TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM (1203. sayfa)

-
-
-
-
Yok yahu sınırsız değil 25 GB Prime. Elde birikmiş çok test var. Ağustos'ta tatile gitmiştim, oradan birikmiş hala çok test var. Hatta önceki aylardan da epey birikmiş test var henüz atmadığım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ö1f1 -- 8 Eylül 2023; 22:16:33 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
S8 serisindeki Exynos gayet iyi bir işlemciydi. Şöyle ki, Samsung kendi Mongoose çekirdeklerini geliştirmeye başlayınca her şeyi tek seferde yapmadı. Bir iş planı vardı ve her sene sırayla bazı özellikler ekleyip geliştirdiler. S8'deki Exynos 8895'in de geliştirme süreci erken bitince sonraki yılın işlemcisine eklemeyi düşündükleri özellikleri de bu işlemciye eklemişler. Üretim mimarisi olarak da iyi olduğundan oldukça iyi bir işlemciydi ve Qualcomm ile de iyi rekabet ediyordu doğrusu. Sonraki yıl işlemcilere kendi çekirdeklerinden dört tane koydular ve bu çok fazla güç tüketimi ve ısınmaya sebep oldu. Scheduler da hızlı değildi, hızlandığında da güç tüketimi daha da artıyordu. S10'da kullanılan işlemciyle çekirdekleri azaltıp biraz kurtardılar ama bu sefer de üretim tekniğinden dolayı sorunlar başladı. S20 serisindeki Exynos 990 güç tüketimi ve ısınma olarak zirvedeydi. Exynos 2100 ile baya kurtardılar ama üretim tekniklerinden hep çektiler. Hatta artık Qualcomm da çekiyordu.
-
-
-
Kalitesiz ve dandikten ziyade TSMC düzeyine erişememiş olması... TSMC çok iyi.
-
-
-
Bu testi özellikle ayrı atmak istedim.
Türk Telekom 5CA
Türk Telekom LTE-A || 5CA 65Mhz Bw || eNB 100316 || Hürriyet Cd. Burhaniye - Balıkesir || Sony Xperia 5 mark 2 Cat22 (2200/200) + 5G
Türk Telekom LTE-A || 5CA 65Mhz Bw || eNB 100938 || İzmir - Çanakkale Karayolu, Shell, Burhaniye - Balıkesir || Sony Xperia 5 mark 2 Cat22 (2200/200) + 5G
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ekran görüntülerine bakabilirsiniz.
B7 2600 (10mhz) + B3 1800 (20Mhz) + B3 1800 (10Mhz) + B1 2100 (15Mhz) + B20 800 (10Mhz) kullanıldı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ö1f1 -- 11 Eylül 2023; 21:9:40 >
Trakya, Güney Marmara, Ege ve Zonguldak'da B1 yayını var Telekom'un.
İstanbul’da Marmaray Yenikapı-Ayrılıkçeşmesi arasında da var.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aaa evet, unutmuşum, Avrasya Tüneli'nde de var.
-
-
-
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X