Şimdi Ara

TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM (929. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (3 Mobil) - 4 Masaüstü3 Mobil
5 sn
29.088
Cevap
109
Favori
869.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 927928929930931
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hayırlı olsun hocma. DSS mi yoksa N77-78 mi?

Cell Mapper'a veri toplamaz mısnız hocam? Aslında çok sağlıklı olur, boş zamanlarınızda açarsınız, veri toplar.

• TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Türk Telekom / Band 3 / Sakarya Serdivan / Cihaz Mi 10T

TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByteCore -- 7 Temmuz 2021; 14:27:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çağlayan İstanbul Adalet Sarayı
    Yasal limiti bile karşılayamadı TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM

Aynı yerde Turkcell TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AAD4AAA61 -- 7 Temmuz 2021; 14:34:51 >

• Türk Telekom / Band 20 + Band 3 ( 20 Mhz ) + Band 3 (10 Mhz ) / Sakarya Serdivan / Xiaomi Mi 10T

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ö1f1

Hayırlı olsun hocma. DSS mi yoksa N77-78 mi?

Cell Mapper'a veri toplamaz mısnız hocam? Aslında çok sağlıklı olur, boş zamanlarınızda açarsınız, veri toplar.

Hocam sorularınızın hiç birine cevabım yok çünkü ne olduklarını bilmiyorum :)

Şarjımı yemeyecek bişeyse yapayım tabi :)

• Mecidiyeköy Metrobüs Durağı TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM

• britony kullanıcısına yanıt
    Hocam birazdan haberdar edeceğim. Çok şarj yiyeceğini zannetmiyorum yeni cihaz olduğu için. Zaren hocam biraz veei toplasanız bile kafi. Çok teşekkür ederim, alakanız için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ö1f1 -- 7 Temmuz 2021; 14:44:57 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Adım adım göresellerle anlatıyorum hocam.

Adım 1
    Cell Mapper uygulamasında üst kısımdaki hesap tuşuna basın

Adım 2
    Açılan çekmecede "kayıt ol" yazısına basınız.

Adım 3 Açılan web sayfasında gerekli bilgileri doldurup aşağıdaki "register" butonuna basınız.

Adım 4
    Cell Mapper uygulamasına geri dönün ve kullanıcı adı ile şifrenizi girip, "giriş" tuşuna basınız.

Adım 5
    Giriş tuşuna bastıktan sonra yukarıdaki "Hesap" imgesi yeşil renkle yanmaya başlayacak. Bu, sizin giriş yapmış olduğunuzu gösterir. Ardında veri toplamaya başlamak için üst kısımdaki "kaydetme" imgesine basınız. İmge kırmızı iken veri toplama devredışıdır, yeşil iken devrededir.

Adım 6
    Veri toplamayı bitirmek istediğinizde yukarıdaki "kaydetme" imgesine tekrar basınız.

Adım 7
    Topladığınız verileri yüklemeniz gerekir, bunun için uygulamada sol çekmeceyi açıp, "yükleme ve istatistikler" kısmına giriniz. Eğer uygulama ayarlarını değiştirmediyseniz otomatik yükleme açık olacaktır ve wıfı'ya bağlandıpınız az topladığınız verileri yüklemeye başlayacaktır. Aşağıda ayar kısmında da anlatacağım, ben oto yüklemeyi kapatmanızı tavsiye ederim.

Adım 8
    Açılan erkanda sağ üst köşedeki yükleme butonuna basınız. Topladığınız verinin boyutuna göre yükleme süresi değişebilir. Veriler yüklendiğinde "yüklemek için puanlar" 0 (sıfır) olarak gözükecektir.

Adım 9
    Uygulama ile işiniz bittikten sonra, sol çekmeceden "çıkış" tuşuyla çıkış yapmanızı öneririm, yoksa şarjınızı arka planda tükecektir.

