Bildirim
TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM (642. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

10 Misafir (4 Mobil) - 6 Masaüstü,
4 Mobil

38 oy
Öne Çıkar

52. Sırada
bugün en iyi #9
Giriş
-
-
-
Gercekten guzel hiz benim evimde birak interneti gorusme bile yapilmiyor 1 cizgi ancak cekiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Operatör nedir hocam?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Şu an vodafone kullanıyorum onda sorun yok ama önceden 15 gblık paketi turk telekomda uygun fiyata kullanıyordum ve evde çekmediği için bi işe yaramıyordu siz ttde güzel hızlar almışsınız benim aldığım 1 mbit altı hızlar aklıma geldi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Bu iyi hali
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
-
-
-
-
-
Vodafone sana yazıklar olsun Malatya’nın merkezinde çekmiyorsun. Evimde 0,8 download 1,2 upload hızı alıyorum. Nereye kadar yolun sonuna gelindi artık 4 hattım var hepsini taşıyacağım. Bide çark olayı var. Çarka yazmıssınız dk,SMS,internet,süpriz ama sadece sürpriz çıkıyor. Çok sinirlendiğim bişey var android yanımda uygulamasında neden KİŞİLER ve FOTOĞRAFLAR izni istiyorsun.
Türk Telekom; adresimde çekmiyor diye şikayet ettikçe hızımı düşürüyorlar. İndirimli tarife kullanıyorum. Son 1 ay kaldı. 2020 yılında en düşük anten, H ile internet bağlantısı kullanılmıyor. İstanbul göbeğinde.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
🤣🤣👏👏
Kardeşim mükemmel bunu tüm içtenliğimle söylüyorum Vodafone merkezde 0,4 mbps civarı veriyor.
-
2 testte 1 gb bi bi kota gidiyor sürat iyi değil :) -
Hahaha ama sağlam hız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X