Bildirim
TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM (162. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

8 Misafir - 8 Masaüstü

38 oy
Öne Çıkar

67. Sırada
bugün en iyi #2
Giriş
-
benimde ağzım açık kaldı giga aktif değilken 25 mbit civarı giga aktif edince hız bu -
Hocam test sonucunu kaç mb harcadığını gösterecek şekilde tekrar atar mısınız?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ilk defa vodafonla 6s plus ta istanbul fındıkzadede downld 56 yı gördüm biraz düzelmiş gibi
-
Android sahipleri *#*#4636#*#* kodunu çevir ekranına yazarak çıkan menüde cihazlarını 4G kullanmaya zorlayabilirler.
-
Hocam benim j5 fakat o kadar hız görmedim -
-
LTE bağlantısı var bende. Evde 40/15-20 dışarıda 70/30 Mbps. Ama gel gelelim Türk Telekom yüzünden evdeki internetten olduk.
-
Turktelekom musteri hizmetlerini aradım her yerde var 4g yada lte yazması lazım telefonu aç kapat falan dedi herşey tam ama hala H+ yazıyor doğunun bir ilçesindeym bence halen aktif değil burda
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Evde 10mbit alsam şükredicem ama dışarıda 90 gördüm
Hocam evdeki noldu kestiler mi yoksa yanlışlıkla ? -
Hocam bence bölge önemli değil ona bakarsak bende ege bölgesi deyim fiber sadece baz istasyonun da var daha telefonu 50 sefer açtım kapat lte ayarlaması yaptım gine şebeke yok diyor turk telekom çok yavaş bence -
-
quote:
Orijinalden alıntı: W.Klitschko
Ozaman iyiymis tabiki :)) bize vermedi lenovo p1 kullanıyorum ekranda 4g yazıyor ama telefonun 4.5g yı destekleyen cihazlar arasında yok diyor gulermisin aglarmsiin
Hattını başka telefona takıp alabilirsin hocam.
ArkDaslar konu disi bisey sorcam hattimi 4.5g turk telekom aldikdan sonra yeni simkartta surekli telefonda konusurken kapaniyor bu herkwsde varmi
Upload bildigin o teorik diye bahsedilen sinira dayanmis
Utanmasa 1 gigabit olacak
Turk Telekom bu sefer isi kivirmis
quote:
Orijinalden alıntı: nnoovvaa
quote:
Orijinalden alıntı: deoksiriboz1001
quote:
Orijinalden alıntı: nnoovvaa
defol git o zaman 1.dunya ulkesine
orda 1gigabit mis lte hizlari
fiyatlarda ucuz
hadi gulum anca
sizin gibi önüne her konanı ses etmeden yiyen koyunlar oldukça daha uzun yıllar 3. dünya ülkesi olarak kalırız.
sizin gibi de her b.oku siyasete dokmeye calisan
elde olani gelistirmek zenginlestirmek yerine
olmadigi icin sadece elestiren
ruh hastalari oldugu surece bu ulke gelismez(demeyecegim yine de gelisicek..konu sizin bagnaz gozleriniz ve sonsuz egonuz aslinda..ama ne fayda..ii gunler
Daha türkçen gelişmemiş :)
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X