Bildirim
TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM (1119. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü,
2 Mobil

38 oy
Öne Çıkar

89. Sırada
bugün en iyi #4
Giriş
-
Mi 11T çok efsane geldi hocam. Fakat siz Mi 10T dediyseniz vardır bir bildiğiniz, Mi 10T piyasasını araştırayım biraz. Normalde elimdeki cihaz hayli hayli beni götürür. Çok cihaz manyağı biri değilim. Bunu evden birine verip Mi 10T alabilirim. Hem de telefon değiştirmeye bahanem olur.
Root atıp NSG kullanacağım. CellMapper vs. hepsine girer çıkarım. Geçte olsa ROM/Root/Network işlerini becermeye başladım.
Elimdekinin en iyi özelliği baya iyi bataryaya sahip. 6000mAh koca bir batarya. 64 ROM/5 RAM olup giriş seviyesi SD işlemcili bir cihaz. Tam f-p.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
-
-
Vodafone standartlarında çok iyi hız.
-
-
-
-
-
-
sunucuyu turkcell yapip birde oyle test yaparmisiniz
-
turkcell bu hizlari veriyorsa diger operatorler dusunemiyor diger operatorler band cimrisi
Aynı bölgemde Vodafone sadece 3G ses hizmeti veriyor. Turk Telekom ise 70-80 Mbps 4G.
O yüzden çift sim kullanıyorum. Turkcell-TurkTelekom. Vodafone'da var cüzdanımda.
Bende vodafone turkcell kullaniyorum oda vodafonede sinirsiz internet oldugu icin yoksa seste vodafone bolgemde kotu tahut bitsin tt gececegim
tt de gelisme vardinbankalarin elinde olunca suan yatirim.yapacaklarini sanmam
TT'de baya gelişme var. Biraz daha zorlasa belki Turkcell'i tokatlayacak kadar bile gelişme olabilir.
Ama 24 Milyon abone için kapasiteleri şu an gayet yeterli.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X