Boş zamanda dahada artması lazım band20 ve band3 ile 275 Mhz görüyor .sende band 7 var birde kullanım olmazsa rahatlıkla geçer 300 ü |
TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM (987. sayfa)

Giriş
-
Fazla test yapabilme olanağım olsa . Bi test yaparım da bana yarım gb'ye mal oluyor😅 Sabaha karşı bi test daha yapmamak için kendimi zor tuttum. Ama @ö1f1 abimin dediği APN AMBR sınırı ile Turk Telekom 300/50 sınırlamış. istesekte bu hızların üstüne çıkamayız gibi duruyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saidosman188 -- 7 Ağustos 2021; 9:35:48 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Apple iphone 12 tanıtımı yaparken özellikle belirtti qualcomm x55 chipsete geçtik diye çünkü intelden çok şikayet vardı bende su an x55 chipsetli bir telefon kullaniyorum hicbir sorun yok
Peki şuanki telefonuzun modeli nedir?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
-
Poco F3
-
-
-
-
-
-
-
Diğer frekanslarda durum nedir hocam?
-
-
-
-
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X