Bildirim
TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM (1288. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

9 Misafir (2 Mobil) - 7 Masaüstü,
2 Mobil

Giriş
-
-
-
-
-
İşim ucunda Günahını bile vermeyen Turkcell var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen hocam neden böyle bilmiyorum allahtan wifi var evde bunarada telekomu kapattım artık ana hat netgsm kasım5 te bakıcaz artık
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hızı sınırlıyor zaten bide kendi abonelerine önceliği veriyor yoğunlukta varsa görsel herşeyi anlatıyor
Hocam ben turkcell kullanırkende aynı hızı alıyordum onunla alakalı değil iş yerinde 100 üstünde hız alıyorum aynı cihazda turkcell kullanan daha az hız alıyor😀
Bölgenizde yoğunluk çok
Aynı cihazda netgsm daha fazla hız alıyorsa
Bu Turkcell kendi kullanıcısını da sınırlıyor demektir
Yok hocam evde netgsm ile turkcell hızı aynı işyerindede ikisi hemen hemen aynı aşırı fark yok yani
-
-
-
-
-
-
Adamların 12 yıl önceki 4G hızları hala daha bizdeki çoğu hızın üstünde. Şaka gibi
iPhone 5 Verizon 4G LTE Speed Test - Blazing Fast Speeds! - YouTube
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İkaz Edici Biraderler -- 16 Ekim 2024; 4:56:25 > -
Vodafone için dediğin doğru
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X