TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM (826. sayfa)

-
-
-
-
-
-
-
-
-
Dün başka bir konuda yazmıştım, direk oradan alıntı yapıyorum :
Redbox 200 GB hattıma 169 TL'ye sınırsız teklif geldiğini daha önceden yazmıştım hatırlayanınız vardır, haftasonu Bahçelievler'deki evime geçtim.
Yine her zaman olduğu gibi muazzam hızları gördüm. Gündüzleri 90-130 mbps geceleri ise 200-220 mbps hızları görüyorum. :)
Prime time dediğimiz zamanda bile 70 mbit altını görmedim.
Gece sabaha karşı yaptığım testler:
Akşam prime time zamanında yaptığım testler :
Bu da Vodafone rekorum:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İstanbul Beyefendisi -- 17 Ocak 2021; 16:50:49 >
-
Reklamlarda üst hız 225 mbps diyor
Normal hat olsa belki daha fazla alacaksınız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: krkmz1666Reklamlarda üst hız 225 mbps diyor
Normal hat olsa belki daha fazla alacaksınız
Vodafone'da 250 üstünü gören var mı ki? Ben hiç görmedim.
-
Arkadaşlar peki türk telekom hangi altyapıyı kullanıyor? Kendi altyapısı var mı yoksa turkcell in altyapıyı mı kullanıyordu?
-
-
-
Kendi alt yapısı.quote:
Orijinalden alıntı: AynanınİçiArkadaşlar peki türk telekom hangi altyapıyı kullanıyor? Kendi altyapısı var mı yoksa turkcell in altyapıyı mı kullanıyordu?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Tesekkur ederim cevabınız için. Bir ara hatırladığım telekomun kendi alt yapısına ek olarak turkcellın istasyonlarını kiraladığı idi. Bu hala geçerli mi acaba? Zira zamanla turkcell'de kapsama problemi yaşanırken telekomun kapsaması ve internet data hızı bir nebze düzelmişti. Ama bu dediğim şey eğer doğruysa herhalde en az 4 5 sene öncenin haberi idi.
-
-
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X