Turkcell çanakkale de buradaki 5g gözüken bir konumda az önce denedim hiçbir şekilde gecmedi 5gye. Sanırım saha ekipleri vs test icin açıp daha sonra kapatılmış olabilir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM (1367. sayfa)

-
-
-
-
Düşük bütçeli bir telefon alacak birinin önceliği gigabit hızlara ulaşmak değildir herhalde. Sonuçta cihazın gücü belli yapabilecekleri belli. Yoksa o farklar şuan 4G için de var düşük segment cihazlarla amiral gemileri arası neredeyse 2-3 kat hız oynuyor.
Ama şöyle bir gerçek de var amiral gemisi ama 3G olan cihazları 4G çıkışıyla ülkeye gelen en dandik 4G destekli modeller bile mahvetmişti. Yine benzeri olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-99BBC08B3 -- 28 Şubat 2025; 19:34:17 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tatil için mi gittin Dubai ye hocam ?
Evet tatil için gittim. Hayatı yasamadigimizi düşündüm oradaki hayatı gorunce
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hayat orada var diyorsun .5G her yerde güzel çekiyor mu orada ? N78 mi 5G yi veriyor ?
Hayır her yerde güzel cekmiyor 4g ye düşen çok nokta var. N78 veriyor evet
Yeni gelişen bir şey 5G yaygın olmaması doğal
Dubaiye geleli çok oldu
Sürekli mi gidip geliyorsun oraya?
Operatör Etisalat mı? Testte öyle gördüm de. Ben gördüğümde orada adam akıllı 4G bile vermiyordu o operatör, gereksiz bir yavaşlığı vardı ve sorduğumuz kişiler de doğruladı. Belki merkezi noktalarda böyledir gerçi. DU güzel operatör diyorlar Dubai için, yolum bir gün oralara düşerse DU yu deneyeceğim ben de 😀
4g ye düştüğü çok yer var evet. Dubaimall gibi merkezi yerlerde 5g var ama. Önceye göre düzeltmiş kendine biraz
Yok tatil için geldim sadece daha öncede 1 sefer daha gitmistim
Tarife fiyatları nasıl orada ?
Kapatılmasa bile test için olduğundan sizin bağlanmanıza izin vermiyor da olabilir. Hani Speedtest'te görünen yerleri çok takmamak lazım.
-
-
-
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X