Bildirim
TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM (420. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

11 Misafir (3 Mobil) - 8 Masaüstü,
3 Mobil

Giriş
-
-
-
2G 900 TT'de var ama her yerde kullanmıyor olabilir dedik, 5110 3g işin esprisi. Bu zamandan sonra 900 MHz şebekesini 3g ve hatta 4G için kullanmak daha mantıklı ki halihazırda 1800 2g şebekesini yeterli görüyorsa ondaki 2g frekansını daraltıp gerisini 4g ile kullanmak isteyebilir. Ya da istediği yerde 900'den de verir,tamamen kendisine kalmış bir şey.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Kule tamamen ttye mi ait? Sanki iki operatör var gibi ama anten sayısı az.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
eski halinden pek bir farkı yok gibi gözüküyor. -
Alt tarafı genişlemiş ekleme yapmışlar antenler yeni 4g anteni pek fark Yok zaten 4g gelmiş sadece
Bu istekleri nereden nasıl yolluyorsunuz? Bizim yazlıkta 4g yok ios appden şikayet yolladım en ufak bir dönüş olmadi
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Eskiden hangi RRU'lar vardı Ericsson olanlar mı Huawei olanlar mı? Turkcell o Ericsson'ları 800 MHz ve 2100 MHz 3G/4G vermek için kullanıyor. Ama diğer Huawei de birçok frekansa ayarlanabiliyor herhalde. Antenlerin daha bir sürü portu boş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sis651 -- 25 Temmuz 2018; 23:43:1 > -
Eski Halide var
resimde var tam bakmadım. Eskiden ne var okumadım
Hafta sonu artık denerim ne eklemişler diye istasyona
YaZlık nüfus ne kadar bilmiyorum ama zamanında Telekom uygulamadan gece yaZdım sabaha dönmüşlerdi 1 ay önce
Kapsama hattı var btk var twitler destek paul doany var her yol etkili
-
-
Vodafone Antalya Yeşilbahçe Mah. Portakal Çiçeği civarı hız testi enteresan böyle merkezi yerde 4g+ yok full 4g var hız gündüz 10-15 gece 30-35 mb arası
-
-
-
Kocaeli'de değilim hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X