Şimdi Ara

TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM (234. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (3 Mobil) - 5 Masaüstü3 Mobil
5 sn
29.075
Cevap
109
Favori
865.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
95. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 232233234235236
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: IsO6

quote:

Orijinalden alıntı: BaRraCuDa__

Turkcell
    Samsung S7 Edge
    363.87 Mbps
    Bu mesaja eklenen görseller:

TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM

Vodafone'nun ss i koymak tarafli gibi durmus. Buyrun yeni ss

Vodafone SS i olduğunu söylemiş arkadaş, neye göre yapmış yorumu bilmiyorum ama şu şekilde cevap vereyim. Farklı yorumlar gelmesin diye azıcık detaylandırdım bu defa. Biraz reklam gibi oldu keşke para veren olsaydı. Herhangi bir üç kağıt hile hurda olmadığı ortadadır diye düşünüyorum. :)

Operatör: Turkcell
    Telefon: Samsung S7 Edge
    Yer: İstanbul/ İstiklal

365.45 Mbps

Videosu

https://www.dropbox.com/s/0j2n4ir4nf7xkeg/VID-20160406-WA0006.mp4?dl=0

• Xperia z3'de VoLTE kullanmayı becerebilen var mı? Sanırsam ayarlarda olması gereken yerde yok Türkiye yazılımında
  • Zamanla düzelir stres yapmayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında doğru söylüyor 5g standartları daha oturmayan bir sistem ve 2020 yılından önce kullanılmaya başlanması beklenmiyor.
  • İstanbul sancaktepe samandıra

Berbat ötesi
    30 un üstünü göremedik
    Şimdide 19

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reallist55 -- 6 Nisan 2016; 20:56:49 >

• Konya Numune Hastanesi

Turk Telekom

Sony Xperia Z5 Premium

bu aldığım en yüksek hız

• BaRraCuDa__ B kullanıcısına yanıt
    Hocam kotasız internet filan mı buldunuz acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: canlee89

quote:

Orijinalden alıntı: trakyAli-1986

İleriki yılların teknolojisi bu şimdi yaygın değil japonya da bile.

Biliyorum hocam da arkadaş 5G tanımı bile yok diyor resmen öyle birşey yok demeye çalışıyor göstermiş olduk

Tanımı yok demek şu 4.5g dediğimiz şey LTE advance oluyor normal 4gnin fiber yardımı ile cihazlara çift anten koyarak hızını 2kat artırıyor bu dünyaca tanımlıdır.
    Misal giga 4.5g koreden çıkmış dünyaca tanımlı bir çeşit 4.5g

Ama daha 5g tanımı yok şu şudur bu budur diye.
    Wi-Fi standartları var ya Enson ac standardı geldi bunlar hep tanımlı onaylanmış demek.

5g dünyaca onaylı değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: muratai

quote:

Orijinalden alıntı: P3rF3cT55

Ögrendigime göre suan baz istasyonlarinin fiber hatta baglanma yüzdesi Türk telekom da %70, Turkcell de %50, Vodafone da ise %20 civarindaymis.

Durum çok vahim.
    Uyuz telekom fiber altyapısını diğer operatörlere kiralamadığı sürece bu ülkede 4.5g den bi cacık olmaz. Fiber döşemek için kazı yapmak çok maliyetli ve bunu operatörler tarifelere sokuşturmak zorunda, yani gene bizim cebimizden çıkacak.

Zamanında telekomu ve 30 yılda oluşturulan altyapıyı üç kuruş paraya sattılar, şimdi gene vatandaşı yolacaklar özel telekom firmaları altyapı kurarken. Müsriflikte üzerimize yok!

Hocam sana katılıyorum fiber yatırımı diğer şirketler daha fazla yatırım yapmış türk telekom dan birde şu var her hangi bir firma fiber alt yapı yapacağına zaman türk telekom varsa o yerde alt yapıyı yapamıyor türk telekom dan al diyor devlet
    O da fiyatlar adil değil.btk yasa tasarısı hazırlıyor fiber ortak alt yapi için bakalım ne olacak.
    Yurt dışında bir çok ülkede geniş bant stratejisi var.stratejiye göre fiber alt yapı ortak kullanılıyor.her firma aynı şartlarda kullanıyor ortak yapıyı.kazanan vatandaş oluyor haliyle. Turkiyede malesef öyle değil esir kaldık tekel telekoma..

• quote:

Orijinalden alıntı: canlee89

quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Geçmedi daha 5G nin tanımı bile oluşturulmadı. 1800,2000 megabit nedir? Onu verebilecek ne baz istasyonu ne de alabilecek telefon var. Yanlış bilgi vermeyin lütfen.

