Bildirim
TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM (609. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

38 oy
Öne Çıkar

28. Sırada
bugün en iyi #6
Giriş
-
-
Garaj altı orası
Gel bu tarafa Nilüfer’de yaşamak ayrıcalıktır diye demiyorlar boşuna dün ki hızı gördün mü
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
300mbpsleri geçmen dileğiyle😀
-
-
Turkcell yetimmi abi
Onu yapmadim cunku cok kota gider suan 10 gb var daha 20 gun var yenilemeye. Yenilemeye bir kac gun kala kalan kotaya gore belki yapabilirim :)
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
-
-
-
-
-
-
Vodafone ile Tt hızlar yönünden değişti galiba Tt de deprem olalı vurgun yemiş gibi
Vodofone band 20 + band 1 16 mbps download 8 mpbs upload alirken sadece band 20de 4 mbps download 3 mbps upload aldim.Frekans birlestirme yaparken acaba uploadlarida mi birlestiriyor cevap verirseniz sevinirim hocam
Kütahyada Turkcell 4.5 G'de download 20 mbps - upload 35 mbps çıkıyor kütahyadakiler için sizde de durum buna yakın mı ?
Upload birleştirme şebeke desteğine ve telefon desteğine bağlı. İkisi de destekliyorsa birleştirebilir. Ya da öyle denk gelmiş de olabilir. Ya da birleştirme yapan cihazlara daha fazla hız verilmesi için bir ayar da olabilir. -
Çok sağolun hocamquote:
Orijinalden alıntı: sis651
Upload birleştirme şebeke desteğine ve telefon desteğine bağlı. İkisi de destekliyorsa birleştirebilir. Ya da öyle denk gelmiş de olabilir. Ya da birleştirme yapan cihazlara daha fazla hız verilmesi için bir ayar da olabilir.
06.10.2019 Yer Antalya Tünektepe Teleferik Vodafone 900 mhz 4g ve 800 mhz 4g çekmesine rağmen google a bile girmiyordu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X