 Şubat 2014; 10:47:12 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tamam arkadasim sen ordan alip daha uygun fiyata yapabilirsin benim yapabildigim fiyat bu ( ürün arizali ciktiginda oraya tekrar gonderip yenisini bekliceksin ) ben burdan isimi saglama almisin arizali cikar cikmaz degisim yapabiliyorum bazi durumlarda bu faydalar fiyat arttira biliyor. tesekkur ederim yorumlarin icin ama gereksiz su an daha ucuza yapabiliyorsan sende yapabilirsin burda herkes fiyatini kendi beliyorliyor istiyen yaptiriyor istemiyen yaptirmiyor serbest piyasa hayırlı satislar dilerim sanada

• Aslında aynı dili konusuyoruz Bknz: ilk mesajım. @konsolkurdu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.