Hı hı evet

Bunlar lab ortamında gerçekleştirilen hızlar. Daha 5G'nin tanımı ve standartları belirlenmedi bile. ''1800-2000mbit le dans ediyo adamlar'' deyince sanki oradaki vatandaş şuan bu hızları görüyor gibi izlenim bırakıyorsunuz. Turkcell'de 2 yıl önce lab ortamında LTE rekorunu kırmıştı mesela. Yani LTE çıkmadan önce. Yani tıpkı sizin verdiğiniz örneğe benzer. (5G çıkmadan önce) Aşağıdaki linki baz alırsam biz de 3 yıl önce 4G altyapısında 900 Mbps hızlarla dans ediyorduk diyebilirim, ama öyle değil.

www.prnewswire.com
    Turkcell Breaks New Ground in Turkey with its 4G Speed of 900 Mbps
    http://www.prnewswire.com/news-releases/turkcell-breaks-new-ground-in-turkey-with-its-4g-speed-of-900-mbps-217755061.html

Demek istiyorum ki şuanki 4G hızlarımız dünya standartlarında. Mesela bilen bilir iPhonedo ''Türkiye'nin 3G'si ABD'nin 4G'sini solladı... mı acaba?'' diye video çekerek Turkcell'e zamanında iyi ayar vermişti, fakat şimdi son videosunda söylediği kadarıyla ülkemizdeki hızı kıskanmış bile. Los Angeles'de yaşıyor bu eleman :)

10:10 'dan sonra
    iPhonedo Türkiyeyoutube
    iPHONE SE — İNCELEMESİ [4,5K]
    https://www.youtube.com/watch?v=MWZ7udJEipA

Demek istediğim; yanlış giden şeyleri eleştirelim, düzeltilmesi için elimizden gelen her şeyi yapalım ama ortada başarılı bir şey varsa onu da takdir etmek gerekiyor.

Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 6 Nisan 2016; 21:29:53 >

• Türk Telekom - Bölge Göztepe(istanbul)

Telefon: Lenovo vibe x2

• tekadamm kullanıcısına yanıt
    Hocam UPLOAD Hızlar Çok Düşük Değil Mi Acaba ? En Az 30 Görmesi Lazım Bence
  • Değerli Arkadaşlar,

Böyle bir yazı yazmak hiç istemezdim markasına ve hizmetlerini dışarıdan gördüğüm için 4 hattımı vodafone geçirmiştim ancak,

Vodafone da yaşadığım tüm sıkıntıları müşteri hizmetlerine güvenmediğim için, şikayet ve görüşlerimi Ceo Gökhan beye kadar mail atıyordum.

Zaten hepimiz müşteri hizmetleri ve almış olduğumuz 4,5G hızı sebebiyle sıkıntılıyız son olarak kullandığım S7 edge cihazımda VOLTE desteği var ve volte açıkken 7008 Red müşteri hizmetlerini arayamıyordum.

Sabit hattan ve e-mail olarak 7008 müşteri hizmetlerini arayamadığımı defalarca ilettim, bu sorunu bildirdim son olarak bu sorunlar çözümlenemiyorsa 3 hattım da taahhüt cezam bozulmadan çıkış işlemi yapmak istiyorum diye mail attım.

Yarım saat önce beni aradılar 7008 arayamadığınız ile ilgili şikayette bulunmuş v.s dedi ancak sorunu biliyoruz en kısa sürede çözümlenecek demesini beklersen hiçbir şey demeden direk hattınızı taşıdığınızda taahhüt cezası ödemeyeceksiniz hattınızı taşıyabilirsiniz diyerek görüşme sonlandı. Müşteri memnuniyeti sıfır!

Görüşmek sonlandıktan sonra gelen mesaj ile 3 hattımın Kısacası direk onay almadan abonelik kampanyalarımı iptal etti.

Şunu anladım insanların hatalarını yanlışlarını söylemek bazılarını rahatsız etmiş ki direk abonelikten çıkardılar helal olsun vodafone hiç yakıştırmadım ve böyle bir kurumdan beklemezdim.

Bu zamana kadar vodafoe tavsiye ettiğim için çok PİŞMANIM şimdi çevremi vodafone’ lu yapmıştım şimdi hepsini tek tek başka operatöre taşıyacağım.

Saygılarımla

• P3rF3cT55 kullanıcısına yanıt
    Hocam Turk Telekom baz'a fiber çekmiş kaç yıldır fiber var fakat daha 4G veya LTE yazmıyor telefonda Turkcell ise 4G yazıyor

• mrtgfb M kullanıcısına yanıt
    Bende dün akşam Türk Telekom a numara taşıma başvurusu yaptım, tam isabet olmuş, bende Vodafone u o kadar overdim, ama hersey eskiyor...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • GoldPunch kullanıcısına yanıt
    Eğri oturup doğru konuşalım hız iyi ama 3g yi bari sınırsız yapsınlar şimdi 3test yapınca kotası dolan vatandaş kotası bitince 100 ve üzeri hız neye yarayacak .
    Amerikaya bakıyoruz hızlar düşük fiyat yüksek diyoruz ama onların kotaları nedir sınırları nedir bilen söyleyen yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mrtgfb M kullanıcısına yanıt
    Hocam vodafone den samsung j5 aldım ayda 77 tl vercektim sözde her ay 93 tl veya 150 tl verdim sizçe ben ne yapaca birşey yok çünkü devlet zegin de taraf oluyor bana göre yalan mı 4.5G geldi ortalama herkeze 400Mbps bir hız düşüyor fakat on bile vermiyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0365634b -- 6 Nisan 2016; 21:59:17 >
  • İngiliz den ne beklersin :D tamam şakaydi :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Henüz 4.5G SIM kartına sahip değilim. Yine de hızım Vodafone'un 4.5G'sinden(!) daha iyi.

Türk Telekom

Lumia 1520

Merkez, Bartın

• Değerli Arkadaşlar,

Balıkesir, Edremit,Akçay, Karadeniz sahil yolu il ve ilçelerinde çekim nasıl ? 4,5G var mı o bölgede yaşayan veya geçen arkadaşlarımız var ise bilgi verirse memnun olurum.
  • 
Sayfa: önceki 232233234235236
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.