Şimdi Ara

TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM (826. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29.088
Cevap
109
Favori
869.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 824825826827828
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Band 20 TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM
    Band 8 TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM

• İstanbul Fatih Vatand
    caddesi TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM

• İstanbul emniyet müdürlüğü TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM
    Bezmialem vakıf üniversitesi civarı
    [simage]https://forum.donanimhaber.com/images/upfi
    les/2929264/c763e50e-5b52-4a8d-9055-2f97b5a434ad.jpeg[/simage] TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM

• Ayvansaray vodafone baz istasyonun dibinde (band 20+band 3+band 1+band 7 -49dBm) TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM

• Atışalanı yanyol TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM
    Yüzyıl köprüsü TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM

• Bimcell tokat turhal merkez.
    TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı konumda Vodafone TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM 

• TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM

* Ohbeee Oh.. Dünya varmış.. 5-6 mpbs Vodafon dan kurtuldum.

• Dün başka bir konuda yazmıştım, direk oradan alıntı yapıyorum : 

Redbox 200 GB hattıma 169 TL'ye sınırsız teklif geldiğini daha önceden yazmıştım hatırlayanınız vardır, haftasonu Bahçelievler'deki evime geçtim. 

Yine her zaman olduğu gibi muazzam hızları gördüm. Gündüzleri 90-130 mbps geceleri ise 200-220 mbps hızları görüyorum. :)

Prime time dediğimiz zamanda bile 70 mbit altını görmedim. 

Gece sabaha karşı yaptığım testler:

Akşam prime time zamanında yaptığım testler :

Bu da Vodafone rekorum:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İstanbul Beyefendisi -- 17 Ocak 2021; 16:50:49 >

• İstanbul Beyefendisi kullanıcısına yanıt

Reklamlarda üst hız 225 mbps diyor

Normal hat olsa belki daha fazla alacaksınız

• quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

Reklamlarda üst hız 225 mbps diyor

Normal hat olsa belki daha fazla alacaksınız

Vodafone'da 250 üstünü gören var mı ki? Ben hiç görmedim.TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM 

• Arkadaşlar peki türk telekom hangi altyapıyı kullanıyor? Kendi altyapısı var mı yoksa turkcell in altyapıyı mı kullanıyordu?

• Sabahın 7sinde TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM
    Band 8 TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM
    3G TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM

• TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM

Bazen 5mbps oluyor bazen 15. İstikrar yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aynanınİçi

Arkadaşlar peki türk telekom hangi altyapıyı kullanıyor? Kendi altyapısı var mı yoksa turkcell in altyapıyı mı kullanıyordu?

Kendi alt yapısı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mmeehhmet kullanıcısına yanıt

Bornova Atatürk Mah?

• ~Lion King~ kullanıcısına yanıt

Tesekkur ederim cevabınız için. Bir ara hatırladığım telekomun kendi alt yapısına ek olarak turkcellın istasyonlarını kiraladığı idi. Bu hala geçerli mi acaba? Zira zamanla turkcell'de kapsama problemi yaşanırken telekomun kapsaması ve internet data hızı bir nebze düzelmişti. Ama bu dediğim şey eğer doğruysa herhalde en az 4 5 sene öncenin haberi idi.

• Bilgisayara vodafone'nun internetini açtım sonuç bu.

Hattı başka operatöre taşıymayı düşündüm diye mi bunu yapıyorlar anlamadım?

Akşamları pertti bugün tekrardan hız testi paylaşacam.

• İslambey otobüs durağı TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM
    Tahta minare otobüs durağı TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM

• Ayvansaray otobüs durağı 900+1800+100+2600 TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM
  • 
Sayfa: önceki 824825826827828
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.