Bu işlemin ardından veriler sisteme işlenmiş olacak. İşlenen verilerin haritaya yansıması sunucuların iş yüküne bağlı olarak bir saat ile bir hafta arasında değişebilir. Yüklediğiniz verileri, uygulama üzerindeki "harita" kısmından veya web'den "www.cellmapper.net/map" adresinden görebilirsiniz.

Ayarlar
    Uygulama yüklendiğinde varsayılan ayarlamalar ile gelir. Ben daha pratik ve akıcı kullanım için aşağıda yer verdiğim ayarlamaları yapmanızı öneririm. Özellikle "anlık yüklemeyi" ve "Wıfı'ya bağlandığında oto yükleme" yi kapatmanızı şiddetle öneririm.

• M2 Yenikapı Hacıosman metro hattında Turkcell'in 4.5G'si varken, Türk Telekom 3G 900 sunuyor. TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM

• İstanbul Eminönü

100 ve üstü neden göremiyorum acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AAD4AAA61 -- 7 Temmuz 2021; 15:26:13 >
  • Ö1f1 kullanıcısına yanıt

Hocam bahsettiğiniz şekilde yaptım.

Ulvi bir görev gibi yaptım bilginiz olsun. Bir şey anladığımdan değil yani  

Çok teşekkür ederim hocam. Gerçekten çok sağlıklı bir veri toplamış oldunuz. Sevindirici de bir haber vereyim, en azından bildiğimiz kadarıyla 5G verisi toplayan ilk Türk oldunuz burada da açılsa da toplasak, 4G ile idare ediyoruz.

Ayıptır sorması ne kadar puan topladı hocam? Yükleme ve istatistikler kısmından bakabilirsiniz. Ayrıca hesap açtıysanız emeğiniz imzalanmış olacak :)

• quote:

Çok teşekkür ederim hocam. Gerçekten çok sağlıklı bir veri toplamış oldunuz. Sevindirici de bir haber vereyim, en azından bildiğimiz kadarıyla 5G verisi toplayan ilk Türk oldunuz burada da açılsa da toplasak, 4G ile idare ediyoruz.

Ayıptır sorması ne kadar puan topladı hocam? Yükleme ve istatistikler kısmından bakabilirsiniz. Ayrıca hesap açtıysanız emeğiniz imzalanmış olacak :)

Şu anda gerçekten onore oldum :)

Ya bir kaç defa paket sayısına 100 falan yazıyordu onları yükledim ama istatistiklere yansımamış. Programı yüklerken yansıması 1 hafta sürebilir diyordu belki ondan mıdır?

istatistiklerde bir şey yazmıyor çünkü.

Hocam 24 saatte puanları görürüz yansımış şekilde. Kullanıcı adınız nedir? Takip edeyim.

Hücre sayısında kaç yazıyor hocam?

• quote:

Hocam 24 saatte puanları görürüz yansımış şekilde. Kullanıcı adınız nedir? Takip edeyim.

Hücre sayısında kaç yazıyor hocam?

Kullanıcı adı britony

şu an biriken puan 345, yükledim.

Hücre sayısı 3

• Kadıköy

Turkcell (Band 7 20mhz) TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM

Türk Telekom (Band 7 10mhz) TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM

Tamamdır hocam takip edeceğim, haritaya düştüğü an görürüz.

Böyle yoldayken, yürüyüş yaparken, işe giderken ve sair, veri toplarsanız hocam kendi adıma sevinirim. Tabii ki ısrar yok :)

• Sonunda türk telekom ile yüksek hızlara ulaşabilmişsiniz hocam hayırlı olsun.

• Lexco kullanıcısına yanıt
    Hocam 30'un üzerini çok zor görüyorum Eminönü, Karaköy, Haliç gibi yerlerde.

Şuanda da Kadıköy'ün merkezindeyim aldığım hız bu,, TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM

Hattimla ilgili bir kısıtlama mi var bilemedim...
    Paketim de bu:

6gb bankadan 50 TL yüklemeye hediye veriyordu, hediyeler mi kısıtlı anlamadım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AAD4AAA61 -- 7 Temmuz 2021; 16:52:8 >

• 
Sayfa: önceki 927928929930931
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.