Bildirim
TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM (695. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
-
-
Bu service mode yazan kısmı Xiaomi telefonda nasıl açabilirim ?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
-
O Samsung'un koyduğu bir sayfa. Tüm Samsung'larda vr. CellMapper deneyebilirsiniz. O da bir miktar bilgi gösteriyor. -
-
Evimin yakınında 2 baz istasyonu var.
İkisininde uzaklıkları aynı 150 metre(kuşbakışı).
Balkonda normal otururken hız testi yaptığımda;
Kolumu balkondan dışarı uzattım, orda hız testi yaptım;
Çok saçma degil mı ya?
Open Signal uygulamasına göre 1 numaralı baz istasyonuna bağlıyım
Bunlarda telefon içersinden aldığım baz istasyonu bilgileri, buradan anladığım kadarıyla cıd olan cell id, ama open Signal uygulamasında gözüken baz istasyonunun cell id si ile uyuşmuyor.
Birde bu durumu nasıl çözeceğim bilmiyorum. Sokak başında 40metre oralarda 60 mbps civarı görüyorum. 100 metre ileride 100 mbpsleri rahat rahat görüyorum. Ama bulunduğum yerde 2mbps şaka gibi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi << PriSonerS >> -- 2 Ağustos 2020; 2:15:58 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
20. bantta birleştirme yapmıyor mu ki? -
OpenSignal aşırı kaba bir bilgi veriyor. Çıkıp gezsen, belki o iki lokasyonun hiçbirinde baz istasyonu yoktur. Bu tür işler için CellMapper uygulamasını kullanın. Uygulama ile kaydı açıp bölge etrafında dolaşarak veri kaydı yapın. Farklı mesafelerdeki sokaklardan etrafta yuvarlaklar çizin. Sonra eve gelince kaydı durdurun ve veriyi yükleyin. Nokta atışına yakın doğrulukta bulabiliyor istasyonları. Hele de yakınından geçilmişse...
Baz istasyonları yönlü antenler içerir. Hatta bazılarına komşu hücrelere girişim yapmaması için ekstra metal parçalar konur arkalarına. Hani antenin baktığı yerde sinyal çok iyi iken, iki sektörün arasında berbat olabiliyor. -
Farklı sektöre gidiyordur muhtemelen.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
-
Teşekürler, cellmaper uygulaması üzerinden kayıt açıp, toplanan verilerin uygulamaya nasıl yükleyeceğim, o kısmı anlamadım
-
Üyelik isteyip istemediğini hatırlamıyorum, istiyorsa üye olun. Cellmapper uygulamasını açıp Kaydetme butonuna basıp yeşil hale getirin, kayıt başlıyor. Gezdikten sonra da tekrar basıp kırmızı hale getirin. Sonra menüden Yükleme ve İstatistikler sayısında toplanan veri gösterilir, oradaki yukarı ok işaretine tıklayıp yükleme başlatılır. Sonra da menüden Çıkış komutu ile çıkın ki, düzgün çıkılmadığında arkaplanda şarj sömürebiliyor.
Sonra dawww.cellmapper.net/map adresinden tüm veriyi inceleyebiliyorsunuz. Tabi tüm verinin işlenmesi birkaç gün sürebilse de genelde istasyon konumunu gösteriyor kısa sürede.
-
Teşekürler, bilgiler için
Baz ist. konumunu gösteren bir uygulama var mı? Android kullanıyorum.
(Opensignal var sanırım yalnızca)
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X