Şimdi Ara

Tüm Osmanlı Padişahlarının Hobileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba beyler, ödevim var fakat ne kadar araştırdıysam bulamadım.Bulduklarım 5-10 padişah için sadece, bana tüm padişahların hobileri lazım beyler, bilen, bulabilen varsa yardım edebilecek var mı ?

• ben de elzemsin konu açmış sanmıştım

Not: elzemsini de çizdiler değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ban Yemişim -- 3 Ocak 2013; 22:25:27 >
  • Sabah akşam halvet daha ne hobisi.
  • II. Abdülhamid’in at binme, yüzme, atıcılık gibi merakları vardı. Silah kullanmakta pek mahirdi. Nişan alarak ismini yazar, madalyaları ortasından delerdi.

Bu biraz zorlama olmuş sanki ismini göz önünde bulundurursak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Three Dimensions

• sabaha kadar
  • hobi ney la.hobi sen ben gibi düz insanın vakit öldürmek için yaptığı şeyler.adamların haremi var koca ordusu var hobiyi napsın
  • quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: ladies and gentlemen

http://foto-galeri.bugun.com.tr/iste-padisahlarin-hobileri-200216-galerisi.aspx

Muhteşem yüzyılda ki kanuni boş zamanlarında hürrem ile iş pişiriyor ne bahçivanlığı

• II. Abdülhamid hakkında elimde ciddi kaynaklar var ama kitap olarak. Şuan yazamam ödevin ne zamana?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Pisagor-

quote:

Muhteşem yüzyılda ki kanuni boş zamanlarında hürrem ile iş pişiriyor ne bahçivanlığı

orada yazılanlara göre Fatih Sultan Mehmet'in hobisi bahçıvanlık. Kanuni Sultan Süleymanın ise kuyumculuk ve kunduracılık

• valla ben padişah olsaydım kendime bi yay yaptırrır paso av'a çıkardım. felaket nişancı olurdum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -Pisagor-

quote:

orada yazılanlara göre Fatih Sultan Mehmet'in hobisi bahçıvanlık. Kanuni Sultan Süleymanın ise kuyumculuk ve kunduracılık

Kardeş kusura bakma isimleri karıştırdım

• quote:

evet pompa yapmaktan bu kadar yeri fethettiler yoksa cephelere gitselerdi 780.576 km² ye sıkışıp kalırlardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okullu Mehmet Pasa -- 3 Ocak 2013; 23:01:34 >

• ahahah pompa guldurdu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sbrburak

quote:

evet pompa yapmaktan bu kadar yeri fethettiler yoksa cephelere gitselerdi 780.576 km² ye sıkışıp kalırlardı

Hey yavrum benim adamlar pompadan nefret ettiği için cepheye gitti değil mi?Zaten şimdi genişleyememizin de nedeni herkesin seks düşkünü olup bilimle sanatla ilgilenmemesi.

• quote:

Orijinalden alıntı: sbrburak

quote:

/>

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.