Hayırlı olsun hocma. DSS mi yoksa N77-78 mi? Cell Mapper'a veri toplamaz mısnız hocam? Aslında çok sağlıklı olur, boş zamanlarınızda açarsınız, veri toplar. |
TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM (929. sayfa)

-
-
-
-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ö1f1Hayırlı olsun hocma. DSS mi yoksa N77-78 mi?
Cell Mapper'a veri toplamaz mısnız hocam? Aslında çok sağlıklı olur, boş zamanlarınızda açarsınız, veri toplar.
Hocam sorularınızın hiç birine cevabım yok çünkü ne olduklarını bilmiyorum :)
Şarjımı yemeyecek bişeyse yapayım tabi :)
-
-
Hocam birazdan haberdar edeceğim. Çok şarj yiyeceğini zannetmiyorum yeni cihaz olduğu için. Zaren hocam biraz veei toplasanız bile kafi. Çok teşekkür ederim, alakanız için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ö1f1 -- 7 Temmuz 2021; 14:44:57 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
-
Hocam bahsettiğiniz şekilde yaptım.
Ulvi bir görev gibi yaptım bilginiz olsun. Bir şey anladığımdan değil yani
-
Çok teşekkür ederim hocam. Gerçekten çok sağlıklı bir veri toplamış oldunuz. Sevindirici de bir haber vereyim, en azından bildiğimiz kadarıyla 5G verisi toplayan ilk Türk oldunuz burada da açılsa da toplasak, 4G ile idare ediyoruz.
Ayıptır sorması ne kadar puan topladı hocam? Yükleme ve istatistikler kısmından bakabilirsiniz. Ayrıca hesap açtıysanız emeğiniz imzalanmış olacak :)
quote:
Orijinalden alıntı: Ö1f1
Çok teşekkür ederim hocam. Gerçekten çok sağlıklı bir veri toplamış oldunuz. Sevindirici de bir haber vereyim, en azından bildiğimiz kadarıyla 5G verisi toplayan ilk Türk oldunuzburada da açılsa da toplasak, 4G ile idare ediyoruz.
Ayıptır sorması ne kadar puan topladı hocam? Yükleme ve istatistikler kısmından bakabilirsiniz. Ayrıca hesap açtıysanız emeğiniz imzalanmış olacak :)Şu anda gerçekten onore oldum :)
Ya bir kaç defa paket sayısına 100 falan yazıyordu onları yükledim ama istatistiklere yansımamış. Programı yüklerken yansıması 1 hafta sürebilir diyordu belki ondan mıdır?
istatistiklerde bir şey yazmıyor çünkü.
-
Hocam 24 saatte puanları görürüz yansımış şekilde. Kullanıcı adınız nedir? Takip edeyim.
Hücre sayısında kaç yazıyor hocam?
quote:
Orijinalden alıntı: Ö1f1
Hocam 24 saatte puanları görürüz yansımış şekilde. Kullanıcı adınız nedir? Takip edeyim.
Hücre sayısında kaç yazıyor hocam?Kullanıcı adı britony
şu an biriken puan 345, yükledim.
Hücre sayısı 3
-
-
Tamamdır hocam takip edeceğim, haritaya düştüğü an görürüz.
Böyle yoldayken, yürüyüş yaparken, işe giderken ve sair, veri toplarsanız hocam kendi adıma sevinirim. Tabii ki ısrar yok :)
Sonunda türk telekom ile yüksek hızlara ulaşabilmişsiniz hocam hayırlı olsun.
-
Hocam 30'un üzerini çok zor görüyorum Eminönü, Karaköy, Haliç gibi yerlerde.
Şuanda da Kadıköy'ün merkezindeyim aldığım hız bu,,
Hattimla ilgili bir kısıtlama mi var bilemedim...
Paketim de bu:
6gb bankadan 50 TL yüklemeye hediye veriyordu, hediyeler mi kısıtlı anlamadım...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AAD4AAA61 -- 7 Temmuz 2021; 16:52:8 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X