Bildirim
TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM (483. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü,
2 Mobil

Giriş
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Niye farklı operatör kullanan olmasın, o hız farkları günlük hayatı etkileyen farklar değil. Hani TT eskiden 2 - 3 Mbit veriyormuş, o etkiler ama 50 Mbit ile 170 Mbit arasında günlük hissedeceğin bir fark yok. Ha yüksek kotalı paket kullanıp büyük dosyalar indirip gönderiyorsan başka. Ama çoğu kullanıcı için fark yaratacak bir performans farkı yok orada, yani tümünü kullanan birileri vardır. :) -
-
-
-
İlla ki kullananları vardır. Fakat orada oturan iki arkadaşım tt kullanamıyordu performanstan dolayı.. dediğim gibi 2 3 mbps zor görüyordu. Bu yüzden de turkcell tercih ediyorlardı. Ben tt hattımla 1 2 ay öncesine kadar durumu farkettim ve talep oluşturdum, ve bi nebzede olsa düzelmiş.quote:
Orijinalden alıntı: sis651
Niye farklı operatör kullanan olmasın, o hız farkları günlük hayatı etkileyen farklar değil. Hani TT eskiden 2 - 3 Mbit veriyormuş, o etkiler ama 50 Mbit ile 170 Mbit arasında günlük hissedeceğin bir fark yok. Ha yüksek kotalı paket kullanıp büyük dosyalar indirip gönderiyorsan başka. Ama çoğu kullanıcı için fark yaratacak bir performans farkı yok orada, yani tümünü kullanan birileri vardır. :)
O sürece kadar turkcell in orada hüküm sürdüğünü rahatlıkla söyleyebilirim ki bunu demek istedim bir önce ki mesajımda. Şu zamandan sonra tt kullanmak isteyende rahatlıkla geçip kullanabilecektir. Turkcell gibi yüksek hızlar vermesede eh işte denilebilir.
Kıyaslamayıda bi nevi şöyle yaptım.
Tt yoğun saatlerde 8-20 mbps, sakin saatlerde 50-60.
Vodafone yoğun saatlerde 20-30, sakin saatlerde 90-130
Turkcell yoğun saatlerde 50-60, sakin saatlerde 170-220
Gözlemlerim bu yönde. Orası bir sanayi bölgesi, bi dünya fabrika var ve buna bağlı olarak her saatte yoğun bir nüfusu var. Firmalar bu tarz yerler için ekstra önem vermeli, ama bunu sadece turkcell yapmış ve ekmeğini de yediğini düsünüyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
-
-
Şimdi işe giderken yol boyu tt testleri atayım. Sırasıyla çiftlik, körfez, yarımca, kirazlıyalı, şirinyalı,hereke, tavşancıl.
Bakalım tt hızları nasıl olacak kocaelinde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X