Bildirim
TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM (411. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

7 Misafir (3 Mobil) - 4 Masaüstü,
3 Mobil

Giriş
-
-
Turk telekom trakya bolgesinin buyuk kisminda istasyonlarini 4.5g yapmis. Edirne enezde vakif plajinda duzgun ceken tek hat. Turkcellde sikinti yasadim ben. 3g gelip gitti 4.5g yoktu. Arkadasin turk telekom full 4.5g vardi. Plaja bakan 1 tane istasyon vardi ileride bir yerde muhtemelen ordan aliyordu sinyali. Turkcellin ilk kez cekmedigi cok zorlandigi bir yer gordum kullandigim sure zarfinda. Turkcelle yaptigim tum hiz testleri asagida. Istanbul avrupa yakasi genellille hizlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Turk telekom trakya bolgesinin buyuk kisminda istasyonlarini 4.5g yapmis. Edirne enezde vakif plajinda duzgun ceken tek hat. Turkcellde sikinti yasadim ben. 3g gelip gitti 4.5g yoktu. Arkadasin turk telekom full 4.5g vardi. Plaja bakan 1 tane istasyon vardi ileride bir yerde muhtemelen ordan aliyordu sinyali. Turkcellin ilk kez cekmedigi cok zorlandigi bir yer gordum kullandigim sure zarfinda. Turkcelle yaptigim tum hiz testleri asagida. Istanbul avrupa yakasi genellikle hizlar.
-
İç Anadolu dan Doğuya doğru gidince bir çok yerde Türkcell in çekmediğini görürüsün doğal bir durum yani
İlçe merkezlerine 800 +1800 işlerini götür zaten
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Bol bol şikayet edin ki Turk Telekom ne yapılması gerektiğini biliyor. -
Arkadaşlar haftasonu İznik ilçesinden sansarak köyüne oradan ELMALI köyü CANDARLI köyü oradan HACIOSMAN köyü oradan KIRKHARMAN köyü Eriklitepe tabiat Parkı ve gölcük ilçesi arasını NPERFTEN haritaladım. CANDARLI köyünde tek 3g Vodafone de. Telekom full 2g. Turkcrll 2g.
-
-
-
-
-
Ben hard diski yakacağım artık 😀. Türkcell e geçtim 3 g olan bina içi şirket istasyon bize hizmet ettiği için. Sabah 8 de daha da hızlı olabilir
4g de resimdeki istasyon. Bi sektör 184 veriyor. Diğer anten 70 lerde Türkcell mahalle ve etraf band7 den götürüyor
-
-
Turkcellin 3gsi kapalı mekanlarda hastanelerde berbat durumda bence turk telekom 900 mhzden yayın yaptığı için mi bilmiyorum ama daha iyi kapsama sunuyor tabi 2 şirketinde 3g hızları baya iyiquote:
Orijinalden alıntı: krkmz1666
Ben hard diski yakacağım artık 😀. Türkcell e geçtim 3 g olan bina içi şirket istasyon bize hizmet ettiği için. Sabah 8 de daha da hızlı olabilir
4g de resimdeki istasyon. Bi sektör 184 veriyor. Diğer anten 70 lerde Türkcell mahalle ve etraf band7 den götürüyor
-
-
Telekom 3g 2g gibi iş görüyor yoğunluk olunca patlıyor ama
bi uçak modu yapmak gerekiyor çok ekmeğini yiyor kapsamada
3g hız testim tam iş çıkış binada yapıldı bina içi kapsamamız var 35 i gördü sabah erken saatlerde bakalım ne olacak -
900 bandının hepsi telekoma mı verildi turkcellde sürekli 2100 görüyorum hiç görmedim 900 mhzquote:
Telekom 3g 2g gibi iş görüyor yoğunluk olunca patlıyor ama
bi uçak modu yapmak gerekiyor çok ekmeğini yiyor kapsamada
3g hız testim tam iş çıkış binada yapıldı bina içi kapsamamız var 35 i gördü sabah erken saatlerde bakalım ne olacak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak550 -- 11 Temmuz 2018; 22:25:25 >
Boşta kalan bandları aldı Telekom kırsal da da 9002g kullanıyordu zaten
2017 nin Eylül’den sonra 9003g kullanmaya başladı
Telekoma zamanında 1800 Ü itelediler o çekmemesi kapalı alan da bundan boşa çıkan frekanslar oldu 900 onları kullanmaya başladı
Telekom 900 3G de patlıyor bazı yerlerde Türkcell haylı sorun yaşar bence ama neden kullanmıyor bilmiyorum
Detay hakkında pek bi bilgim Yok
Turkcell band 1 de çekim gücünde patlıyor bazı yerlerde telekom baya iyi 3g de karadeniz tarafındaquote:
Boşta kalan bandları aldı Telekom kırsal da da 9002g kullanıyordu zaten
2017 nin Eylül’den sonra 9003g kullanmaya başladı
Telekoma zamanında 1800 Ü itelediler o çekmemesi kapalı alan da bundan boşa çıkan frekanslar oldu 900 onları kullanmaya başladı
Telekom 900 3G de patlıyor bazı yerlerde Türkcell haylı sorun yaşar bence ama neden kullanmıyor bilmiyorum
Detay hakkında pek bi bilgim Yok
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X