Şimdi Ara

Tüm Pokemon Oyunları Yardım Merkezi >>>

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar öncelikle şunu belirteyim yardımları maalesef ben yapamayacağım.Bir kaç gönüllü arkadaş hayırına gelip buraya sorulara cevap verecekse verecek, veren olmazsa arastıracağız.Olayı açıkladım.Tekrar belirtiyorum yardımları ben yapamayacağım maalesef.

İlk soru benden olsun : Şimdi FireRed'de 1. GYM'yi yenebilmek için bir su pokesi, 2. GYM'yi yenebilmek için bir çimen pokesi gerekiyor.Çimen pokesini bulurum ama su pokesini nerden bulacağım Daha önce Charmender ile Brock'u yendim ama zor oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ss4Gogeta -- 13 Eylül 2008; 12:32:25 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Th€King

Arkadaslar öncelikle şunu belirteyim yardımları maalesef ben yapamayacağım.Bir kaç gönüllü arkadaş hayırına gelip buraya sorulara cevap verecekse verecek, veren olmazsa arastıracağız.Olayı açıkladım.Tekrar belirtiyorum yardımları ben yapamayacağım maalesef.

İlk soru benden olsun : Şimdi FireRed'de 1. GYM'yi yenebilmek için bir su pokesi, 2. GYM'yi yenebilmek için bir çimen pokesi gerekiyor.Çimen pokesini bulurum ama su pokesini nerden bulacağım Daha önce Charmender ile Brock'u yendim ama zor oldu

Bulbasaurla başla Çimen hem kaya türüne hem de su türüne karşı super effective vurur.
    Ama illaki su pokesi lazımsa Old rod'u bulman gerekiyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: dark_flame

quote:

Arkadaslar öncelikle şunu belirteyim yardımları maalesef ben yapamayacağım.Bir kaç gönüllü arkadaş hayırına gelip buraya sorulara cevap verecekse verecek, veren olmazsa arastıracağız.Olayı açıkladım.Tekrar belirtiyorum yardımları ben yapamayacağım maalesef.

Bulbasaurla başla Çimen hem kaya türüne hem de su türüne karşı super effective vurur.

Tamam sağol.Bulbasaur'la başlıyorum.Old rod ne peki?

Edit: Charmender ile başlayıp bi çimen pokesi yakalasam nasıl olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ss4Gogeta -- 13 Eylül 2008; 12:41:40 >

• Hadi bakalım Uppidik yardım isteyen yok muu
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: dark_flame

quote:

Tamam sağol.Bulbasaur'la başlıyorum.Old rod ne peki?

Edit: Charmender ile başlayıp bi çimen pokesi yakalasam nasıl olur

@Edit: Bulbasaurla başla çünkü oddish veye ilk serideki diğer çimen pokeleri bulbasaurun yerini tutamaz.
    @Old rod: Rod ingilizcede olta demektir, Old eski anlamına geli yeni, Eski olta. Genellikle bir balıkçı (Sürekli magikarp çıkaran adamlar ) sana old rod'u verir. Bununla su kenarlarında balık gibi su pokémonu tutabilirsin.

• Tüm pokemon oyunlarının yardımları aynı konudan işlemez. Karışıklık olur. Arama yapsaydın böyle açılmış konuları görürdün.
  • ya pokemonındigoda nasıl level atlatacağız?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ChaKaL_

Tüm pokemon oyunlarının yardımları aynı konudan işlemez. Karışıklık olur. Arama yapsaydın böyle açılmış konuları görürdün.

Herkes oyunu belirtirtmeli zaten.Sadece tek bir kişi yardım etmiyecek bu arada Toplu olarak oyunla bilgisi olanlar da yardım edecek.
  • ben pokemon sapphire ile ilgili sorcam. oyunu bitirdim regileri bulmaya çalışıyorum yalnız relinchant adlı bir pokemon lazımmış.ben o pokemonu bulamıyorum.birisi bana o pekemonun area sını söylüyebili mi?
  • Yardım isteyen çokta yardım eden yok bu topiç yalan oldu!

Ben 5gün önce topiç açtım yardım istedim ama 80kişiden fazla kişi girmesine rağmen hala yardım eden olmadı zat4en cevaplayanlar da yarım yamalak bişeyler diyip çıkıyor doğrudüzgün açıklayıcı bir şekilde cevap alamadım hiç bu bölümden!

Bence kocaman bir hak ediyor bu topiç!

• quote:

Orjinalden alıntı: mad_tramp75

Yardım isteyen çokta yardım eden yok bu topiç yalan oldu!

Ben 5gün önce topiç açtım yardım istedim ama 80kişiden fazla kişi girmesine rağmen hala yardım eden olmadı zat4en cevaplayanlar da yarım yamalak bişeyler diyip çıkıyor doğrudüzgün açıklayıcı bir şekilde cevap alamadım hiç bu bölümden!

Çok özür dilerim 1 haftadır çok yoğun dersler yüzünden konuları inceleyecek kadar foruma giremedim.Kusuruma bakmayın.Sorularınızı yazarsanız buraya, yardımcı olmaya çalışırım

Bu arada Topiç nedir

• quote:

quote:

Çok özür dilerim 1 haftadır çok yoğun dersler yüzünden konuları inceleyecek kadar foruma giremedim.Kusuruma bakmayın.Sorularınızı yazarsanız buraya, yardımcı olmaya çalışırım

Bu arada Topiç nedir

Topic demek istedi sanırım Topiç nedemek bende bilmiom

• quote:

Orjinalden alıntı: TokioHoteL

quote:

quote:

Bu arada Topiç nedir

Topic demek istedi sanırım Topiç nedemek bende bilmiom

Siroki Brijeg'de öyle bir futbolcu vardı

• telaffuz hatası

Arkadaşlar, Buyrun...

Bir de buna bakın arkadaşlar.
    TIKLA

Bir de bişey daha söyleyecem, zaten sorunu olan topic açıp soruyor buna pek gerek yok.
    Cevaplamak istedikten sonra ordan da cevaplayabilirsiniz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.