Bildirim
TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM (1391. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Telefondan memnunmusunuz nasıl güzel mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2-3 saat oldu sıfır olarak Vodafone dan aldım, klasik Apple kalitesi bence tavsiye ederim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
-
-
Buna da akıyor denmez ki
Güle güle kullanın yeni cihazını .
Kendiniz bilirsiniz ama %20 nin altına düşürmeden şarj edin derim
Se 13 Ayda %100 de
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Ana toplama kulelerinde oluyor genelde jeneratör. Bina üstü istasyonlarda jeneratör olayı kolay değil, kimse apartmanının çatısında tar tar tar çalışan jeneratör isteme baz istasyonunu bile kurdurmaz o zaman.
Elektrik bağlantısı hâlâ yapılmamış kulelerde de kullanılıyor jeneratörler. Burada bir Turkcell kulesi var, bir yıldan fazladır jeneratörle çalışıyor. Öğlenleri gelip yakıt dolduruyorlar jeneratörlere. Sıkıntı bir bölgede afet durumunda buradaki jeneratörü söküp götürmeleri sıkıntı olacak işte...
-
Samsung kullanıp *#0011# kullanabilen varmı bende açmıyor şu an
-
-
Otomatik engelleyici açıksa *#0011# açılmaz büyük ihtimal otomatik engelleyici açık senin telefonda
Şimdiye kadsr sorunsuzdu
-
Nereden kontrol ediliyor bakayım
-
Sorun ondanmış kapattım düzeldi teşekkürler
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X