Bildirim
TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM (490. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü,
3 Mobil

Giriş
-
-
-
Orada Vodafone 45 mb hız veriyor içerde 1800 mhz den dışarda 2600 var o 90 mb üstü avea da 60 mb verdi avm içi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Turkcell AVM’lerde ölü zaten dükkanların içinde
Telekom’da bende hız alıyorum zaten avmlerde sıkıntı yaşatmıyor Telekom Vodafone
Kalitede sorun.var
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Hocam o hızla bazla bile iletişime girebilir mi ki
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Hocam bir şey soracağım, Band20'de EU Digital Dividend
Band3'te DCS
Band7'de IMT-E
Yazıyor, cell mapper da.
Hocam bunlar nedir?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Eski telefonlar ile girilebilir whatappden edge ile
-
Dün Vodafone Bursa Bölge den iş yerimize yetkili geldi ölçüm yaptı 4g 2 veya 3 diş iken şimdi 3 veya 4 diş oldu 3g 1 veya 2 diken ekseri 3 diş oldu. Yer Tüvtürk istasyon civarı. Aşırı kullanım Var diyor serbest bölge için yetkili ek yatırım yapacaklarmış Şu anda 1800 mhz 900 mhz ve 800 mhz Var serbest bölgede herhalde 2600 devreye alacaklar. Gemlik Carrefour CİVARINA da mevcut istasyon sinyali ile oynayarak bir çözüm sunabilecekler mi zor ama bakalım Gemlik operatör çekiminde En kötüler içinde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X