Bildirim
TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM (249. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü,
2 Mobil

Giriş
-
-
-
-
-
LTE ile ilgili şöyle bir şey fark ettim. Evimde Uydunet 50 mbit internet var ortalama 46 mbit hız alıyorum. Ping 10-15 ms genelde. Turkcell LTE ile 30-40 mbit hız alıyorum evimde. Ping ise 20-35 ms. YouTube'dan video açtığımda LTE ile çok daha hızlı yükleniyor ve ileri geri sarma yaptığımda çok daha hızlı tepki veriyor. Uydunet ile beklemem gerekebiliyor. Neyseki şu an hattımda 100 GB tanımlı video açmak sorun olmuyor çok fazla. Bunun sebebi ne olabilir sizce?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
yarın maça gidenler olursa vodafone arena dan hız testi bekliyorumquote:
Orijinalden alıntı: alican09turk
LTE ile ilgili şöyle bir şey fark ettim. Evimde Uydunet 50 mbit internet var ortalama 46 mbit hız alıyorum. Ping 10-15 ms genelde. Turkcell LTE ile 30-40 mbit hız alıyorum evimde. Ping ise 20-35 ms. YouTube'dan video açtığımda LTE ile çok daha hızlı yükleniyor ve ileri geri sarma yaptığımda çok daha hızlı tepki veriyor. Uydunet ile beklemem gerekebiliyor. Neyseki şu an hattımda 100 GB tanımlı video açmak sorun olmuyor çok fazla. Bunun sebebi ne olabilir sizce? -
yaryn maça gidenler olursa vodafone arena dan hyz testi bekliyorumquote:
Orijinalden alıntı: alican09turk
LTE ile ilgili şöyle bir şey fark ettim. Evimde Uydunet 50 mbit internet var ortalama 46 mbit hız alıyorum. Ping 10-15 ms genelde. Turkcell LTE ile 30-40 mbit hız alıyorum evimde. Ping ise 20-35 ms. YouTube'dan video açtığımda LTE ile çok daha hızlı yükleniyor ve ileri geri sarma yaptığımda çok daha hızlı tepki veriyor. Uydunet ile beklemem gerekebiliyor. Neyseki şu an hattımda 100 GB tanımlı video açmak sorun olmuyor çok fazla. Bunun sebebi ne olabilir sizce? -
-
Aynı problem bendede var uydunette bütün videolarda donuyor türk telekomun lte sine geçiyorum hemen yüklüyo .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu sadece uydunet için değil ttnet,superonline içinde geçerli. Vpn ile deneyin bariz hızlanma göreceksiniz. Böylece hattımızda kısıtlama yaptıklarını görebilirsiniz. Vpn ile aksine yavaşlaması lazımken tam tersi hızlanıyorsa ne kadar vahim siz düşünün filtelemeler,engellemeler...
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
-
yanlış bir söz söylediysem özür dilerim fakat turkcell ensar olaydan sonra 14 yıllık hattım kapatırdımquote:
Orijinalden alıntı: Haunteddquote:
Orijinalden alıntı: 0365634b
seni görende limitsiz internet kullanıyor sancak bu da benden olsun Turk Telekom
Bu mesaja eklenen görseller:
Bu test Turk Telekom binasi onunde yapildi ayni anda tt ilede yaptik 22 down 15 up cikti :D arkadasla iyi dalga gectim turkcell bende sevmemde 500dk+1000sms+8GB interneti 30 liraya hemde Turkcellden alinca baska hatta gerek yok
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0365634b -- 10 Nisan 2016; 15:22:23 >
-
-
Resim yüklenmiyor ne olabilir arkadaşlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
Silivri - selimpasa arası vodafone 4.5g her yerde var
Turkcel 4.5g silivri- selimpasa arası yok
Deneme yapılmıştır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X